- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Bende olmasin temiz sari olsun dedim rengi yuzume hic gitmediNormalde çoğu kişi seninki gibi olanını ister soğuk sarı ve genelde turuncu gibi yaparlar
Bi hafta bekleyelim dedi evet sacimda 3 ayri renk var evden cikamiyorum renkte yuzume hiccc gitmedi sacim cok yiprandigi icin hemen cila felan yapmaya cesaret edemedi galibaSaçınız ilk 2 resimdeki gibi mi cidden? Altlar sarı, dipler siyah, ortalar başka.. Bu halde nasıl gönderdi sizi? Ne zaman düzeltecekmiş?
Bakim yapiyorum hindistan cevizi yagi kullaniyorum maske yapiyorum her gun ama bu sekilde gezemem kibence saçlarınızı az bırakın,dinlendırın. çok kotu değilse istediğiniz renkten zıyade sağlıklı olmasına bakın ve bır sure ıdare edin.bakım yapın.
Kizlar ombre yaptirdim soguk sari olsun dedim ama uclar platin sari dipler boyle oldu biraz bekle cilayla duzelticem dedi ama kac gündür ağlıyorum saclarim tiftik gibi kabarik catal catal oldu nolur konum tasinmasin sac kategorisinde cevap alamadim şimdi bu renk yuzume de gitmedi bunu cilayla resimdeki remge dondurulebilir mi cilayla nolur yardim edin cok üzgünüm
Bi hafta bekleyelim dedi evet sacimda 3 ayri renk var evden cikamiyorum renkte yuzume hiccc gitmedi sacim cok yiprandigi icin hemen cila felan yapmaya cesaret edemedi galiba
Tamam da ombre bu demek zaten koyidan açığa geçişSaçınız ilk 2 resimdeki gibi mi cidden? Altlar sarı, dipler siyah, ortalar başka.. Bu halde nasıl gönderdi sizi? Ne zaman düzeltecekmiş?
Tamam da ombre bu demek zaten koyidan açığa geçişdirek koyudan sarıya mı geçseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?