Neler yazdi xanim insallah geri cikar benim sacinda gürdu iki kisiye yetcek sac vardi ama simdi dokule dikule azaldi eski fotolarima bakiyorum iyice sinirlerim bozuluyi birde kuafore gitmistum uclarindan kestirmek icin o da aramakas atmis ne bilim kat vercem dedi iyice mahvetti sacimaben geri çıkar diye dert etmiyorum ama korkuyorum da bir yandan. saçlarım çok gürdü benim ondan kel kalmadım,benim yerimde başkası olsa kel kalırdı,yarısından çoğu döküldü.
ben de 20 kilo verdim. daha da vermem gerekiyor,o yüzden diyetisyene gittim. böyle böyle diye bana saç dökülmesine özel vitaminler verdi ona göre de liste yaptı.daha bu hafta başladım işe yararsa sana da yazarımkurtuluruz umarım
aynen yağ karışımları falan yapamıyorum,çok daha fazla döküyor saçıO karisimi bende kullaniyorum bir ay oldu nerdeyse ama durdurmadi birde onu yaptiktan sonra daha cok dokuyo birakmadim ama decam ediyorum bakalim
Cildiyeye kac tane cildiyeye gittim anlamiyorum birinin dedigi digerini tutmuyo onlarada guvenmiyorum artik amaclari sampuan krem satmak gibibir de cildiyeye gideceğim. test yaptırmak için,çinko eksikliği de olabilir.
aslında ilk dökülmeye başladığı zamanlar priorin'e başladım. 4 kutu bitirdim hala dökülüyor. daha önce de bu saç vitaminini kullanmıştım. saçım dökülüyordu yine. o zaman çok işe yaramıştı+gürleştirmişti. şimdi bu da işe yaramadı
canım demir ilacı yazdı maltefor solüsyon,biotin yazdı+priorin'e devam ediyorum.kan verip sonuçları atınca ayrıntılı konuşacağız onunla daNeler yazdi xanim insallah geri cikar benim sacinda gürdu iki kisiye yetcek sac vardi ama simdi dokule dikule azaldi eski fotolarima bakiyorum iyice sinirlerim bozuluyi birde kuafore gitmistum uclarindan kestirmek icin o da aramakas atmis ne bilim kat vercem dedi iyice mahvetti sacima
bana ne diyecekler bakalımCildiyeye kac tane cildiyeye gittim anlamiyorum birinin dedigi digerini tutmuyo onlarada guvenmiyorum artik amaclari sampuan krem satmak gibi
Biotin demir hapi bende kullaniyorum maltefor nasil bir losyon su birakinca dha cok dokenlerdenmicanım demir ilacı yazdı maltefor solüsyon,biotin yazdı+priorin'e devam ediyorum.kan verip sonuçları atınca ayrıntılı konuşacağız onunla da
Valla bende biraktim diyeti yiyorumda ama hala devam ediyo geri cikmasindan gectim dursun dokulme yeter siorunbana ne diyecekler bakalımben 2 ay diyeti bıraktım deli gibi yedim ettim yine de bu dökülme durmadı.
Ama nasil bir mevsim degisikligi bu anlamadim ne zaman gecicek bu durumKızlar herhangi bir kan değerinizde düşüklük yoksa mevsim değişikliğinden dolayı.
Ben ve arkadaşlarım aynı şekiliz :)
canım demir ilacı,zannetmiyorum bırakınca daha çok dökeceğini. ben hap şeklini kullanıyordum oroferon.ama diyetisyen solüsyon kullan illa dediBiotin demir hapi bende kullaniyorum maltefor nasil bir losyon su birakinca dha cok dokenlerdenmi
Canım benim kasımda aralık arası dökülmem hep olur, bir de mayıs haziran arası.Ama nasil bir mevsim degisikligi bu anlamadim ne zaman gecicek bu durum
Keske o kadar kisa sureli olsa benimki 3 4 ay olduCanım benim kasımda aralık arası dökülmem hep olur, bir de mayıs haziran arası.
canım bizimki sadece bu ay değil ki,en azından benim 3 aydır bu sorunum var en azCanım benim kasımda aralık arası dökülmem hep olur, bir de mayıs haziran arası.
Anladim canim ben minoksil falan sandimcanım demir ilacı,zannetmiyorum bırakınca daha çok dökeceğini. ben hap şeklini kullanıyordum oroferon.ama diyetisyen solüsyon kullan illa dedi
Cok guzelmis saclarin bi andami dokuldu seninkidehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yipranmis-saclarim-resimli.906893/page-2
baksana şöyle mis gibi saçlarım vardışimdi kestirdim küt. 3'te 1'i de anca kaldı
Tamam yazarım şu Çarşamba günü bir gelsin Allah'ın izniyleAnlamiyorum ya doktorlar neden farkli farkli seyler soyleuyor onlarda kafalarina gore soyluyolar galiba ben hormon testi yaptirdim prolaktinim yuksek cikti ilac kullaniyorum bakalim size ne dicek sonucu kesin yaz olurmu
aynen.önce şampuan döküyor sandım. o yüzden dalin kullanmaya başladım. ama yok geçmedi hatta arttı. 3 ay diyet yaptım,3 ayın sonunda birden başladı.Cok guzelmis saclarin bi andami dokuldu seninkide
Keske o kadar kisa sureli olsa benimki 3 4 ay oldu
canım bizimki sadece bu ay değil ki,en azından benim 3 aydır bu sorunum var en az
Sizin mevsimsel o zamanCanım benim kasımda aralık arası dökülmem hep olur, bir de mayıs haziran arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?