Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım İçin Doğru Ürün mü Kullanıyorum ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
45.743
166.615
798
image.webp
Benim saçlarım boyadan yıprandı gecen ay kestirmek zorunda kaldım.
Bakım yaptırdım azda olsa canladı saçlarım,dünya para verdim .Biraz araştırarak kendime gittip saç bakım ürünleri aldım bu gün .
Çok kendiyle uğraşan biri değilim doğru mu ürünmü bilmiyorum?size sormak istedim yardımçı olursanız sevinirim .

Eki Görüntüle 1216578 Benim saçlarım boyadan yıprandı gecen ay kestirmek zorunda kaldım.
Bakım yaptırdım azda olsa canladı saçlarım,dünya para verdim .Biraz araştırarak kendime gittip saç bakım ürünleri aldım bu gün .
Çok kendiyle uğraşan biri değilim doğru mu ürünmü bilmiyorum?size sormak istedim yardımçı olursanız sevinirim .
Urban naturals ürünleride çok güzel bende 1 aydır kullanıyorum şuan memnunum. bunları bi kullan bence eğer memnun kalmazsan urbanı dene derim hem çok maliyetli de değil

Urban naturals ürünleride çok güzel bende 1 aydır kullanıyorum şuan memnunum. bunları bi kullan bence eğer memnun kalmazsan urbanı dene derim hem çok maliyetli de değil
Bu akşam denedim şimdilik beğendim :KK39:ama zaman gerekiyor bekleyip görmek lazım tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler...

Aldığın komple onarıcı maskeyi beğendim. Ama 2+1 şampuanları beğenmiyorum. Saç kremi ve şampuan ayrı olmalı diye düşünüyorum.

Bu arada ben bu seriden çok memnun kalmıştım. Aklında bulunsun.

e34f0e1c02fdcca3c7fab2bae7fa299d_XL.jpg

:KK48:
Aldığın komple onarıcı maskeyi beğendim. Ama 2+1 şampuanları beğenmiyorum. Saç kremi ve şampuan ayrı olmalı diye düşünüyorum.

Bu arada ben bu seriden çok memnun kalmıştım. Aklında bulunsun.

e34f0e1c02fdcca3c7fab2bae7fa299d_XL.jpg
Alışveriş sırasında bu ürüne ellim gittip geldi ne yalan söyleyeyim..
2+1 onda biraz temebeliğe kaçtım doğrusunu söylemek gerekirse:)

:KK48:
Alışveriş sırasında bu ürüne ellim gittip geldi ne yalan söyleyeyim..
2+1 onda biraz temebeliğe kaçtım doğrusunu söylemek gerekirse:)

Bir dahaki alışverişinde kesinlikle almanı tavsiye ederim canım. Ben saçımı ne hâlden ne hâle getirdim bir görsen şaşırırsın. Yakmıştım, yıpratmıştım. Eğer beyazın yoksa kendi rengine boyayıp, sonra bir daha boyama, ek olarak da bu seti kullan çok memnun kalırsın. Benim saçlarım şimdi belime geliyor, ve herkes bayılır saçlarıma, kendim de dahil :nazar::KK24:

Bir de tembellik edip 2+1 şampuan almak yok bir daha, onda anlaşalım :KK65:

Bir dahaki alışverişinde kesinlikle almanı tavsiye ederim canım. Ben saçımı ne hâlden ne hâle getirdim bir görsen şaşırırsın. Yakmıştım, yıpratmıştım. Eğer beyazın yoksa kendi rengine boyayıp, sonra bir daha boyama, ek olarak da bu seti kullan çok memnun kalırsın. Benim saçlarım şimdi belime geliyor, ve herkes bayılır saçlarıma, kendim de dahil :nazar::KK24:

Bir de tembellik edip 2+1 şampuan almak yok bir daha, onda anlaşalım :KK65:
Genetik olarak benim saçım çok erken beyazladı,bana kalsa hiç boyamam beyazlayana kadar da boyamadım :(
Kendi renğimi bulana kadarda saçım çok yıpratım :(şimdi bakım istiyor.Tamam birdahaki sefere denerim canım
İşte kendimle uğraşamayınca ondada tembelik yaptım, tamam birdaha ayrı ayrı alırım ...
Teşekkürler...

Bioblas sampuan ve ayri surulen, durulanmayan sac kremini tavsiye ederim. O kadar memnunum ki ; kendime iki kutu getirdim. :-)

Back
X