peki uçlarını nasıl kesiyorsunuz. hani kafanızı eğip tutup mu kesiyosunuz yoksa saçı ikiye ayırıp mı. nasıl
Yok ben egmiyorum, ikiye de ayirmiyorum..
Buyuk bir aynanin onune oturuyorum yanima da baska bir ayna aliyorum sonradan arkasini gorebilmek icin..
Sacimin buyuk bir kismini toplayip, ensemdekileri acik birakarak oradan basliyorum..
Islatip guzelce tariyorum, sacimi isaret ve orta parmagimin arasina alarak duz bir sekilde geriye dogru cekerek ucundan 1cm civari kesiyorum..
Ustune bir katman sac acip ayni sekilde devam ediyorum, surekli islatip iyice tariyorum..
Ara ara kesmis oldugum kisimlari komple geriye tarayip ikinci aynayla arkasini kntrol ediyorum hizada mi diye ve sonra devam..
Arkadan saclarim duz hizada, V seklinde degil..
Hepsini halledince(benim saclarim katli) tepedeki saclardan tutam tutam ayirarak yukariya dogru cekip oyle kesiyorum yine ucundan...
Denedikce eliniz alisacaktir, nasil yapim nasil kesim diye tereddut olmayacaktir..
Ben ilk kendim kestigimde saclarimin hepsi ayni hizadaydi kendim katli kesim yaptim

Ama saclariniz dumduz ise kendiniz kesmeyin, duz sac en ufak hatayi gosteriyor hemen..