Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla canim sacinda rofle varsa ve tek renk istiyorsan açıcı siz ve o ton farkini kapatacak kadar koyi bi renk tercih et bence . Misal bi koyu kahve yap kestane falan yap ama açıcı kullanma bence...
Resim atmayi bilmiyorum:/ ogrenirsem atarim ama saclaimn rengi bayagi acik hatda sapsari oldu arada biraz kahvemsi bir turunclk var ama cok az benim korkum koklerinincok fazla acarsam ve kokleri asaagdaki saclardan dha acik bir renk olursa o zaman nasil dengeleyebilirm:s
aynı dertten muzdaripim.uzun zamandır bende çare arıyorum .ama daha koyu bir renk dışında bir çözüm önermedi kuaförler
bende asla koyu bir renk istemiyorum inat ettim kuaförümle iddelastım ve saçlarımı bal köpüğüne boyattırdım. ancak bir hafta sonrra röfleler yine ortaya çıktı. saç diplerim tamam.ama bu seferde iki renk hatta röfle alt tonunuda sayarsan 3 renk oldu yapılacak iki şey var birincisi kahve gibi koyu renklere boyatmak.ikincisi ise yavaş yavaş kestire kestire röfleden kurtulmak
başka birşey denemeni önermem sağlıklı bir sonuç olmadığı gibi saçlarında yıprandığıyla kalacaktır