Saç Uzatma Yöntemleri Saclarim uzamiyor ve cok kirik var diyenlere %100 sonuclu formul

Uzulme canim kökü bizde uzar daha guzel bakimli olur ustelik Bu arada Duzlestirmek de cok yipratiyor ben mumkun oldugunca duzlestirmemeye calisiyorum .

Uzulme canim kökü bizde uzar daha guzel bakimli olur ustelik Bu arada Duzlestirmek de cok yipratiyor ben mumkun oldugunca duzlestirmemeye calisiyorum .

evet ben cok duzlestrdım ondan kaynaklandı zaten cnm masa da cok yapardım ben ,
smdı hıc duztestrmıyorum sacımı boyuda goguslerıme fılan gelıyor ıste bıd bu sefer katlarının araında pek fark yok eskı sacım aslan yelesı mı neydı tam hatırlamıyorum altları uzun ustu kısaydı kucuk tokalarla ustten topuz yapıyorum bıttı gttı :)

Oh cok rahatmis gercekten , bende genelde orgulerim hem dokulmesin hemde zarar gormesin diye .

sizin paylaştığınız hindistan cevizi yağı kokulumu?:44:

Organik hindistan cevizi yağı hindistan cevizi kokar zaten, aksi düşünülemez ama bahsettiğimiz aktarlarda satılan şişeli yağlar değil, bu tamamen doğal ve yenilir cinsten.

Oh cok rahatmis gercekten , bende genelde orgulerim hem dokulmesin hemde zarar gormesin diye .

bende uzunken orerdım :)
ah ah nerede o eskı saclarım ama smdı daha guzel uzayacak katlar arasında uyum olacak en azndan masada daha guzel durur

Ben Hindistan cevizi yagini Mayistan beri kullaniyorum, haftada bir kez surup 3 saat falan birakiyorum
Sadece eylul ayinda dinlenmesi ve uzamasini gormek icin biraktim.
hatta her ayin 24unde resim paylasimi yapiyorum burda acilan bi topikde
Ben cok memnunum, cooookk etkisi oldu saclarima..
Yanmis saclarimi kendine getirdi.
Tavsiyemdir

Nasil kullanicaz hindistan cevizi yagini canm
hindistan cevizi yagi zaten oda sicakliginda kati bir yag eline degdigi anda erimeye basliyor , bana gore bu avantaj cunku yagi cok rahat alip sanki kati sabun surer gibi sac dibine dagitabiliyorsun . Ben once sac diplerine hindistan cevizi yagi ardinda badem yagini suruyorum sonrada sac uclarima ayni sekilde uyguluyorum, ve streche sarip 3-4 saat bekliyorum . Bu islemi saclarin cok yipranmissa ve cabuk uzamasini istiyorsan haftada 1 kez yapman yeterli . Benimkiler zaten uzun oldugu icin ayda 1 bakim niyetine yapiyorum artik :)

Bilgi.için çok teşekkürler canm kendimi yeniden uzun sacli hayal ediyorum da... Benim de bi topigm var saclarima bi göz at istersen bir an önce uzasin

Bilgi.için çok teşekkürler canm kendimi yeniden uzun sacli hayal ediyorum da... Benim de bi topigm var saclarima bi göz at istersen bir an önce uzasin
Rica ederim ne demek biseyler yaramissa bana seve seve paylasmak isterim . Bu arada saclarina ve topigine baktim uzulecek kadar kotu olmasalar bile uzun saclarin kisacik olmasi kötu bir duygu bir an once uzamasini istiyor insan haliyle :) ,ama dedigim gibi bu yazdiklarimi uygularsan insallah 1 seneye kalmaz uzun saglikli saclara kavusursun , unutmadan saclarinda kiriklarinda varmi bilmiyorum ama yoksa bile olusmasini istemiyorsan elseve nin mucizevi yagini da tavsiye ederim muhtesem bisey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…