Saçlarım gitti:)

sinameki kürü lavanta kürü uzatmak için
ayrıca avokadolu hindistan cevizi yağı bıldırcın yuöurtası normal yuöurta sarısı zeytin yağı ve çeşitli diğer yağlarla haftada 1 maske yap hem sağlık hem uzatma doldunluk vs her şey için süper
şampuanına bir kapak çam terebentin yağı kat
birde vitamin bemiks bepanthen evigen ampulleri kır

Çıt çıt zararli degil ama tam bir amele isi eziyettir yani
cok zorsa siizin icin kaynak yaptirin
Bende uzun saca bayilirim ve belimin yarisindan yukarı kestirmem hic sizi anlıyorum
ben hizli uzamasi icin çam terabenti esansi aldim aktarladan fiyati en cok 5 tl
ondan normal kullandigim sampuanin icine yarisindan azini ceyregini diyim koydum calkaladim her aksam yikadim ordum de yattim sacimi faydasini gordum yine de denersen tavsiye ederim

benim elimde saf sıkma hindistan cevizi yağı var, saçlarımı da uzatmak istiyorum, nasıl bir kür bu bahsettiğiniz? Isıtıp saça mı sürüyoruz? Çünkü şöyle bir durum var, hindistan cevizi yağı oda sıcaklığında bembeyaz katılaşıyor, mum gibi kalmasın saç derimde ? :KK70: Tarif ederseniz çok makbule geçer
Isitmiyorum. Elimde krem gibi yediriyorum youtube da videoları bile var. Diplerden uclara kadar.. Yumuşacık oluyor. Ben hatta günlük uçlara da uyguluyorum. Çok az koyuyorum elimde krem gibi .eriyor zaten. Saç serumu gibi..yıkarken de masaj yaparak yikayin. Daha bugün yaptım bayağı kaldı saçlarımda.Poşetin içinde kalınca kafa derisinin isisindan sivilasiyor. Onun dışında bu kullanmadiginiz yüz kremi el kremleri var ya .. Saçların uçlarına güzel oluyor.

Bu arada avokado ve bal içine de elinizde hangisi varsa saf zeytin yağı ,Hint yağı Vs... koyup saç diplerine uygulayın.(avokadoyu eziyorsunuz iyice)ve poşetle sarın. Bu da acaip uzatiyor.Bunu da kullanıyorum ..

kısa saçtan nefret ederim ,sizin başınıza gelen başıma gelecek diye uçlarından almaya dahi cesaret edemiyorum

daha önce 2-3 cm al dediğim saçı 10 cm kesip kısacık yaptıkları için

Benim saclarim çok omuzlarımın üstündeydi . Hatta Burda saç kuru uygulayal arkadaşlarin konularına da mesajlar atmistim. Neyse şimdi saçlarım 3 ayda göğüs üstüne geldi. Hergün akşam kafanıza masaj yapın..Onun dışında hindistancevizi yagi muhtesemmm.Masaj yaparak saçların tamamina kullanin.. Benim uçlar boyadan dolayı kuruyor ve kopuyordu.Yanmıştı diye kestirmistim.Onun için uzamiyordu bile. Sonra kafanızı bir poşetle sarın.En az 2 saat bekleyin.. Ben gece yapıp gündüz bile yıkadığım oluyor. Halen kullanıyorum.Belime kadar uzasın istiyorum.O da inşallah yaza kadar olur.Kokusu da çok güzel.Rahatsız etmiyor. Bazen 2 haftada bir bazen ayda bir yumurta maskesi yapıyorum. 1 yumurtanın içine (sarısını beyazını ayırmıyorum) Hint yağı, yılan yağı ,saf zeytinyağı koyuyorum.Aynı şekilde saç diplerime uyguluyorum.Sonra poşetle kafamı sarıyorum.. Gerçekten hem sağlıklı uzuyor.Kopma ,kirik falan da olmuyor.
Hiç denemedim hindistan cevizi yağını mutlaka denemek istiyorum teşekkürler

bugunki konunuz bu demek
Evet

benim elimde saf sıkma hindistan cevizi yağı var, saçlarımı da uzatmak istiyorum, nasıl bir kür bu bahsettiğiniz? Isıtıp saça mı sürüyoruz? Çünkü şöyle bir durum var, hindistan cevizi yağı oda sıcaklığında bembeyaz katılaşıyor, mum gibi kalmasın saç derimde ? :KK70: Tarif ederseniz çok makbule geçer
Saf sıkma hindistan cevizi yağını nereden bulabiliriz acaba
İşin sırrı 5 dk da bi "X abi çok kısa kesme,
X abi uzun parça mı kestin sen o benim saçım mıydı ,
X abi kısa mı oldu ya....." şeklinde yıldırıcı sorular...
Valla benimki alıştı parmağımla gösterdiğim yerden kesiyor :KK59::KK59:

