Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok hızlı uzuyor . .Nasıl mı . . ??

haftada bir kez ,2 kez... CADIARZU onu hazırla bunu yap,saçını yağdan arındır... benim gibi üşengeç biri bunları yaparsa siz hayli yaparsınız canlar.. ama denicm...teşekkürler

ısırgan otunu nasıl kullanıyorsunuz canlar ya.. şampuana mı durulama suyuna mı???

bakın ben ısırgan otunu 2 şekildede kullanıorum , 2 bardak elma sirkesinin içine 2 yemek kaşığı ısırgan otunu atıorum kaynatıorum cezvede sonra ağzını kapatıp ılımaya bırakıorum fısfıslı şişelere alıorum saç diblerime ve boylarına eşit şeklde dağıtıorum ve ölece ytıorum saçımı sarıorum tabki yerimseniben dha sonra 1 veya 1.5litre suyun içine en az bir avuç yada ne kadar arzu edersenz ısırgan otunu kaynatıp bi şişenin içinde dinlendiriyorum. sabah kalkıorum saçımı önce sarımsaklı şampuanımla yıkıorum koku olmuo ama yinde normal şampuanlada bi kez üstünden geçiorum ısırgan otunun suyuylada durulama yapıp çıkıorum alkisalkisalkis etkisi olmaz olurmu canım bence hiç zaman kaybetmeeeeee delikafadulden kızlar bide eğer elma sirkeli karışımn kokusundan çok rahatszlık duyarsaanz birz onu kullanın sonr karışımn içine ısırgan otunun suyunu katın koku baya baya azalıo hihoyyyt

herhangı bı sampuanın ıcınemı sarımöak koydun canım

kızlar bende netten ısırgan özlü adı altında ama içinde birçok otun bulunduğu şampuan ve saç bakım yağı ve aynı zamanda uzatma garantili yağ aldım saçlarım çok hasarlı ama bu ve bu tip bakımlarla düzeldi...elim saçlarımın arasından girmezdi ,şimdi giriyor... bira ,maya ,yumurta bak ,sarımsak ,mandalina kabuğu ,defne yaprağı limon tuzu hepsini yaptım hatta unuttuklarım var içinde :) 20 günde uyguladım bunları ve 20 günde hamur gibi yanmış saçım düzelmeye yüz tuttu...bu radaa gliss ın kuru saçlar için spreyi var o da parlatıyor ve yumuşacık yapıyor... düzleştirici ve maşa öncesi kullanım içinde sağlıklı zaten...

Son düzenleme:
bende head&shoulders böylemi yazılıyo bilmiyorum içine 5 diş sarımsak koydum,100 ml isne falan koydum hemde, ona rağmen koku olmadı.Bazı arkadaşlar durdukça kokuyo diyolar ,o yüzden az az hazırlamak en iyisi

söylediğin seyler cok mantıklı yararlı
gel görki kim yapıcak onları akannehir

[ 5 diş sarmısağı ezip şampuanıma kattım çokda memnunum[/QUOTE]

aynen katılıyorum bende aynısını uyguluyorum ayrıca burdan herkese sesleniyorum kendine uygun gördüğünüz formülü kararlaştırdıktan sonra ondan fayda göreceğinize gerçekten inanın ve sbredin 3 5 uygulamadan sonra fayda göremedim deyip knara atmayın bu şekilde hiç bir formülden fayda göremessiniz mutlaka otuz yada kırık gün devam edin biraz ara verip tekrar uygulayın

ßen bunu yaptım 45 dk bekledım ve 10dk once yıkadım.. bılmıom yumusak oldı ama ağırlastı saclarım basım agrıo ve kasınıo kafm

Uydurma. Hafta 2 santim uzayan saç, ayda 8 santim uzar ve 8 santim ne demek haberin var mı? Bi cetvel al eline ve bak istersen. Çok abartıyosunuz burda herşeyi. Ve insanlar inanıyo bunlara. Sonra hayal kırıklığına uğruyolar. Biraz sallamadan yazın lütfen, ya da santimetre kavramını öğrenin felan?

ısırgan otu ve sarmısağı kendimiz mi ekliyoruz şampuana o kısmı anlayamadım?
ve miktarini yazarsanız sevinirim.
ayrıca bu işlemi yaptıktan sonra saçımızda hiç birşey yokken mi elmasirkesiyle yıkıyoruz sonra saf bi şampuanla yıkıyoruz.?

arkadaşım kimsenin bişey uydurduğulmaz: ..biri bişi diyosa insanların yararına oldun diye diyordur..1 ay 10 gün sinamekili ve 2 aydır da zeytinyağı maskesini yapıyorum 10 cm uzadı saçım resim de koydum...herkes de fark ediyor işimşz gücümüz yok da milleti mi kandırıcaz !!! ben ölçtüm 10 cm idi ve geçti daha da uzamaya devam ediyor...biraz daha yumuşak hitap şekilleriye konuşrsak daha iyi olur...arkadaşımıznki çabuk uzayan bi saçtır olabilir...

kizlar bence bünyeden bünyeye degisir ya milletin isi yokta bizimi kandircak ben bakim yapali eskiye oranla iki üc kati hizli bi uzama oldu sarimsakli sampuan ve özellikle turpluu suyu kullandim aradada badem yagli karisimi uyguladim uzadi cidden ayda 3 cm uzadi ama ben simdide mavi suyu ve sinemakili maskeyi yapcam pozitif düsünürsek ve istikrarli bi sekilde yaparsak uygulamalari olur diye düsünüyorum tabi istisnalar olabilir dedigim gibi bünyeler faklidir izine gelince bu malzemeleri alip deniycem eger iyi sonuclar alirsam yaza kadar yaparim herkese basarilar uzun saclarla kalin

Arkadağşım, insanın biri oraya; " haftada 2 cm uzadı" yazmış. Normal bir insan vücudunun haftada 2 cm saç üretebilmesi için kan dolaşımının saatte 80 km olması gerek. Evrende böyle bir canlı yok. İstediği kadar zımbırtı sürsün saçına. Ayda 2 cm dese anlarız. Haftada diyo. 1 hafta =7 gün hani. Abartmış yani. Hiç kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…