Saç Bakım Ürünleri Saçlarım çok mat nasıl parlak olmasını sağlarım ?

rica ederim canım umarım en kısa zamanda doldurursun mesaj sayını. watsons maskeler gerçekten çok güzel ben ballısını , sütlüsünü ve botanic olanını kullandım. ipek gibi yapıyorlar saçları aynı zamanda onarıyor.denemeni öneririm kesinlikle. saçların acaba yıprandığı içn mi onarıyor normal saçlarıjn nasıl =),

sanırım yıprandığı için yazın kuşadasındayım buranın suları çok kötü yağlarla falan bakım yapıyorum ama burda pek işe yaramıyo şu anda çok kuru saçlarım iyice elektriklendi parlaklığı gitti ilk maskeylemi başlasam acaba bakım yapmaya napsam bilemedim

Syoss Yoğun Parlaklık Saç Kremi Kırılgan ve Mat bunu kullandıgımdan beri bana sacın cok parlak görünüyor dediler nasıl sevindim anlatamam normalde cok mat bi sacım var bunu tavsiye ederim

tatlım watsons maske alabilrsin onardığı için kendine gelecektir onun dışında saç serumu kullanmanı kesinlikle öneririm. elektirklenmeyi alııppp götürüyor sıcaklar güneş mahvediyor saçları ben antalyada yaşıyorum denize filan girmem hiç ama okula giderken bile saç spreyim var güneşin zararlarını önlüyor onu kullanıyorum =)

peki hangi marka saç serumu önerirsin benim kalın telli ve dalgalı saçlarım var

peki hangi marka saç serumu önerirsin benim kalın telli ve dalgalı saçlarım var

tatlım ben sarıkız kullanıyordum o çok güzel hala da bitmedi ama değiştire değiştire kullanıyorum şimdi morfose argan yağlı saç serumu kullanıyorum ikisi de çok güzel . memnun olduğum ürünler . benimde saçlarım elektrklenyordu ama artk öyle bir sorun yaşamıyorm . dalgalı oluyo saçlarım. duştan sonra saçlam ıslakken değil hafif nemliyken saç serumları süryorum ohh miss =) bu arada yapış yapış yapmıyor yada saçları yağlandrmyo =)

sarıkızı duymuştum bak nerde satılıyo peki bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…