Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarim döküluyorrrrr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Neler yazdi xanim insallah geri cikar benim sacinda gürdu iki kisiye yetcek sac vardi ama simdi dokule dikule azaldi eski fotolarima bakiyorum iyice sinirlerim bozuluyi birde kuafore gitmistum uclarindan kestirmek icin o da aramakas atmis ne bilim kat vercem dedi iyice mahvetti sacima

O karisimi bende kullaniyorum bir ay oldu nerdeyse ama durdurmadi birde onu yaptiktan sonra daha cok dokuyo birakmadim ama decam ediyorum bakalim
aynen yağ karışımları falan yapamıyorum,çok daha fazla döküyor saçı

Cildiyeye kac tane cildiyeye gittim anlamiyorum birinin dedigi digerini tutmuyo onlarada guvenmiyorum artik amaclari sampuan krem satmak gibi

canım demir ilacı yazdı maltefor solüsyon,biotin yazdı+priorin'e devam ediyorum.kan verip sonuçları atınca ayrıntılı konuşacağız onunla da

Cildiyeye kac tane cildiyeye gittim anlamiyorum birinin dedigi digerini tutmuyo onlarada guvenmiyorum artik amaclari sampuan krem satmak gibi
bana ne diyecekler bakalım ben 2 ay diyeti bıraktım deli gibi yedim ettim yine de bu dökülme durmadı.

Kızlar herhangi bir kan değerinizde düşüklük yoksa mevsim değişikliğinden dolayı.
Ben ve arkadaşlarım aynı şekiliz :)

Biotin demir hapi bende kullaniyorum maltefor nasil bir losyon su birakinca dha cok dokenlerdenmi
canım demir ilacı,zannetmiyorum bırakınca daha çok dökeceğini. ben hap şeklini kullanıyordum oroferon.ama diyetisyen solüsyon kullan illa dedi

Anlamiyorum ya doktorlar neden farkli farkli seyler soyleuyor onlarda kafalarina gore soyluyolar galiba ben hormon testi yaptirdim prolaktinim yuksek cikti ilac kullaniyorum bakalim size ne dicek sonucu kesin yaz olurmu
Tamam yazarım şu Çarşamba günü bir gelsin Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…