- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
canim ben 3 sene once kuaforun azizligine ugrayarak kut kestirmistim... suanda afedersin g*tume geliyo resmenzamanla uzadi benimde,ama aralarda kestirdim tabiki cok kere oncelikle kiriklarini surekli aldir nefes almasini sagliyor bide ben hergun yikarim cok yagli sacim su uzatiyormus diye okumustum:26:
Ben de kestirdim canim aralarda ama yok gogsumden ote uzamiyor tikaniyo kaliyo orda.Arkadaslarimin saclari acayip hizli uzuyor mesela.Nasil ozeniyorum ya.Soyle belimde gormek istiyorum bir kerecik
umarim gorursun benimde cok yakin bi arkadasimin en fazla omuzun biraz alti... genetik sanirsam
Merhabalar.Saclarim cok yavas uzuyorSu an gogsumde.Aslinda en fazla bu kadar uzuyor.Daha fazla uzadigini pek goremedim.Belime gelsin istiyorum.Hizli uzamasi icin bir kür filan var midir? Sinemaki filan diyorlar ama deneyip basariya ulasan var mi ? Simdiden tesekkurler :)
Cocukken teee belimdeydi babanem kestirdi saclarimizi erkek modeli tatilden donunce annem şok gecirmistiO gunden sonra daha da belimde goremedim
Merhabalar.Saclarim cok yavas uzuyorSu an gogsumde.Aslinda en fazla bu kadar uzuyor.Daha fazla uzadigini pek goremedim.Belime gelsin istiyorum.Hizli uzamasi icin bir kür filan var midir? Sinemaki filan diyorlar ama deneyip basariya ulasan var mi ? Simdiden tesekkurler :)
seni konuma davet ediyorum kesinlikle uzama elde ettim ve okursan göreceksin resimlerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704667
uzun saç için illa saçlarının uzamasını beklemek zorunda değilsin, neden çıtçıt kullanmayı denemiyorsun ben 2 yıldır çıtçıt kullanıyorum ve saçımıda uzatmıyorum fazla omuzum hizasında hep, çünkü uzun saçla uğraşamam saçım hem kıvırcık hem de çok gür, uzun olsa onun fönüyle, yıkamasını şuyunu buyuyla uğraşamam
seni konuma davet ediyorum kesinlikle uzama elde ettim ve okursan göreceksin resimlerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704667
canım mümkünse kullanmadan önce ve sonra fotolarını koyabilir misinnn????:26:
var canım en son 1 ay önce çekmiştim ama işini görür ..konuda da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?