B12 vitamini saçı uzatıyor diye biliyorum.
Ama iyi tarafından bakarsan saçların şimdi yumuşacık olmuştur.Uzayacak zaten kökü sende :KK66:
Evet ya yumuşacık pamuk gibi oldu neden öyle oluyo acaba

Citcit bence cok egreti duruyo.. Kullanmasan daha iyi gibi..
Lavanta kürü var internette bulabilirsin, Allah'in izniyle hem cabuk uzamasina yardim ediyo hem de dokulmeyi azaltiyo..
Evet sırf eğreti durmasın diye gidip orjinal aldım bide bakıp bakıp keske saçım bu olsaydı diyorum:)

Çıt çıt zararli degil ama tam bir amele isi eziyettir yani
cok zorsa siizin icin kaynak yaptirin
Bende uzun saca bayilirim ve belimin yarisindan yukarı kestirmem hic sizi anlıyorum
ben hizli uzamasi icin çam terabenti esansi aldim aktarladan fiyati en cok 5 tl
ondan normal kullandigim sampuanin icine yarisindan azini ceyregini diyim koydum calkaladim her aksam yikadim ordum de yattim sacimi faydasini gordum yine de denersen tavsiye ederim
Bişey sorcam bu kaynak nasıl oluyo kuaför mü yapıyo yoksa kendimiz alıp yapabiliyomuyuz
Bide o kadar para verdim o çıtçıtlara kalcak şimdi öyle:((

merak ettim kuaförünüze tepki vermediniz mi ?
Tabi ki verdim ama olan olduktan sonra yapıcak bişey yok, tek söylediği şu oldu: biraz daha giderdi bu saçtan çok kırık var ben yine az aldım

Uzatamadığımı nereden çıkardınız acaba?
Benim de saçlarım omuzlarımdan aşağıda çünkü dalgalı ve istesem de fazla kısaltamıyorum.
Bele uzanan rapunzel saçlar bana göre kezbandır.
Bu da benim fikrim.
ay modacı kesildi milletin başına . Yok o demode, bu kezban, şu modern. Madem çok biliyorsun buralarda dolanıp harcanma boşuna. Biri seni keşfeder belki.
Ayrıca kezban hakaret olarak kullanılır genelde. Siz ne haddinize saçı uzun olanlara kezban yakıştırmasında bulunuyorsunuz acaba? Beline kadar uzun saçları olan sınıf arkadaşım vardı ve bebek gibi yüzü vardı. Masmavi gözler. Giyimi, kuşamı, davranışlarıyla herkesin dikkatini çeken bir kızdı. Oyle sacini moda diye koyun surusu gibi kestirip ortalarda dolasinca guzel olmuyorsun canım. :)

ay modacı kesildi milletin başına . Yok o demode, bu kezban, şu modern. Madem çok biliyorsun buralarda dolanıp harcanma boşuna. Biri seni keşfeder belki.
Ayrıca kezban hakaret olarak kullanılır genelde. Siz ne haddinize saçı uzun olanlara kezban yakıştırmasında bulunuyorsunuz acaba? Beline kadar uzun saçları olan sınıf arkadaşım vardı ve bebek gibi yüzü vardı. Masmavi gözler. Giyimi, kuşamı, davranışlarıyla herkesin dikkatini çeken bir kızdı. Oyle sacini moda diye koyun surusu gibi kestirip ortalarda dolasinca guzel olmuyorsun canım. :)
Sarışın ve mavi gözlü olmak kezban olmamak için yeter sebepler değil mi? Çok haklısınız ;)
Çok biliyorum ve buralarda dolanıp başkalarının da çok bilmesini sağlamak istiyorum.
Var mı itirazın?

