Saçlarım gitti:)

Moda trendleri. Herhangi bir şeyin moda veya demode olması trendlere bağlı.
Ve uzun zamandır omuz hizası ve üstünde düz kesilmiş saçlar moda.

siz bu konuda otorite gibisiniz ama bana göre de omuz hizası ve üstünde düz kesilmiş saçlar demode. yakışan yakışmayan hep aynı küt kafa.
uzun ve sağlıklı saç klasiktir ve her zaman kabul edilir.

Son düzenleme:
peki uçlarını nasıl kesiyorsunuz. hani kafanızı eğip tutup mu kesiyosunuz yoksa saçı ikiye ayırıp mı. nasıl
Yok ben egmiyorum, ikiye de ayirmiyorum..
Buyuk bir aynanin onune oturuyorum yanima da baska bir ayna aliyorum sonradan arkasini gorebilmek icin..
Sacimin buyuk bir kismini toplayip, ensemdekileri acik birakarak oradan basliyorum..
Islatip guzelce tariyorum, sacimi isaret ve orta parmagimin arasina alarak duz bir sekilde geriye dogru cekerek ucundan 1cm civari kesiyorum..
Ustune bir katman sac acip ayni sekilde devam ediyorum, surekli islatip iyice tariyorum..
Ara ara kesmis oldugum kisimlari komple geriye tarayip ikinci aynayla arkasini kntrol ediyorum hizada mi diye ve sonra devam..
Arkadan saclarim duz hizada, V seklinde degil..
Hepsini halledince(benim saclarim katli) tepedeki saclardan tutam tutam ayirarak yukariya dogru cekip oyle kesiyorum yine ucundan...
Denedikce eliniz alisacaktir, nasil yapim nasil kesim diye tereddut olmayacaktir..
Ben ilk kendim kestigimde saclarimin hepsi ayni hizadaydi kendim katli kesim yaptim:KK53:
Ama saclariniz dumduz ise kendiniz kesmeyin, duz sac en ufak hatayi gosteriyor hemen..

Son düzenleme:
siz bu konuda otorite gibisiniz ama bana göre de omuz hizası ve üstünde düz kesilmiş saçlar demode. yakışan yakışmayan hep aynı küt kafa.
uzun ve sağlıklı saç klasiktir ve her zaman kabul edilir.
Otoriteyim demedim.
Siz neyin peşindesiniz anlamıyorum ama bence uzun saçlı kadınlar kulübü kurup bu azminizi değerlendirin.
Boşa gitmesin bu hırs.

Uclarından kes ve kırıklarını al gibi birşey söyleyip başka bir sonuc almanız çok zor.. Belliki düzelte düzelte o kadar kısalttı önceden bak ben bu boyu ıstıyorum kesebılecek mısınız düzeltmek zorunda kalmadan dıye sıkıstırmak lazım sanırım.

Kuaförleri hiiiiiiç sevmiyorum:KK12:
Ne zaman işim düşse onlara suratım asık ayrılıyorum.
Ya ben işinin ehli olana denk gelemiyorum, ya da istediğimi ifade edemiyorum.:mad:

Uclarından kes ve kırıklarını al gibi birşey söyleyip başka bir sonuc almanız çok zor.. Belliki düzelte düzelte o kadar kısalttı önceden bak ben bu boyu ıstıyorum kesebılecek mısınız düzeltmek zorunda kalmadan dıye sıkıstırmak lazım sanırım.
Bazan kuaförde haklı sayılır, saçları kısltırken bakıyor bir yığın kırık var, o da alıyor, herkesin derdi başka...

Genelde kuaförlere uçlarını al deyince bildiğin tomarla kesmeleri zaten hep bilinen hikaye.kuaför keserken siz uyyyordunuz heralde çünkü nekadar kestiğini takip edip uyarabilirdiniz.yere düşen saçlardan bile farkediliyor çünkü.nyse olan olmuş.uzar gider.saçlsrınız yeni kesildiği için kat izi vardır oyüzden çıtçıt yapay duruyordur yada saçınıza göre az gelmiştir.çıtçıt 5senedir kullanıyorum hiçbir zararını görmedim.

söyleneni yapmayan , uçlarından al deyince karış karış kesen kuaförler yüzünden artik saçımı kendim kesiyorum kızlar coook coook rahatım

söyleneni yapmayan , uçlarından al deyince karış karış kesen kuaförler yüzünden artik saçımı kendim kesiyorum kızlar coook coook rahatım
Canım süpersin, fakat keşke hiç kesmesek, hiç kırık ve çatallaşmalar olmasa ...

aynen canım en son bi hata yaptım parma yaptirdim saçım yandı omuzlarimda kestirdim kurtulmak için şimdi tepeden topuz yapıyorum düzleştirmek bile gelmiyo içimden çok kisa :KK43:
Canım çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun. Bu tür yanmalarda, yani permadan yanan saçlar konusunda ben daha önce katkısız keratin yüklemiştim anında saçım iyileşmişti, gece yükledim sabah yıkadım ve saçlarım sabah çok çok daha düzelmiş duruma gelmişti, sonraki hafta seanslara devam ettim yanan saçlarımdan eser kalmamıştı.

Back
X