Saç Uzatma Yöntemleri şaçlarım bu yöntemle uzadı

edamla

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5
0
16
Kastamonu
Merhaba kızlar saç hikayemi anlatıyım benim saçım hep sırtımın ortalarındadır öyle o kadar uzun olmadı hiç düzleştiriciden çok yıprandı bende kuaföre gittim 1 cm uçlarından dedim adam 5 cm kesmesin mi benim saçlar kısacık kaldı . ağladım ağladım sonra internetten saç uzatma yöntemlerini araştırdım . bakın neler buldum öncelikle saçınızın fazla kırılmaması gerekiyo en önemlisi . etkiliyo sonuçta . sonrasında ise kullandıklarım:
-Fiyto sarmaşık özlü şampuan (yanında bitkisel losyonu da hediye)
-Saç bakım yağı (mecetiefendi markası)
ben fiytonunkini bulabildim ama bioblas la da olur sanırım . saç bakım yağının içinde de susam yağı zeytin yağı ceviz yağı çörekotu yağı badem yağı defne yağı ısırgan yağı buğday yağı karanfil yağı jojoba yağı var.
saç bakım yağını haftada 1. şampuanı ise saçlarım yağlı olduğu için her gün kullandım :)
sarmaşık özlü şampuan kafanızı kaşındırırsa sorun yok o herkeste oluyo saçı uyardığı için sanırsam . saçlarınız banyoda kaskatı oluyo ama kurutunca inanılmaz yumuşak ve daha dolgun saçlara sahip oluyosunuz :)) ben çok mutluyum valla o kısacık saçlar 2 hafta olmadan hemen gözle görülür bi şekilde uzadı eski haline yakın şuan ayda bi 4-5 santim kesin uzatıyo kızlar deneyin! :)

evet fiyto çok iyi...

ben tesadüf eseri aldım geçen ay sarmaşık özlüsünü aldım....içine vitamin ampulleri ile çam terebentin kattım azcık da badem yağı yumuşatsın die

bu ay da çam terebentlisini aldım ...ben çok memnunum bu şampuandan saç dökülmesini anında kesti...

2. şişeyi almadan 1 hafta boyunca gliss kullanmak zorunda kaldım ne biçim döktü saçımı yaf...

elimdeki şampuanlar bitince fiyto almaya karar verdim
losyonu olmasıda çok iyii :16:

ben kesinlikle tavsiye ediyorum....

tresan otacı hepsini kullandım yok yani...

bu şampuandan sonra saçlarda hayat belirtisi oluştu resmen...

1.5 yıldır saçlarım uzamıyordu ...boyayı düzleştiriciyi herşeyi kestim mafvhettiler güzelim saçımı

bide brezilya fönü yaptırmıştım 2 yıl önce evlerden uzak....

kızlar peki sizce çam terebentin şampuana çam terebentin yağını eklesem çok mu fazla olur?

bide bu şampuanın saç kremi var ama onu pek beğenmedim yani olsada olur olmasa da...fazla açmıyor saçı normal derce de diyelim...

Son düzenleme:
kızlar peki sizce çam terebentin şampuana çam terebentin yağını eklesem çok mu fazla olur?

bide bu şampuanın saç kremi var ama onu pek beğenmedim yani olsada olur olmasa da...fazla açmıyor saçı normal derce de diyelim...

canım nedense ben ç.terebendini şampuanlarıma katınca etkisini göremedim
ama yağ karışımlarında yada direk içinde bulunduğu bi ürün varsa o daha iyi oluyo
mesela ben barcelino kullanmıştım onun içindeki çam terebendi sayesinde
5 10 telden fazla dökülen saçlarım hiç 1tel bile dökülmedi
bunun nedeni ç.terebendindi biliyorum
ama dediğim gibi şampuanda bu etki sıfır yani
bence içinde varken ekleme canım dökülme sorunun yoksa yada zaten azaldıysa gerek yok

bildiğin mucize gibi dökülmeyi anında kesiyor...

zaten 15 telden fazla dökülmez yıkama anında ama bu şampuan 3 e 5 e indiriyor...

