Saç Uzatma Yöntemleri saçlarım çok güzel oldu ama bir sorun var

Canım uzun süredir turpu çok az yapabildim o yüzden pek bi uzama olmadı ama sinamekiyi, bugün 4. kez uyguluycam dediklerine göre 1 hafta sonra sinamekinin etkisini göstermeye başlaması gerekiyor..inş. güzel bi sonuç alırım birde kilo aldım onları vermeye çalışıcam hazirana kadar sendeki durumlar ne

merhaba:79: bende uzun zamandir turplu su yapmadim dün yapicaktim rendelemeye erindim
bende biraz uzama oldu gibi ama normal bi uzama sanirim:26: sinemaki nasil birsey bende yapmayi düsünüyorum fakat yurt disinda nasil bulabilirim hic bir fikrim yok:44: insllh sen faydasini görürsün ay canim bende kilo vermem lazim burda birbirimize biraz gaz verelim iyi olur ne dersin ben suanlik bi 3 veya 4 kilo versem hic fena olmicak

Canım şuan sinamekinin öyle çok büyük bir etkisi yok ama uzama 1 aydan snr başlar ve çok hızlı olur diyorlar yaklaşık 2-3 hafta sonnnra uzayıp uzamadığını göreceğim ve son zamanlar saçıma çok şekillendirici kullandım o yüzden saçlarım biraz yıprandı :84: evet canım birbirimize gaz gersek iyi olacak ama hep başlıycam diyorum snr erteliyorum benimde 3-4 kilo fazlam var

canim kisiden kisiye degisir tabi sabredmek gerekir bende istiyorum yapmak ama düzenli yapabilirmiyim bilmioyorum bide nerden bulucam burda:84: bi arastirayim yarin:26: saclarini kendi haline birak masa fön sprey felan kullanma uclarina zeytin yag sürebilirsin kendine gelirler insllh
ya ben diyet yapamiyorum basliyorum 2 3 gün sonra birakiyorum 5 günde 5 kilo diyetine basladim iki kez ikisinide bozdum migrenim tuttu

uzun süre giremedim canım ama yaz tatiline girdikya çok rahatladım turp bulamıyorum sinamekiye geçen hafta yeniden başladım yarın 2. kez yapıcam malum 3 ay tatil sende durum nasıl canm kilo verebildinmi

yaa bende 2 hafta falan gibi bi süredir yapıyorum turp suyunu ama daha etkisini göstermedi bıraksam mı diyorum etkisi olmucaksa boşuna yapmanın anlamı yok :44:
sinemaki nasıl bişey bana birisi anlatabilir mi acaba ??

uzun süre giremedim canım ama yaz tatiline girdikya çok rahatladım turp bulamıyorum sinamekiye geçen hafta yeniden başladım yarın 2. kez yapıcam malum 3 ay tatil sende durum nasıl canm kilo verebildinmi

Uzun aradan sonra merhaba
Nasil gidiyor sac uzaman? Sinemakinin faydasini gordunmu?
Ben coktandir saclarima kür felan yapmadim, ama saclarimin belime gelmesine cok az kaldi
Uclari tabi kurudu en son 10 ay once kestirmistim, bugunde uclarindan aldirmayi dusunuyorum saglikli olmalari acisindan
Yok canim ya kilo felan veremedim
Sen verebildinmi?

merhaba benım saçımda çok zor uzuyor tesaduf sızın konunuzu gördüm. 1.si bu sinamkeyle nasıl yapıyorsunuz kürü 2.si turpu sıkıp suyunumu çıkarıyorusunuz yardımcı olabılırsenız sevınırım

Merhaba:) sinemakide sana yardimci olamicam hic denemedim o kürü,
ama turp kürünü anlatabilirim simdi bir orta boy turpu aliyoruz, yikiyoruz,
kabuklarini soymadan rendeliyoruz, sonra tencereye koyuyoruz
ve 1 veya 2 su bardagi su ile kisik ateste 10 dk kaynatiyoruz,
sonra süzüp ilimaya birakiyoruz iliyinca yumurtanin sarisi ile cirpip
sacimaza diplerinden itibaren uyguluyoruz uzun zamandir yapmadim
ama insllh dogru tarif etmisimtir:) soru isareti varsa sorabilirsin

Son düzenleme:
Teşekkür ederimm bende bugun alıp deneyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…