Saç Kesim Şekilleri Saçlarım ince telli diye üzülüyorum diyenler.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

oLe_oLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
96
0
36
Kütahya
Kızlar saçlarınızın ince telliliğinden şikayet ediyorsanız saçınıza siyah kına yapın.Saç tellerinizi öylesine sarıyor ki 1 saç teliniz eski saçlarınızın 2-3 tel birleşimi gibi oluyor.Bizzat denedim ve memnun kaldım.Fakat işlemi yapmadan önce dezavantajlarınıda söyleyeyim ki sonradan pişman olmayın...
1) Saçlarınız ilk yıkayışta biraz dökülüyor.Ama üzülmeyin bu saçlar zaten dökülecek olanlardır.Kına saçı besler unutmayın.
2)Saçlarınızı çok uzun bir süre boyatamayacaksınız.Çünkü kına saçtan çıkmıyor.Ya da şöyle diyim en az 1 sene geçmesi gerekiyor ki saçınızdan biraz arınsın.Kına üzerine boya tutmaz.
3)Eğer saçlarına maşa yapmayı seven bir bayansanız maşayı hayatınızdan çıkaraksınız.Çünkü siyah kına uygulanmış saça maşa tutmuyor.Fakat çok ilginç ki fön tutuyor :))
4)Saçınızı örüp yatan ve sabah kalktığında su dalgası elde etmeyi seven bir bayansanız bunuda unutun.Çünkü siyah kına uyguladığınız saç,örgünün şeklini almıyor.
Bunun dışında bir sorun olmuyor.Eğer ki saçını yıllardır siyaha boyatan biriyseniz ve bundan sonra da değiştirmeyi düşünmüyorsanız sizin için yararlı olacaktır...

siyah kına nerden alınabiilir ki? bi de o 1 sene içinde diplerden kendı rengimiz çıkınca dip boyası yerıne yıne siyah kına mı sürmeli diplere ?

bendede siyah kına var ( hint kınası ) ama dipten çıkan saçlarım sarı .:26: normalde saç rengim kahve olmasına rağmen :43:
ayrıca ıslakken örünce örgü tutuyor....:36:

siyah kına nerden alınabiilir ki? bi de o 1 sene içinde diplerden kendı rengimiz çıkınca dip boyası yerıne yıne siyah kına mı sürmeli diplere ?
aktarlarda satılan siyah hint kınalarından bahsediyorum.paketi 1 lira oluyor,omuz hizzası saçlara 2 paket yeter daha uzunlara 3 ila 4 paket arası gidiyor.

bence kalınlaştırmıyor sadece dolgun gösteriyor. saçımda hint kınası var şuan dipten gelen saçlaarımdan bi iki tel koparıyorum sonra uçtaki siyahlarla karşılaştırıyorum hiç bi fark yok..
ayrıca dip renginiz siyaha yakın değilse denemeyin bence. benim hafif sarımsı geliyor diplerim nasl akıcak diye bekliyorum.. halbuki bembeyazım siyah çok yakışıyor memnunumda. akmıyo açıcılar bile işe yaramıyor. düşünlmesi gereken bi konu.

Bilgi için çok teşekkürler.
Önce açık altın kahveye boyayıp sevdiğimin gönlünü hoş edeyim, ardından tekrar boya yapmadan hemen bu öneriyi dikkate alacağım. Umarım ben de faydasını görürüm.

bence kalınlaştırmıyor sadece dolgun gösteriyor. saçımda hint kınası var şuan dipten gelen saçlaarımdan bi iki tel koparıyorum sonra uçtaki siyahlarla karşılaştırıyorum hiç bi fark yok..
ayrıca dip renginiz siyaha yakın değilse denemeyin bence. benim hafif sarımsı geliyor diplerim nasl akıcak diye bekliyorum.. halbuki bembeyazım siyah çok yakışıyor memnunumda. akmıyo açıcılar bile işe yaramıyor. düşünlmesi gereken bi konu.

evet orjinal saç rengi sarı ya da kumral tonlarında olanlar için sorun yaratabilir.sonuçta akması için uzun süre gerekiyo.

benimde annem çok uzun zamandır kızıl kına kullanıyo acaip memnun... ve saçlarının gürleştiği çok net görülüyo eski fotoğraflarına falan bakınca ama işte yaklaşık 8 sene oldu kınaya başlayalı başka bi renge dönmesi imkansız gibi bişey artık :)) bide sağlıklı görünüyo saçları artık oyüzden kendiside vazgeçemiyo...ama şahsen ben cesaret edemem kınayla boyamaya sürekli renk değiştiriyorum çnk...

benimde annem çok uzun zamandır kızıl kına kullanıyo acaip memnun... ve saçlarının gürleştiği çok net görülüyo eski fotoğraflarına falan bakınca ama işte yaklaşık 8 sene oldu kınaya başlayalı başka bi renge dönmesi imkansız gibi bişey artık :)) bide sağlıklı görünüyo saçları artık oyüzden kendiside vazgeçemiyo...ama şahsen ben cesaret edemem kınayla boyamaya sürekli renk değiştiriyorum çnk...

evet sürekli renk değiştiriyosan senin için korkulu bir rüya olur kına. :))

yada hint kınası boyatıcaksın,illa siyah kalsın diyosan dipler çıktıkça normal boya ile boyayacaksın.öööyle uzar gider. sıkılırsan kısa kestirip siyah boyayı açtırırsın

Son düzenleme:
Back
X