Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok hızlı uzuyor . .Nasıl mı . . ??

herhangı bı sampuanın ıcınemı sarımöak koydun canım

canım kusura bakma uzun zamn oldu giremedim siteye:çok üzgünüm:ewet herhangi bir şampuanın içine koyuyorum sarımsağı ben kesinlikle saçlarımın bu kadar hızlı uzadğnı daha nce görmedim.uzun zamndır görmediğim insaları gördüm bayramda ve hemen farkettiler saçlarına bişey uyguluyormusun ne kadar gür ve canlı gözüküyorlar falan gibi sözler duydum ve çok mutlu oldumopuyorumnanaktangürleşmedi ama kesinlikle çok parlak ve canlı gözüküyorlar benim o önceden röfleden yanmış saçlarım:lepi:

sarımsağı bende bir aralar uygulamıştım..omuzlarımdaki saç belime kadar uzamıştı..güçsüzleşti bende kestirdim..ama şimdi kim yapıck o zahmetli işi..
inanmyan arkadaşlar olmuş..
bi deneyin görün derim gayet güzel uzatıor uydurma fln yok ortada..
sirke parlatmasını sağlıyormuş..
gayet güzel ve sağlıklı bi yöntem ayrıca ETKİLİ..

Demek bu kadar etkili sarımsaklı şampuan.hihoyyyt
Canım benim saçlarım uzun ama biraz daha uzasın istiyorum.
Şuan organicum şampuan kullanıyorum yeni aldım ona sarımsak koymaya da cesaret edememkaydirigubbakcemile3
Başka bir şampun alıp öyle mi denesem acaba?
Sarımsak koyunca şampuanı çabuk mu bitirmek lazım, bozulma yapar mı?
Bir de organicum'un kokusu yok çok fazla sarımsak kokusunu bastırabilir mi dersin?
Şimdilik bitti...kaydirigubbakcemile3

arkadaslar banada pek ınandırıcı gelmedı acıkcası ayda 8 cm.. eger oyle bısı warsada süper walla ne dıyeyım bızde uygulayalım

arkadaşlar çok pardon,sarımsağı bütün olarak şampuanın içine mi atıyoruz,yoksa sarımsaklı şampuan mı satılıyor??detaylı tarif verebilir mi biri?

arkadaşlar bende sarımsağı rendeledim şampuanıma ama saçım 1 gün sonra kaşınma böyle tatlı nasıl kaşınıyor sizce iiimi böyle olması sizde oldu mu?

cnmm bende organicum kullaniorum diil sarımsak çam tebentinde bile kötü oldu.kıvamı ve rengi değişti.bn baska bi şampuan alıp onun içine koydum ve memnumum bu şekildee :lepi:

arkadaşlar bende sarımsağı rendeledim şampuanıma ama saçım 1 gün sonra kaşınma böyle tatlı nasıl kaşınıyor sizce iiimi böyle olması sizde oldu mu?

ilk zamanlar benimde oluyordu hatta benim saçım inanılmaz şekilde döküldü ama şuan hiç bi problem yok ve çok memnunum saçım hem sağlıklı hemde ciddi anlamda uzuyor :sm_cool:

cnmm bende organicum kullaniorum diil sarımsak çam tebentinde bile kötü oldu.kıvamı ve rengi değişti.bn baska bi şampuan alıp onun içine koydum ve memnumum bu şekildee :lepi:

Ben Organicumdan bir miktar alıp başka şişede sarımsak ekledim canım.
Şimdilik bir sorun yok, koku falan kalmıyor.

Rendeleyip direkt şampuanın içine atsak problem olur mu acaba?
bide bnm saçlarım çok dökülüyo dökülmeyide engelliyomu?

kızlar benım saçımda ince telli ve yıkamadan sonra acayip bir dökülme oluyo.sinir oluyorum. saclarımı 2 günde bir yıkıyorum.aksine cok yağlanıyo.bu yaz degil önceki yaz saçlarımı katlı kestirmiştim küt biçimdeydi.şimdi omuzlarımı biraz geçiyo.ne yapmam lazım uzaması için sarımsak hiç yemem ben

Rendeleyip direkt şampuanın içine atsak problem olur mu acaba?
bide bnm saçlarım çok dökülüyo dökülmeyide engelliyomu?

e öyle yapıorz ztn canım ?
ama ben şey dusunuorum onu denıcem eve gıdınce. 1bas felan sarımsagı rondoda ııce ezıp suyu cıkana kdr. suyunu sampuana koymyı dusunuorumcunku parcacıklar elıme gelıo sampuandan sınır oluorum ztn faydası suyunda degıl mı
bakalm onu denıcem

benımde hızlı uzar saclarım ama bana kustuler :1no2: belımdekı sacları kısacık kestırınce 2 yıldır anca omzuma geldı..denıcem bunu umarım uzar bayanssulusmile

bu formulü bende deniyim. postiş kaynak fön derken benım saclarımda mahvoldu. kestirmeye kıyamıyorum umarım bır faydasını gorurum:))

oofff çok teferruat lı bir gün yaparım 2 gün yaparım.
3.gün hiç bir kuvvt yaptıramaz bana.bıraqkın kendi haline saçları uzar onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…