Saçlarım gitti:)

Üzülme canım çabuk uzayan saçların varsa çabuk uzar.sık sık yikamakta uzatır derler ama çok sık yikamakta saça zarar verebilir.

Ben de kestirecek olsam annem keser saçlarımı kuaföre gitmiyorum çünkü yıllar önce up uzun saçlarımı kisacak kesmisti kuaför hadi kısa kesmesine kesti eğri bugru kesti o yüzden kestirmiyorum artık suan zaten uzatiyorum bende çabuk uzuyor benim ki.
Benimkide düz kesti diyodum amabugün inceledim sanki arka kısım daha kısa:((

Benimkide düz kesti diyodum amabugün inceledim sanki arka kısım daha kısa:KK43:(
Benim saçımda dümdüz liseye giderken kestirmistim çok uzundu sabahları okula giderken taraması zor oluyordu çünkü gerçekten uzundu ben de hafif kestirmek istedim en azından rahat olur diye kestirdim ama eve gidince eğri olduğunu fark ettim:( hem de aşırı fazla idi.

Benim saclarim çok omuzlarımın üstündeydi . Hatta Burda saç kuru uygulayal arkadaşlarin konularına da mesajlar atmistim. Neyse şimdi saçlarım 3 ayda göğüs üstüne geldi. Hergün akşam kafanıza masaj yapın..Onun dışında hindistancevizi yagi muhtesemmm.Masaj yaparak saçların tamamina kullanin.. Benim uçlar boyadan dolayı kuruyor ve kopuyordu.Yanmıştı diye kestirmistim.Onun için uzamiyordu bile. Sonra kafanızı bir poşetle sarın.En az 2 saat bekleyin.. Ben gece yapıp gündüz bile yıkadığım oluyor. Halen kullanıyorum.Belime kadar uzasın istiyorum.O da inşallah yaza kadar olur.Kokusu da çok güzel.Rahatsız etmiyor. Bazen 2 haftada bir bazen ayda bir yumurta maskesi yapıyorum. 1 yumurtanın içine (sarısını beyazını ayırmıyorum) Hint yağı, yılan yağı ,saf zeytinyağı koyuyorum.Aynı şekilde saç diplerime uyguluyorum.Sonra poşetle kafamı sarıyorum.. Gerçekten hem sağlıklı uzuyor.Kopma ,kirik falan da olmuyor.

Ben uzun zamandir uclarimi kendim aliyorum..
Kendiniz yapmayi ogrenirseniz bence buyuk avantaj..
Ne boya kullaniyorum ne fon cektiriyorum kac zaman oldu saclarima kuafor eli degmiyor..
Hic eksikligini yasamiyorum cok iyiyim boyle...

Sac bakim bolumu var forumda orda daha ayrintili kurler bulabilirsiniz..
Benim kullandiklarim zeytinyagi, hint yagi, corekotu yagi, tatli badem yagi..haftada bir yapiyorum..

A aa. Aslında kırıkları al deyince bizim düşüncemiz hep "1-2 cm gider ya ne olacak?" ama kuaförler saçın ne kadar kısmının kırık olduğunu görüp ona göre kesiyor. Mesela saçımın ucu çatal çatal ise kırık olduğuna karar veriyorum ben :KK70:
Ama bazen ayarı kaçırdıklarıda bir gerçek. Saçlarımın sol tarafı 3-4 cm traşlı benim, 3 numara gibi. Hani bu aralar moda ya.
Uzayınca kötü oldu tekrar kazıtmak için gittim adam komple sol tarafı aldı. Sol profilden fotograf çektiğimde keloğlan gibiyim. ( İyi ki erkek değilim, tipten 7 yıl yermişim yani.)

Kökü sende olduğu müddetçe kendini üzmene gerek yok. Şimdi gözün alışmadı daha, acayip geliyor. Bir iki güne alışırsın.
Çıt çıt postiş aslında zarar vermez ama o çıt çıtları tutturmak için krepe yaparken çok örseleme saçlarını, kırılır.

Belirgin bir ayrım varsa kuaförden saçlarının kesimine göre çıt çıtlarını düzeltmesini isteyebilirsin.
Yaa bir kac benzer mdel gosterebilirmisinizz:KK22:
Yapsam mi yapmasam mi diye nasil ikilemdeyim kac zamandiro_O

merhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum:KK43:((
Omuz hizamda tam olarak şu an ama çok uzundu saçlarım inanamıyorum
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini:KK43:(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Çıt çıt aldım tam rengimde ama zararlı mı sizce
Çok çabuk sonuç alabileceğim bi kür var mı bildiğiniz?
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???
bugunki konunuz bu demek

Yapma =(
Yapılır mı ya
Uzar yaa nolcak:KK48:
Saclarindan cabuk skilanlardanim ben..
Belime kadar uzamasini bekleyene kadar baska model yapasim tutuyor hop kestiriyorum..
Bir ara asimetrik bob'a takmistim saclarimda cok cok uzun degildi hani..
Aha bir baktim ki 1-2 ayda hizlica uzadi, neyse dedim uzamisken ellemiyim ama simdi yine modelimi degistiresim geldi:KK53:
Poyraz Karayeldeki Meltem nasill:rolleyes:

Moda trendleri. Herhangi bir şeyin moda veya demode olması trendlere bağlı.
Ve uzun zamandır omuz hizası ve üstünde düz kesilmiş saçlar moda.
O model saçın moda olması uzun saçın demode olduğu anlamına gelmez,istemeyen uzatmasın ya da uzatamayanlar böyle demode diyerek kendini avutmasın,uzun ve bakımlı saç her zaman güzeldir.

