saçlarım çok hızlı uzuyor! Neden????

Hormonlarda sıkıntı var
Haftada üc tırnak kesmek kaş düzeltmek
Hadi sacı gectimde bunlar cok abartı

Teşekkür ederim

Keske benim de uzasa yaa. Uzatmak icin sacima sürmediğim yağ krem kalmadı:)

Yatin kalkın dua edin saç için.. oluk oluk dökülüyor benimki. Onlerden açılmaya başladı. 26 yaşındayım daha bir yandanda beyazlıyor. Doktora gittim birşey çıkmadı genetiktir falan dedi. Dökülmese de uzasa keşke razıydim

benim saçlar da çok hızlı uzuyor bir bayram tatili oldu işe gittiğimde kaynak yaptırdığımı sananlar oldu testosteron hormonum yüksek ama ne doktordan ne başka yerden saçları hızlı uzatıyor diye bi şey duymadım o hormonla alakasız herhalde genetiktir diye düşünüyorum bilemeyecem

Saç defadan tırnak cefadan uzar derler...

Avrupa yakasındaysa yaptırğınız yeri söylermisinşz

Valla sebebini bilemem

Sağlıklı uzuyorsa satabilirsin bir kaç dişini sıkıp, uzatıp.
Az para değil, ya da bağış yaparsın

Benim de saçım hızlı uzar dip boya olayını dibine kadar yaşıyorum tamamı aynı renk saçla gezemedim bi illa dibi siyah siyah görünecek. Tırnaklarım da çok hızlı uzar çünkü suyla çok uğraşıyorum bulaşık temizlik vs. Uzun tırnak seviyorum da.
Ama tüylerim öyle değil tras bıçağıyla mı alıyorsunuz tüylerinizi? Hormonlarınıza ve guatr ihtimaline baksınlar

Benzer bı dertten muzdaribim, saçım çok seyrek cok fazla dokuluyor ama inanılmazda çabuk uzuyor... Bende kısa seviyorum keşke boyu uzayacagina saçım biraz gürleşse... Dediğiniz gibi kuaför parasından bıktım.

Genetik bence ya. Bi arkadaşımın küt olan saçı 6 ayda belini bile geçiyodu. Annesinin de öyleymiş ne tatlı ya keşke benim de öyle olsa:)

Vitamin kullanıyor musunuz? Bazen vitaminler de sebep olabiliyor.

Avrupa yakasındaysa yaptırğınız yeri söylermisinşz
Esteworld'e bakabilirsiniz. Daima son teknoloji kullanıyor ve randevu saatlerine diğerlerine nazaran çok sadıklar, hijyenler. Ben son iki seansa işlerimin yoğunluğu ve işyerimin taşınması nedeni ile gidememiştim, 2 sene sonra 2 seans alacağınız var, gelin yapalım, Hem inat edip çıkanları toplamış oluruz diye kendileri aradılar. Başka yerlerin kıllarınız ince ve sarı, lazer olmaz diye almamışlardı beni. Unutmaman gereken, böyle kabak gibi olmayacaksın; incecik bebek tüyü gibi, sadece güneşte görünen tüyler kalacak.

ben de aynı senin gibiyim ama sorun olarak düşünmedim sağlıklı bişey bence vitaminlerimiz tam gibi düşünüyorum nedense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…