Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarım çok KIRIK !!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
96
Antalya
saçlarım belime kadar uzun ve ince telli..çok fazla kırık var taa tepelere kadar kırık...
kestirmek istemiyorum ... nasıl kırıkları önleyebilirim ?
kendim makasla ucundan aldım ama olmuyor yinede ne yapabilirim ? evde uygulayabilcegim bi maske falan varmı?
:çok üzgünüm:

kestirmeden dü-zel-mi-yor.... 1-2 ay önce afedersiniz popomun altına gelen saçlarımı o çatallar yüzünden kestirdim... kestirdiğimden beri bakım spreyleri falan kullanıyorum inş. bu sefer önleyeceğim kırılmayacak....

olmaz bence de canım
kırık bu
düşünsene bi hangi ürün çatallarını kırıklarını düzeltebilir
ne yapacak o ürün
çatallarını yapıştırıp bir bütün haline mi getirecek
ben inanmıyorum kırık için olan bu tür ürünlere bakımlara
kırıklarını kesmezsen uzamaz tabi 2 haftada 1 kendin 1 cm kes en azından
ben ayda 1 kuaföre gidip 1 cm kestiririm

Son düzenleme:
jojoba yagını sac uclarına uygulrsan faydasını görebilirsin cnm arastırdgma gre cok ıyı gelioms bende dahadenemedim su an kullandıgım kürler vs oldugu icin denemeye deger bence..

kırık olduğuna emin misin?
benim de saçlarım popomda :) ve saç diplerime kadar her boyda saç var.
bi ara saçlarım çok dökülmüştü yeni saçlarım çıktı sonra onlar yavaş yavaş uzuyor öyle bişey olmasın?
gerçekten kırıksa o zaman en uçlarından bikaç santim kestir sonra geri kalan yerleri de kendin temizle ve bakıma başla bi 6 aya muhteşem hale gelir düzenli kırıklarını temizler ve bakımını yaparsan

cnm önce bi kırıklrnı al snra her duştan snra saç uçlrna badem yagı yedr çok olmamak şartyla öle bırk saçlrnı bn deniorum çk faydasnı grdm kırıklr yarı yarıya azaldı tabi 1 ayda 1 de kendi kırıklrmı alıorum .. kuafrde aldırma bnce kendn al cnm

saçımız aynı sanırım uzun ama kırıklı
kestirmeye de kıyamıyoruz
ben hafta 1 kez mayonez sürüyorum saçıma kökler hariç heryere sonra tarıyorum 1 saat bekletp yıkıyorum yaklaşık 2 aydır yapıyorum çok iyi geldi bana
mayonez yumurta yağ ve sirkede oluştuğu için üçüde saça çok faydalı
bi de ben yılda iki kez bi yazın bi de kışın uçlarından kendim keserim
önce bi araştır sonra dene istersen

bende boyadan olsa gerek çokk kötü olmuştu maske kullanmaya başladım geçen sene yağları arada kullanıyordum aklıma eserse ama düzenli olarak ayda 1 kuaföre gidiyordum var yok 1 2 cm aldırdım hem uçlardan çok gitmiyor canın acımıyor hemde ayda yaptırdığın için sıkıntısız düzeliyor az birazda fönden falan uzak dur hazır kış hali varken...

Kırıklar uzamassa yanıklara hic birsey olmaz.
9 ay önce orialden yandı saclarım bob modeli kestirdim ama en üstteki katımda yanıklar kalmıstı.
Suan cenemden asagıda o yanıklar ama diyorum ki neden saclarım uzamıyor?? Baya yavasladı uzaması meger yanıklardanmıs demekki oysa düzlestirici vs. kullanmıyorum desem yeri.
İlla kestirecegim yani.. :26:

canım bende mayonez sürmeyi düşünüyorum ama kokmuyor mu yıkadıktan sonra tekrar sac kerimi sürüyormusun? nasıl yapyorsun?

canım bende mayonez sürmeyi düşünüyorum ama kokmuyor mu yıkadıktan sonra tekrar sac kerimi sürüyormusun? nasıl yapyorsun?

tatlım ben hiç saç kremi kaullnmıyorum benm saçıma yaramıyor bide çok zararlı
sürüyorum mayonezi tarıyorum sonra yarım saat 1 saat falan bekletiyorum hafta da 1 kez
sıcak suyla yıkarsan kokuyo
ama ılık suyla yıkarsan o kadar kokmuyo
sonuçta saça bişey sürüyorz illaki kokusu oluyo ama öyle abartılacak kadar değil
ardından sirkeli su yada lavanta suyu falan döküyorum ben bişi kalmıyo

hımm tamam canım anladım bende hep lavabta yağı kullanırım kovaya biraz damlatırım son durulanma suyuna oğlişimede yaprım herkes bayırlır saclarına hemde gürleştiryo lavanta yağı oğumda denedim işe yaradı sirkeli suyuda parlaklık olsun die kuvvetlensin die abim kullanır gercekten oda işe yarıyo ama ben bişi söyleyeyim saclarım sac kerimi kullnamaya basladıktan sonra az kırıldı ve uzadı ama kırılma konusunda pekte yardımcı olmuyor senin yöntemi denicem bakalım saol

canım mesela sarımsak bi çok kişinin saçına çok faydalı dökülmeyi durdurup yeni saçlar çıkarıyo ama ben geçen yaz 1 ay kullandım o dönem hiç dökülmeyen saçım döküldü canzılaştı
herşey herkesde aynı etkiyi yapmıyo saç kremi sna ii gelmiştr ama bnm saçıma ii gelmiyo sevmiyorum
mayonezi sür bakalım denersin ben faydasını gördüm kırıkları kesmiyorum artık onları bile düzeltiyor
ılık suyla yıka ama
lavanta da kullnıyomuşsun oğluşunla miss gbi olursunuz

ay sarmısak mı 2 kere denedik eşimle burnumuz düştü 1 diş koydum çok kokmasın die üstelikte sac kremi kullanıyorken yastığımız bile koktu oysa millet bayıla bayıla kullanıyor onu dediğin doğru herkes bir deil ki herkese aynı sey iyi gelsin ama lavanta gercekten çok etkili hem güzel kokuyor hem insanı sakinleştiriyor tekrar saol öptüm

öyle bi ürün var avonun avon kataloglarından sipariş< et kestirme hem işe yarıyor

canım ürünün adını yazar msın.kırıklarla başım belada saç kestirmekten nefret edeyorum.. yazarsan çok minnettar olurum:86:

avonun bahsedilen ürünü bu benim bi arkadaşım vardı kullanırdı önceden çok memnundu
ben kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…