O model saçın moda olması uzun saçın demode olduğu anlamına gelmez,istemeyen uzatmasın ya da uzatamayanlar böyle demode diyerek kendini avutmasın,uzun ve bakımlı saç her zaman güzeldir.
Uzatamadığımı nereden çıkardınız acaba?
Benim de saçlarım omuzlarımdan aşağıda çünkü dalgalı ve istesem de fazla kısaltamıyorum.
Bele uzanan rapunzel saçlar bana göre kezbandır.
Bu da benim fikrim.

Benim saclarim çok omuzlarımın üstündeydi . Hatta Burda saç kuru uygulayal arkadaşlarin konularına da mesajlar atmistim. Neyse şimdi saçlarım 3 ayda göğüs üstüne geldi. Hergün akşam kafanıza masaj yapın..Onun dışında hindistancevizi yagi muhtesemmm.Masaj yaparak saçların tamamina kullanin.. Benim uçlar boyadan dolayı kuruyor ve kopuyordu.Yanmıştı diye kestirmistim.Onun için uzamiyordu bile. Sonra kafanızı bir poşetle sarın.En az 2 saat bekleyin.. Ben gece yapıp gündüz bile yıkadığım oluyor. Halen kullanıyorum.Belime kadar uzasın istiyorum.O da inşallah yaza kadar olur.Kokusu da çok güzel.Rahatsız etmiyor. Bazen 2 haftada bir bazen ayda bir yumurta maskesi yapıyorum. 1 yumurtanın içine (sarısını beyazını ayırmıyorum) Hint yağı, yılan yağı ,saf zeytinyağı koyuyorum.Aynı şekilde saç diplerime uyguluyorum.Sonra poşetle kafamı sarıyorum.. Gerçekten hem sağlıklı uzuyor.Kopma ,kirik falan da olmuyor.

benim elimde saf sıkma hindistan cevizi yağı var, saçlarımı da uzatmak istiyorum, nasıl bir kür bu bahsettiğiniz? Isıtıp saça mı sürüyoruz? Çünkü şöyle bir durum var, hindistan cevizi yağı oda sıcaklığında bembeyaz katılaşıyor, mum gibi kalmasın saç derimde ? :D Tarif ederseniz çok makbule geçer

merhaba hanımlar
Geçen hafta herzaman gittiğim kuaföre gittim hiç saç kestirmemiştim ona, saç uçlarımda baya yıpranmıştı uçları alalım dedim arkadan başladı kesmeye bi baktım kısacık yapmış şok oldum:KK43:((
O kadar güzel saçlarıma bahane buluyodum yok kırığım var yok döküme var diye şimdi anladım kıymetini:KK43:(((
Nasıl oldu anlamadım ve psikolojim bozuldu tamam şimdide kötü değil yakıştı ama uzun saç başka çok tuhaf hissediyorum çok dert ediyorum
Bişey daha var şimdi ben bu çıtçıtları taktığımda saçımla bütünleşmiyo ki saç uçlarım ayrı duruyo nasıl oluyo bu kuaför mü taıyo???
uzar dert etme :D

İşin sırrı 5 dk da bi "X abi çok kısa kesme,
X abi uzun parça mı kestin sen o benim saçım mıydı ,
X abi kısa mı oldu ya....." şeklinde yıldırıcı sorular...
Valla benimki alıştı parmağımla gösterdiğim yerden kesiyor :KK59::KK59:

B12 vitamini saçı uzatıyor diye biliyorum.
Ama iyi tarafından bakarsan saçların şimdi yumuşacık olmuştur.Uzayacak zaten kökü sende :KK66:

Uzar yaa nolcak:KK48:
Saclarindan cabuk skilanlardanim ben..
Belime kadar uzamasini bekleyene kadar baska model yapasim tutuyor hop kestiriyorum..
Bir ara asimetrik bob'a takmistim saclarimda cok cok uzun degildi hani..
Aha bir baktim ki 1-2 ayda hizlica uzadi, neyse dedim uzamisken ellemiyim ama simdi yine modelimi degistiresim geldi:KK53:
Poyraz Karayeldeki Meltem nasill:rolleyes:
=( o saç modelini görünce bir insan niye kendini bunu yapar diyorum .
Asimetrik Bob çok güzel
Onu yaptı

merhaba hanımlar
Citcit bence cok egreti duruyo.. Kullanmasan daha iyi gibi..
Lavanta kürü var internette bulabilirsin, Allah'in izniyle hem cabuk uzamasina yardim ediyo hem de dokulmeyi azaltiyo..

Al makası çat çat evde keseydin.. Benim kıçıma kadardı saçlarım lohusalığım yaza denk gelince kestirdim daraldım artık gına gelmişti. Kestirdiğim saçlarımıda aldım sandığımda saklıyorum :)

Sampuanina bemiks bepanten ve evin ampullerinden kir 3 er tane yavrum valla cok faydasi olucaktir. Saclarini ilk basta kopurt banyoya girsiginde liflernirken falan kalsin sacinda en son sacini durula;)

Back
X