sarmaşık özlüsünde terebenin eklediğimde süper oldu saç...

ama bu seferki terebentli :) azcık katarım olmassa ya...:27:

amma doyumsuzum ha:27:

inşallah güzel sonuçlar alırsın melissadanım:16:
kızlar bu arada şampuanı nerden aldınız aktardan çıkar böyle bişi anca:1:

evet...bide avm deki aktarlar

kızlar bende aklıma geldikçe zeytin yağı yumurta karışımı ,kil maskesi yapıyorum , bazen uçlara badem yağı sürüyorum kurumasın diye ,çoğu zaman banyodan çıkarken saç bakım maskesi yapıyorum uçlara ,bazen de durulama yaparken elma sirkesi kullanıyorum ohhh mis:) saçlarım pırıl pırıl,dökülmüyo ve canlı ..siz de deneyin...

kızlar bende aklıma geldikçe zeytin yağı yumurta karışımı ,kil maskesi yapıyorum , bazen uçlara badem yağı sürüyorum kurumasın diye ,çoğu zaman banyodan çıkarken saç bakım maskesi yapıyorum uçlara ,bazen de durulama yaparken elma sirkesi kullanıyorum ohhh mis:) saçlarım pırıl pırıl,dökülmüyo ve canlı ..siz de deneyin...

ben bu fiytoyu ilk defa duydum saç uzaması için havuc suyu kullanıyorm sampua içinde çam terebnti ve sarımsak kullnıyorum ayrıca saç bakım yağları var onlardan kullanıyorum fiyto iyise ondanda alayım

Merhaba kızlar saç hikayemi anlatıyım benim saçım hep sırtımın ortalarındadır öyle o kadar uzun olmadı hiç düzleştiriciden çok yıprandı bende kuaföre gittim 1 cm uçlarından dedim adam 5 cm kesmesin mi benim saçlar kısacık kaldı . ağladım ağladım sonra internetten saç uzatma yöntemlerini araştırdım . bakın neler buldum öncelikle saçınızın fazla kırılmaması gerekiyo en önemlisi . etkiliyo sonuçta . sonrasında ise kullandıklarım:
ben fiytonunkini bulabildim ama bioblas la da olur sanırım . saç bakım yağının içinde de susam yağı zeytin yağı ceviz yağı çörekotu yağı badem yağı defne yağı ısırgan yağı buğday yağı karanfil yağı jojoba yağı var.
saç bakım yağını haftada 1. şampuanı ise saçlarım yağlı olduğu için her gün kullandım :)
sarmaşık özlü şampuan kafanızı kaşındırırsa sorun yok o herkeste oluyo saçı uyardığı için sanırsam . saçlarınız banyoda kaskatı oluyo ama kurutunca inanılmaz yumuşak ve daha dolgun saçlara sahip oluyosunuz :)) ben çok mutluyum valla o kısacık saçlar 2 hafta olmadan hemen gözle görülür bi şekilde uzadı eski haline yakın şuan ayda bi 4-5 santim kesin uzatıyo kızlar deneyin! :)

Ya benim saclarim artik hic uzamiyor bunu deneyecegim

merhabalar :) paylasmın ıcın tesekkurler , yalnız bana gittiğim 2 aktarda mecitefendi yagların ınceltiğini soyluyor.bende kullanıyorum ama ben sınamekı kürümün içinde kullanıyorumm. adını hatırlamadıgım bı markanın yagını onerdı bunda ınceltilme yapılmıyor dıye. sarımsak ozlu mu alsam sampuanı sarmasık ozlumu alsam orda tereddüte kaldım ıste

bende fiytoyu dün tesadüf eseri aldım
bakalm nasıl olacak
acaba içine sarımsak ya da çam terebentin eklesem mi

hala daha kullanıyor musunuz? ben yeni aldım saçlarımı sarı kullanıyordum fındık kabuğu rengi yaptım bir anda sonra birden gri yaptım 4 ay boyunca kullandım sarıya geri döndüm saçlarım hızlı uzarken suan yavasladı aldım fiyto sampuanı suan fakat bir çok olumsuz yorum okudum bosuna mı aldım?

Back
X