saçlarım çok hızlı uzuyor! Neden????

Çok iyi beslenmeme rağmen sağlıklıyım, çabuk yorulmam, dayanıklıyım ama keşke sağlık için başka bir şekilde gösterse hormonlar kendini.

Çok iyi beslenmeme rağmen sağlıklıyım, çabuk yorulmam, dayanıklıyım ama keşke sağlık için başka bir şekilde gösterse hormonlar kendini.
Siz bayağı takmışsınız ya üstteki yorumlara da katılıyorum saç için projeleri düşünebilirsiniz hem kurtulmuş olursunuz hem de hayır işlersiniz işte. Bu kadar sıkılmayın

Demek ki daha sağlıksız olmalıyım. Ama nasıl? Pek spor falan da yapmam bol bol da abur cubur yerim ama ne yapsam acaba...
Abur cuburlarınız kuruyemiş, kuru meyve içerikliyse onlar yarıyordur :) benim de saç ve tırnak değil ama kaşlarım daha doğrusu istenmeyen tüylerim çok hızlı uzuyor bu daha kötü, 2 güne bir kaş almak zorunda kalıyorum güzellik merkezinde de alırsam sonuç değişmiyor üstelik

Bende uzasın diye bir sürü çaba sarfediyorum

Benimde öyle

Hadi sac neyse de sürekli cimbiz elimde kas düzeltiyorum.

Saçi bende orta boy seviyorum ama neredeyse modeli 2 hafta kullanıyorum hemen uzayip bozuluyor.
Bende daha kisa kestiriyorum bu yüzden.

Kil tüy icinde lazere gttim.

Bu hafta saçımi 1 2 kez gittigim bana uzak bir kuaföre gidip kestireyim dedim sonra dedim aman 2 hafta icin o kadr yol gitmeye degmez, parasi da keza

Kaş icin de lazere gitmeyi düşünüyorum.

Ben de bacaklarım için lazer düşünüyorum geç bile kaldım aslında ama pişman olursam yanlış bir uygulama falan yapılırsa diye çekiniyorum. Siz memnun musunuz, hangi lazer yöntemini uygulattınız?

Evet diğer konularda haklsin canim bisey diyemucem

çokk şükürrr allah başka dert vermesinn amennnnn

Bugün ne güzel dertler okudum burada.
Badem yiyorsan saça öyle bir etkisi var. Ama kıl tüy meselesi hormonlarla alakalı olabilir. Adetinin üçüncü günü bir kadın doğuma gidip baktırabilirsin. Adetlerin düzenli mıdır?

Teşekkür ederim, böyle basit bir sebeten doktora gitmeye çekiniyordum doğrusu.

Benimde saçım çok çabuk uzar.bende şikayetçiyim bu durumdan.omuzumda seviyorum yan kahkül çok yakışıyor ama hop hemen uzuyor.

O bağıştır da para etmiyorsa da birine faydalı olmak sizi iyi hissettirmez mi? Para etmiyorsa 2 ayda bir kuaföre gidip para vermek yerine uzatıp bağışlasanız daha iyi olur sanki.

şakasına yazmıştım para ediyor mu diye ama ondan ziyade uzan halleri benim için sıkıntı. Çok uzamadan kestiriyorum. Ama artık evde kendim keseceğim bu gidişle.

Benimde saçım çok çabuk uzar.bende şikayetçiyim bu durumdan.omuzumda seviyorum yan kahkül çok yakışıyor ama hop hemen uzuyor.
Bana da yan kahkül yakışıyor ama artık onları kendim düzeltmeyi öğrendim, arkadan uzayınca gidiyorum kestirmeye.

Ben de bacaklarım için lazer düşünüyorum geç bile kaldım aslında ama pişman olursam yanlış bir uygulama falan yapılırsa diye çekiniyorum. Siz memnun musunuz, hangi lazer yöntemini uygulattınız?

Cok memnunum.

Ancak çok kolay bir süreç olmadı açıkçası. Önce alexandrite ile yapildi.
Daha sonra baska bir aletle tekrar 5 seans yapıldı .
Şuanda da %90 yok. Bir iki tane çıkıyor.
Alexandrite kalin koyu kıllar icin güzel sonuç veriyor.
Salon sahibi doktordu. O yüzden güven duyarak gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…