- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Teşekkür ederimCok memnunum.
Ancak çok kolay bir süreç olmadı açıkçası. Önce alexandrite ile yapildi.
Daha sonra baska bir aletle tekrar 5 seans yapıldı .
Şuanda da %90 yok. Bir iki tane çıkıyor.
Alexandrite kalin koyu kıllar icin güzel sonuç veriyor.
Salon sahibi doktordu. O yüzden güven duyarak gitmiştim.
Keske benim de uzasa yaa. Uzatmak icin sacima sürmediğim yağ krem kalmadı:)Arkadaşlar merhaba, dert mi bilinmez ama ben çok şikayetçiyim saçlarım çok hızlı uzuyor. Sadece saçlarım değil, tırnaklarım, kaşlarım da çok hızlı uzuyor. İki günde bir kaş düzeltiyorum, bir ay geçmeden saçım uzuyor modeli bozuluyor? Haftada üç defa tırnak kesiyorum. iki hafta geçmeden ağda yapıyorum.
Normal insanlarda böyle değil şimdi görüyorum. Bir de işime de yaramıyorlar, yani oje sürmediğimden tırnakları uzatmıyorum, saçımı kısa sevyorum ama iki ayda bir kestirmeye gidiyorum? Verdiğim paraya yazık. Bunu etkileyen nedir bilen varsa yardım etsin, bıktım artık.
Saç defadan tırnak cefadan uzar derler...Arkadaşlar merhaba, dert mi bilinmez ama ben çok şikayetçiyim saçlarım çok hızlı uzuyor. Sadece saçlarım değil, tırnaklarım, kaşlarım da çok hızlı uzuyor. İki günde bir kaş düzeltiyorum, bir ay geçmeden saçım uzuyor modeli bozuluyor? Haftada üç defa tırnak kesiyorum. iki hafta geçmeden ağda yapıyorum.
Normal insanlarda böyle değil şimdi görüyorum. Bir de işime de yaramıyorlar, yani oje sürmediğimden tırnakları uzatmıyorum, saçımı kısa sevyorum ama iki ayda bir kestirmeye gidiyorum? Verdiğim paraya yazık. Bunu etkileyen nedir bilen varsa yardım etsin, bıktım artık.
Cok memnunum.
Ancak çok kolay bir süreç olmadı açıkçası. Önce alexandrite ile yapildi.
Daha sonra baska bir aletle tekrar 5 seans yapıldı .
Şuanda da %90 yok. Bir iki tane çıkıyor.
Alexandrite kalin koyu kıllar icin güzel sonuç veriyor.
Salon sahibi doktordu. O yüzden güven duyarak gitmiştim.
Avrupa yakasındaysa yaptırğınız yeri söylermisinşz
Sadece B12 arada içerim. Ama diğer arkadaşların dediği gibi genetik bence deVitamin kullanıyor musunuz? Bazen vitaminler de sebep olabiliyor.
Uzatır mı sütÇok süt içer misiniz?
Benim çok fazla süt içtiğim dönemlerde tırnaklarım saçlarım kaşlarım filan bayağı hızlı uzar. Hatta tırnağım kırılınca süt ve süt ürünlerini artırırım. İşe de yarıyor. En azından bende yani.Uzatır mı süt
Esteworld'e bakabilirsiniz. Daima son teknoloji kullanıyor ve randevu saatlerine diğerlerine nazaran çok sadıklar, hijyenler. Ben son iki seansa işlerimin yoğunluğu ve işyerimin taşınması nedeni ile gidememiştim, 2 sene sonra 2 seans alacağınız var, gelin yapalım, Hem inat edip çıkanları toplamış oluruz diye kendileri aradılar. Başka yerlerin kıllarınız ince ve sarı, lazer olmaz diye almamışlardı beni. Unutmaman gereken, böyle kabak gibi olmayacaksın; incecik bebek tüyü gibi, sadece güneşte görünen tüyler kalacak.Avrupa yakasındaysa yaptırğınız yeri söylermisinşz
ben de aynı senin gibiyim ama sorun olarak düşünmedim sağlıklı bişey bence vitaminlerimiz tam gibi düşünüyorum nedense:)Arkadaşlar merhaba, dert mi bilinmez ama ben çok şikayetçiyim saçlarım çok hızlı uzuyor. Sadece saçlarım değil, tırnaklarım, kaşlarım da çok hızlı uzuyor. İki günde bir kaş düzeltiyorum, bir ay geçmeden saçım uzuyor modeli bozuluyor? Haftada üç defa tırnak kesiyorum. iki hafta geçmeden ağda yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?