Canım bence fön çektirme...Çünkü saç çekilirken daha fazla dökülür. Cilt doktorunun tavsiyesi toplarken bile sıkı toplamayın demişti kaldı ki fön iyice döker. Haftada 2-3kere yağ bakımları yap...Barceliono yağ karışımı veya başka bir yağ karışımına bepanten bemiks ve evigen apul kır.Geceleri saç diplerine hafifçe masaj yaparak sür ve yat... Şampuanının içine iki kapak çam terebentin kat.Shiffa markasını öneriyorlar çam terebentinle. Bir de yıkadıktan sonra durulama suyunu ısırganla yap.Bitki çayı gibi demle son durulama suyunda çok sıcak olmayacak şekilde dök...Dermoroller öneriyolar ben de denemek istiyorum ama henüz alamadım.Yağ bakımlarının nüfuzunda etkili olabilir diye düşünüyorum. Bu arada demir ve B vitamini değerlerine de baktırmayı unutma...Şimdilik benden bu kadar
Doktora gittim demir hapi verdi onlarda care bulamiyor
Sen kullandın mı bilgi verir misin? saç çıkartıyor mu?minoksidil spreyi kullandınmı canım en az 2 3 ay sonunda sonuç veren ve başlanınca ömür boyu kullanılması gereken bi ilaç.. ben bioxinin kullandım tüylenme oldu bi bölge de. bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım da devam etcem inşallah..
Bazen şapka kullanıyorum evet peruk belli olmaz mı senceSaclarini bakim yapip kendine getirene kadar sapka/peruk kullanmayi dusunmez misin?
Fön çektirmeyi bırak,çıtçıtlardan vazgeç ve sakın sakın kaynak yaptırma saçını tamamen kaybedersin tecrübeyle sabit :)
Ben de 1 sene çıtçıttan sonra zor oluyor diye kaynak yaptırdım ah ahh şimdiki aklım olsa kaynak yaptırana kadar bakım yapmaya başlardım..
Her neyse geçte olsa başladım bir buçuk senedir aralıksız bakım yapıyorum üşenmedn :) buradan aldığım bir çok yöntemle yeni saçlar çıkarmayı başardım şimdi eskisine göre 3 kat daha iyi görünüyor bu süre zarfında da saçlarımı dışarı çıkarken hep topuz yaptım minicik oluyordu ama olsundu :)
Öncelikle her hafta sığır iliği kürü yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gi-ile-kafamdan-sac-fiskiriyor-kizlar.405096/
Sarımsakları rendeleyip zeytinyağına attım 3 4 gün beklettikten sonra her hafta bu yağ ile bakım yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sakli-zeytinyagiyla-gurlesme-ve-uzama.360742/
Bir de 2 baş sarımsak'ı ayıklayıp, iyice ezip, 1 bardak sütle kaynatıp şampuan kabına koydum.. Sütle kaynatmakda ki amaç kokunun önüne geçmek. İçine bi kapak çam terebentin 1 kapak badem yağı bemiks ve evigen ampul koydum ve bu şampuanı kullandım her duşta,ikinci yıkamayı başka bi şampuanla yaptım restorex kullanıyorum uzasın diye :)
Zor ve uğraştırıcı bir süreç evet ama değer bence
Sen kullandın mı bilgi verir misin? saç çıkartıyor mu?
Bende doğal yeşil sabun var zeytin yağlı köyde çalıştığım zaman vermişlerdi oda işe yarar mı acaba inanın ben dökülmeden çok gürleşmesini istiyorum yani hepsini geçtim seyreklikler kapansa onada razıyımbenim saçlarımda çok çok dökülüyordu. denemediğim şampuan kalmadı.. sarmısaklar zeytin yağlar. bilmem 7yağlı karışımlar vs vs..
yastığım saç, sırtm hep saç doluydu..
kurban bayramından sonra
dalan yeşil sabun kullandım..
saçım artık dçkülmüyor ve inanın gürleşti..
okadar çok insandan duydumki saçım gürleştiği hakkında..
ilk başlarda bir sertlik oluyor ama sonra alışıyorsunuz.
pes etmeden demeniz dileğiyle:)
Bende doğal yeşil sabun var zeytin yağlı köyde çalıştığım zaman vermişlerdi oda işe yarar mı acaba inanın ben dökülmeden çok gürleşmesini istiyorum yani hepsini geçtim seyreklikler kapansa onada razıyım
hala kullaniyomusun canım tavsiye eder misinbenim saçlarımda çok çok dökülüyordu. denemediğim şampuan kalmadı.. sarmısaklar zeytin yağlar. bilmem 7yağlı karışımlar vs vs..
yastığım saç, sırtm hep saç doluydu..
kurban bayramından sonra
dalan yeşil sabun kullandım..
saçım artık dçkülmüyor ve inanın gürleşti..
okadar çok insandan duydumki saçım gürleştiği hakkında..
ilk başlarda bir sertlik oluyor ama sonra alışıyorsunuz.
pes etmeden demeniz dileğiyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?