• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok az uzuyor :(

Bu arada dün dax,urban keratin ve elseve mucizevi yağ bakımından sonra yaş saçlarım. Burda kalsın foto iki hafta sonra bidaha atarım:)

Eklentiler

• IMG_4843.webp
    IMG_4843.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 160
Yeni foto ekledim az önce ilk mesaja ;) ya bugün kabahatler hukuku sınavımda kabahatler kanunu yazıyor hep sorularda KK diye sürekli kadınlar kulübü diye okudum sjhshsh :D

Kızlar dermokilin bi setini kullanmaya başladım memnun kaldım yumuşacık oldu saçım özellikle üçlü kür mü ne ismi o baya iyi oldu bu arada en son saçımı 22 nisanda boyamıştım ve dibi tam 3cm olmuş ölçtüm birazcık daha fazla olabilir sizce nasıl uzama?

Eklentiler

• IMG_4944.webp
    IMG_4944.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_4958.webp
    IMG_4958.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 97
Geçen gün keratin bakımı yaptırdım arkadaşlar saçlarım yumuşacık oldu valla.. nova keratinmiş galiba bi de hindistan cevizi yağı aldım boy ve uçlara uyguluyorum bi iki güne foto atarım düzleştirip:)

Geçen gün keratin bakımı yaptırdım arkadaşlar saçlarım yumuşacık oldu valla.. nova keratinmiş galiba bi de hindistan cevizi yağı aldım boy ve uçlara uyguluyorum bi iki güne foto atarım düzleştirip:)
Bekliyoruz:)

20 günde çok iyi uzamış gerçekten :KK66:
Bu arada iki ayda kaşların da kalınlaşmış canım
Aynen canım daxı da sürdüm kaşlarıma incecik iplik gibi yapmışlardı. Aldırmamaya yemin ettim artık kaşlarımı kavisini falan çok beğeniyorum üstten iple toplattırıcam bundan sonra sadece ve boyları kısaltıcam :KK70:

Back
X