Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇLARIM KUPKURU

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Zynp25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
143
71
Lütfen biri yardım etsin ya. Saçlarım acayip kuru. Odun gibi resmen. Saç gibi durmuyor açınca elektrikli cılız bir ot topluluğu(!). Sürmediğim yağ kalmadı. Bkz: hint yağı, jojoba ,gliserin ,zeytinyağı, badem yağı, çörek otu yağı, menekşe yağı. Yağlar yüzünden saçlarımın rengi de açıldı. Tüm bunların yanında yumurta, elma sirkesi, maden suyu, mayonez,bal,yoğurt.süt hepsini denedim.Son 4 yılda saçlarımın yarısını kaybettim. Doktora gittim B12 ve demir eksikliği tedavisi gördüm ; işe yaramadı.Biri artık işe yarayan bir formül söylesin. Duacınız olurum. Yardım edin :KK43: Yarın saçlarımın foto çeker atarım.

öncelikle geçmiş olsun tatlım. Ama doktora gitmiş ve teşhisin konulmuş. Ciddi vitamin eksikliğin varken hiç bir yağ sana fayda vermez, öncelikle vitamin değerlerinin normal değerlerine yükselmesini sağlamalısın.

Lütfen biri yardım etsin ya. Saçlarım acayip kuru. Odun gibi resmen. Saç gibi durmuyor açınca elektrikli cılız bir ot topluluğu(!). Sürmediğim yağ kalmadı. Bkz: hint yağı, jojoba ,gliserin ,zeytinyağı, badem yağı, çörek otu yağı, menekşe yağı. Yağlar yüzünden saçlarımın rengi de açıldı. Tüm bunların yanında yumurta, elma sirkesi, maden suyu, mayonez,bal,yoğurt.süt hepsini denedim.Son 4 yılda saçlarımın yarısını kaybettim. Doktora gittim B12 ve demir eksikliği tedavisi gördüm ; işe yaramadı.Biri artık işe yarayan bir formül söylesin. Duacınız olurum. Yardım edin :KK43: Yarın saçlarımın foto çeker atarım.

aynı sıkıntı bendede var denemediğim yağ saç bakım kremi kalmadı sürekli arkamda kedi gibi saç bırakıyorum. en son çareyi bütün yağları kesmekte buldum çünkü banyo sonrası nemli saça sürülen yağlar saçı daha fazla kurutup sertleştiriyor.
şimdi küçük fısfıs şişenin içine biraz su koyup gliserin,tatlı badem yağı,bepanten,zeytin yağı ekledim. zeytin yağı hariç diğer yağları şampuana da ekledim. banyodan bir-iki saat önce suyu saçlarımın ucuna dibine iyice sıkıp bekletiyorum. sonrada nemliyken uclara elidorun kremini sürüyorum. ve saçlarımın sadece dibini kurutuyorum. işe yarıyor gibi şimdi daha az kırılıyor :)

öncelikle geçmiş olsun tatlım. Ama doktora gitmiş ve teşhisin konulmuş. Ciddi vitamin eksikliğin varken hiç bir yağ sana fayda vermez, öncelikle vitamin değerlerinin normal değerlerine yükselmesini sağlamalısın.
o zaman haplara devam. Teşekkur ederim.

aynı sıkıntı bendede var denemediğim yağ saç bakım kremi kalmadı sürekli arkamda kedi gibi saç bırakıyorum. en son çareyi bütün yağları kesmekte buldum çünkü banyo sonrası nemli saça sürülen yağlar saçı daha fazla kurutup sertleştiriyor.
şimdi küçük fısfıs şişenin içine biraz su koyup gliserin,tatlı badem yağı,bepanten,zeytin yağı ekledim. zeytin yağı hariç diğer yağları şampuana da ekledim. banyodan bir-iki saat önce suyu saçlarımın ucuna dibine iyice sıkıp bekletiyorum. sonrada nemliyken uclara elidorun kremini sürüyorum. ve saçlarımın sadece dibini kurutuyorum. işe yarıyor gibi şimdi daha az kırılıyor :)
aynı karışımı denedim ama banyo sonrası sıkıp durulamadım kalıntı bıraktı sertleştirdi bir de oyle deneyeyim teşekkurler

WP_20150709_002.jpg

Ama bu görüntüde hile olur iyileştirme olmaz

pek değil aslında.. mesela ara makas atılan saç daha çabuk kırılıyormuş sanırım bundan tam emin değilim ama demek istediğim bu gibi kesim teknikleri önemli saçın sağlıklı uzaması açısından ve tabi ki sadece bununla kalmamak diğer iyileştirme yollarına da başvurmak gerek, doğru kesim asıl sürece yardımcı olacak bir işlem..

düzlestırıcı kullanıncada boyle oluyor sac tum kımyası bozuluyor

2yıl saçıma öyle şeyler dokundurmadım baktım değişim yok yine başladım :KK43:
benimde saclarım aynı sizinki gibi.uzun oldugu için cok cabuk kırılıyorlar bende ne denediysem bi cözüm bulamadım bitkisel sampuan kullanmaya basladım yakalasık 1 senedir eskiye oranla bi nebze daha ii görünüyolar

kurulukta üstüme tanımam :)) 4 haftadır hindistan cevizi yagi suruyorum bir gece bekletiyorum yikiyorum ardından mucizevi yag vs suruyorum, ama haaala kupkuru :))
tabii eski hali ile kıyasladıgımızda bayagi iyileşti saçım h.cevizi sagolsun :KK51:

Bir avocadoyu ez icine 2 yemek kasigi zeytinyag koy ve karistir sonra sacina uygula ve 1 saat beklettikten sonra yika :)

Burdan KilicBaligi arkadaşım bana pureogoly strength Cure Yıpranmış Saçlar için maske yi önerdi
İnternette satışı var, bir damlası bile yetiyor dedi :)

merhaba canım benım bende aynı dertten muzdariptim saçlarımı kestirdim herşeyi kullandım fayda etmedi saçlarmı kestirdim 4 yıl boyunca omuzumda kaldı taki o güne kadar saçlarıma kuru maya maskesi uyguladım duştan önce ve duştan sonrada sirkeyle duruladım suan az biraz kuruluk var ama eskisinden çok çok iyi :KK68:

benimde vitamin eksikliğim vardı tedavi oldum. Şimdi gerçekten iyi bir ürün arıyorum bulduğum an paylaşacağım burdan . Bir kadın için saç gerçekten çok önemli.

X