Sarışın ve mavi gözlü olmak kezban olmamak için yeter sebepler değil mi? Çok haklısınız :KK66:
Çok biliyorum ve buralarda dolanıp başkalarının da çok bilmesini sağlamak istiyorum.
Var mı itirazın?
Ustunden kendini begenmislik, kibir ve kiskanclik akiyor. Kezban diye tabir ettigin kizlar sinifina kimleri sokuyorsun kendi aklinca bilemem ancak gayet hoş bir kızdı. Betimlemem mavi gözlerinden ibaret degil dikkat edersen ama senin algilarin sadece mavi göze odaklanmis. Giyimi, kuşamı, "davranislariylada" dikkat ceken, sevilen bir kizdi demistim bunun yaninda. Illa birileri kezban olacaksa kendini birsey sananlar kezbanin alasidir.

Ustunden kendini begenmislik, kibir ve kiskanclik akiyor. Kezban diye tabir ettigin kizlar sinifina kimleri sokuyorsun kendi aklinca bilemem ancak gayet hoş bir kızdı. Betimlemem mavi gözlerinden ibaret degil dikkat edersen ama senin algilarin sadece mavi göze odaklanmis. Giyimi, kuşamı, "davranislariylada" dikkat ceken, sevilen bir kizdi demistim bunun yaninda. Illa birileri kezban olacaksa kendini birsey sananlar kezbanin alasidir.
Kendimi bişey sanmak. Türkçen ilkokul 3'ten kalma sanırım canım, iyi günlerde kullan.
Ben uzun saçlı insanlar dikkat çekmez, çirkindir demedim zaten.
Tam olarak algın nasıl çalışıyor bilmiyorum ama, bele kadar uzanan saç modern değildir dedim.
Sen istersen ayak bileklerine kadar uzat.
Kendinden eminsen neyi ispatlamaya çalışıyorsun?
Tam olarak çaban nedir?

Ben uzun zamandir uclarimi kendim aliyorum..
Kendiniz yapmayi ogrenirseniz bence buyuk avantaj..
Ne boya kullaniyorum ne fon cektiriyorum kac zaman oldu saclarima kuafor eli degmiyor..
Hic eksikligini yasamiyorum cok iyiyim boyle...

Sac bakim bolumu var forumda orda daha ayrintili kurler bulabilirsiniz..
Benim kullandiklarim zeytinyagi, hint yagi, corekotu yagi, tatli badem yagi..haftada bir yapiyorum..
peki uçlarını nasıl kesiyorsunuz. hani kafanızı eğip tutup mu kesiyosunuz yoksa saçı ikiye ayırıp mı. nasıl

Kendimi bişey sanmak. Türkçen ilkokul 3'ten kalma sanırım canım, iyi günlerde kullan.
Ben uzun saçlı insanlar dikkat çekmez, çirkindir demedim zaten.
Tam olarak algın nasıl çalışıyor bilmiyorum ama, bele kadar uzanan saç modern değildir dedim.
Sen istersen ayak bileklerine kadar uzat.
Kendinden eminsen neyi ispatlamaya çalışıyorsun?
Tam olarak çaban nedir?
Modern değil demek başka, kezban demek çok başka. Herkesin görüşü, fikri, zevki aynı olacak diye birşey yok ama sen hakaret ediyorsun. Başkasının türkçe öğretmenliğini yapacağına önce kendi uslubuna bak.

Modern değil demek başka, kezban demek çok başka. Herkesin görüşü, fikri, zevki aynı olacak diye birşey yok ama sen hakaret ediyorsun. Başkasının türkçe öğretmenliğini yapacağına önce kendi uslubuna bak.
İlk mesajımı gördün mü?
Görmediysen ve zart diye susmak bilmeyen insanlara verdiğim son yanıta atladıysan o senin problemin.
Kendimi savunacak değilim.
Buyur kendi kendine konuşmaya devam et :)

İlk mesajımı gördün mü?
Görmediysen ve zart diye susmak bilmeyen insanlara verdiğim son yanıta atladıysan o senin problemin.
Ben okumaya nereden başladığımı biliyorum. Tesekkur ediyorum.

İlk mesajımı gördün mü?

Ben sizin uslubunuzu begendim

Hanimefendi oldugunuz yazinizdan belli

Cevrenizdeki insanlar cok sansli sohbeti seviyeli birisiniz :)

Back
X