ama bence ısırgan otunun suyulada durula saçlarını
sarımsaklı-ısırgan otlu şampuanı nerden alıyosunuz öyle bi şampuan varmı yani?
Var bn onu kullanıyorum sarımsaklıyla ısırgan otlu ayrı ayrıda vr ama ikisini bir arada olanını kullanıyorum ben daha fazla etki eder diye . .
bende sarımsaklı şampuan yaptım kullanıyorum ayrıca ısırgan otununuda kullanıyorum kesinlikle etkili.şampuan saçlarımı uzatıyor sarımsaktan dolayı(umarım saçlarımın gürleştiği günleride görücem)ısırgan otuda dökülmesine son werdi:Saruboceq:saçlarımı kısaltmaktan korkan ben şimdi kırıklarımı kesiyorum sürekli hemde hiç acımadan:sm_cool:kullanmaya başladıktan 1ay sonra kesmeye başladım artık çünkü gördüm saçlarımın uzadığını:dance:sağlıklı gür saçlar bizlerim olsun inşallahhhh:teytey:
adını ne peki
Uydurma. Hafta 2 santim uzayan saç, ayda 8 santim uzar ve 8 santim ne demek haberin var mı? Bi cetvel al eline ve bak istersen. Çok abartıyosunuz burda herşeyi. Ve insanlar inanıyo bunlara. Sonra hayal kırıklığına uğruyolar. Biraz sallamadan yazın lütfen, ya da santimetre kavramını öğrenin felan?
arkadaşım kimsenin bişey uydurduğulmaz: ..biri bişi diyosa insanların yararına oldun diye diyordur..1 ay 10 gün sinamekili ve 2 aydır da zeytinyağı maskesini yapıyorum 10 cm uzadı saçım resim de koydum...herkes de fark ediyor işimşz gücümüz yok da milleti mi kandırıcaz !!! ben ölçtüm 10 cm idi ve geçti daha da uzamaya devam ediyor...biraz daha yumuşak hitap şekilleriye konuşrsak daha iyi olur...arkadaşımıznki çabuk uzayan bi saçtır olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?