• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım psikolojimi alt üst etti

Kullandığım urunler bitsin denicem
Aslında sarımsak yagı Vs kullanıyorum rutinde mucizevi seyler degil tabi..
Gur uzun saçlarım vardı bi anda gitti :KK43:

Bende kalcama kadar olan uzun saclarimi boyatip yaktirdigim icin küt kestirdim:cry:Simdi erkek saci gibi kisaciklar uzatma ve dokulmeyi onleyecek seyler arastiriyorum ise yarayan bisey denersem burada paylasirim :KK14:

Normal.
Eşim yerden, küvetten topak topak saç toplardı, hatta o ara ev almıştık borcumuz var, bir gün gözleri dolu dolu elinde saçlarımla geldi "tamam ekonomi yapıyoruz ama senden kıymetli değil, bunun tedavisi neyse yaptıralım ben çok üzülüyorum" demişti:KK45:
Kızım 5,5 aylıkken nişan öncesi gittiğim kuaför "saçlarınızı fırçadan temizlemekten fön çekemiyorum, saç rahatsızlığınız mı var?" Demişti.

Ben o sırada bebe bir uyusa da dinlensem derdinde olduğumdan saçlarıma eşim ve kuaför kadar dertlenememiştim:KK45:
Eşimin hüznü bitsin diye küt kesmiştim saçlarımı, saça tırnağa iyi geliyor diye karışık bir vitamin kullanmıştım, çinko hapı almıştım.
Bu bir süreç bence, hormonlar yatışınca duruyor ve üzülmeyin geri çıkıyor.
Şu an kızım 1 yaşında açılan yerlerim doldu, saçım gürleşti, uzadı ve dökülme de yok. Eşim de artık üzülmüyor:KK45:
Canım öncelikle citten duyarlı bi eşin varmış şanslısın:)
Benimki sen böyle takarsan kafana tabi dokulur dio:p
Nasıl takmam..
2.si geri cıkmasına cok moral oldu... inş bendede oyle olur...

bence kısa ya da küt kestirin hem rahat olur bebekle uğraşırken.

saç dökülmesi sağlık sorunu yoksa takmaya değmez. bir döngüsü var saçların dökülmesi de o döngü içinde. hamilelik sonrası toparlaması sürer. sağlık olsun saç çıkar yine

Konuyu dogum sonrası saç bakımına yazdım kimse bişey yazmadı haliyle buraya yazıyorum..
Çok psikolojim bozuldu.. buda benim derdim aynaya bakamıyorum..
4 ay önce dogum yaptım
Saçlarım iki tel kaldı hergun daha cok azalıyor
Dökülmesi birz azaldı gibi
Ama ön taraflarm baya açıldı böyle olup düzelen varmı
Saçlarım cıkarmı
Yoksa boyle acık alın kalcakmıyım:KK43:
Bu arada Dr gittim vitamin sampuan sprey Vs kullanıyorm
Tek merak ettigim boyle olup düzelen varmı??
Dr un bana söylediği dogum sonrası normal...normal mi gercekten???
Bende dört ay önce doğum yaptım ve benim de saçlarım Aynen dediğin şekilde ilk kızında da bu şekilde olmuştur düzelmişti şimdi yine oldu oğlum da rahat olun düzelecektir

Bende kalcama kadar olan uzun saclarimi boyatip yaktirdigim icin küt kestirdim:cry:Simdi erkek saci gibi kisaciklar uzatma ve dokulmeyi onleyecek seyler arastiriyorum ise yarayan bisey denersem burada paylasirim :KK14:
İyi yapmışsın canım cunku yanık saç hıc bir sekilde düzelmiyor... en saglıklısı kestirmek
Bendede rofle vardı ama artık uzun bi donem boya moya yok bana...:(

Aynısını yaşadım hiçbir şey yapmadım bi kaç ay sonra dökülenler tekrar çıktı
Hamilelikte hiç dökülme olmamıştı o zaman dökülmeyeler Doğum sonrası toplu dökülürmüş

bence kısa ya da küt kestirin hem rahat olur bebekle uğraşırken.

saç dökülmesi sağlık sorunu yoksa takmaya değmez. bir döngüsü var saçların dökülmesi de o döngü içinde. hamilelik sonrası toparlaması sürer. sağlık olsun saç çıkar yine
Kestirdim canım uzun saclarim gitti kendimi yaslı kadınlar gibi hissediyorum
Seyrek kısa saclı...

Back
X