Saclarim nasil hizli uzar...

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Merhabalar.Saclarim cok yavas uzuyor :( Su an gogsumde.Aslinda en fazla bu kadar uzuyor.Daha fazla uzadigini pek goremedim.Belime gelsin istiyorum.Hizli uzamasi icin bir kür filan var midir? Sinemaki filan diyorlar ama deneyip basariya ulasan var mi ? Simdiden tesekkurler :)

canim ben 3 sene once kuaforun azizligine ugrayarak kut kestirmistim... suanda afedersin g*tume geliyo resmen :D zamanla uzadi benimde,ama aralarda kestirdim tabiki cok kere oncelikle kiriklarini surekli aldir nefes almasini sagliyor bide ben hergun yikarim cok yagli sacim su uzatiyormus diye okumustum:26:

canim ben 3 sene once kuaforun azizligine ugrayarak kut kestirmistim... suanda afedersin g*tume geliyo resmen :D zamanla uzadi benimde,ama aralarda kestirdim tabiki cok kere oncelikle kiriklarini surekli aldir nefes almasini sagliyor bide ben hergun yikarim cok yagli sacim su uzatiyormus diye okumustum:26:

Ben de kestirdim canim aralarda ama yok gogsumden ote uzamiyor tikaniyo kaliyo orda.Arkadaslarimin saclari acayip hizli uzuyor mesela.Nasil ozeniyorum ya.Soyle belimde gormek istiyorum bir kerecik :D

Cocukken teee belimdeydi babanem kestirdi saclarimizi erkek modeli tatilden donunce annem şok gecirmisti :D O gunden sonra daha da belimde goremedim :(

:))) ben ilk dogdugumde kelmisim sonradan inanilmaz gurlesti 4-5e giderken aralara makas attiriyordum dusunun kocaman kafam oluyodu .))) suandada gur az degil ama uzadikca kafam asagi sunuyo gibi hissediyorum kestircem azcik yine...

Benimde çok zor uzuyor buradan okuduğum her şeyi deniyorum 4 5 aydır aşırı bi uzama olmadı ama en azından daha sağlıklı :)

Merhabalar.Saclarim cok yavas uzuyor :( Su an gogsumde.Aslinda en fazla bu kadar uzuyor.Daha fazla uzadigini pek goremedim.Belime gelsin istiyorum.Hizli uzamasi icin bir kür filan var midir? Sinemaki filan diyorlar ama deneyip basariya ulasan var mi ? Simdiden tesekkurler :)

ahh bu saçlar yüremii yaktıı :D bende kuaförün azizliğine ugradım be belimdeki saclarım kulak mememe qelmisti ve tabikı psikolom bozulmustu :D snra ben sürekli kestiriyodum yani saclarımı öle görmeye alıskın deildim :( snra ben neler kullandım ne paralar harcadım anlatama sizee :14: tabi hopp die saclar uzamıo sabır lazım sabır o sizde var mı deyn tabiki yok bz istiyoruz ki rapunzelin sacları qıbı olsun hmn uzasın :D ammaaaa kolay ve etkili olan sey varkii oda zeytinyagi ve sarımsakk iğrenc kokuyo ama etkili hm gür hm parlak hmde brz dha cabuk uzuo :D bu yazı ilginizi cekerse karışımı anlatırımm öptümm hepinizii :45:

uzun saç için illa saçlarının uzamasını beklemek zorunda değilsin, neden çıtçıt kullanmayı denemiyorsun ben 2 yıldır çıtçıt kullanıyorum ve saçımıda uzatmıyorum fazla omuzum hizasında hep, çünkü uzun saçla uğraşamam saçım hem kıvırcık hem de çok gür, uzun olsa onun fönüyle, yıkamasını şuyunu buyuyla uğraşamam

uzun saç için illa saçlarının uzamasını beklemek zorunda değilsin, neden çıtçıt kullanmayı denemiyorsun ben 2 yıldır çıtçıt kullanıyorum ve saçımıda uzatmıyorum fazla omuzum hizasında hep, çünkü uzun saçla uğraşamam saçım hem kıvırcık hem de çok gür, uzun olsa onun fönüyle, yıkamasını şuyunu buyuyla uğraşamam

Yani gogusdeki bir sac icin citcit kullanmak sacma gibi geliyor :/

Back
X