- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Adi mucizevi yag bana göre isminin hakkini veriyor :) , ben boyali saclar icin olani da kullandim boyasiz saclar icin olaninida . Saclarimda boya olmasina ragmen boyasiz saclar icin olani kullaniyorum bana cok yaradi , niye o dersen iki yagin arasinda kivam farki var kokulari bile apayri boyasiz saclar icin olani saci fazla agirlastirmiyor dolayisiya boyasiz saclar icin olanini tavsiye ederim sana :) ha bide duzenli kullanki saclarin uzarken saglikli uzasin . :)Canim kiriklarim var ama cogalmasin diye fon cektiriyorum acelem oldu bir iki defa duzlestirdim bu aralar elseve nin yagini aldim boyali saçlar için olanini iki uçkere kullandim ama mucize neresinde anlamadimkii
Rica ederim hic de yorulmuyorum :) , biraz uzun olucak sanki simdiden uyariyim :) , banyodan sonra islak saclarina 2-3 kere diplere yagi degdirmemek kaydiyla uclarina birazda boylarina uygula , yaklasik 5 dk havluya sar ve bekle sonrasinda saclarini tara bu arada saclarim zor taraniyor diyorsan bu yagla cok rahat aciliyor saclar , ve sonrasinda saclarini kurut . Kuruttuktan sonra sekil vermeden önce tekrar saclarina 2-3 kere pompaya bas saclarina yedir sonra sekil ver saclarina . Benim rutinim bu sekilde ama atiyorum disarisi cok soguk özellikle yipranmasin diye saclarini 1 damlayla yagla öyle cik . Sacin uzamasi icin bebek gibi bakmak gerekiyor yoksa tek cozum malesef kesmek oluyorTatlim telefondan giriyorum da alinti yapinca sorun oluyor o yüzden boyle yaziyorum seni yoruyorsam kusura bakma o yagi nasil kullaniyorsun peki
Valla hepimiz öyleyiz inan ama önemli olan sacin istedigi bakimi yapmak . Sende yapmaya basliyorsun artik gelismeleri topiginde paylasirsin takibindeyim :) ,Ay uzasin da her turlu yagi kullanirim canim bilgi için sağ ol öyle yapicam. Tek sorunum şekillendirme yani iki gün dedign gbi bebek gbi bakiyorum uçuncu gün acil isim cikiyor duzlestiriciye başvurmak zorunda kaliyorum
Googlede yaz cikar arkadasin soylediginden ayni ambalajda fiyati da 35 tl gibi bir sey uzuycaksa feda olsun:)Canım hindistan TL gvizi yağşey n adını yazar mısın?? Ben de kuaför maduruyum.neredeyse belime kadar olan saçlarım şimdi tepemde.uzatmak istiyoruuummm
Ah gecmis olsun Canim :) Ben yurtdisinda yasiyorum organik hindistan cevizi yagi kullaniyorum , yanilmiyorsam onceki sayfalarda bir uye kendi kullandigi hindistan cevizi yaginin resmini atmisdi istersen bakabilirsin :)Canım hindistan cevizi yağının adını yazar mısın?? Ben de kuaför maduruyum.neredeyse belime kadar olan saçlarım şimdi tepemde.uzatmak istiyoruuummm
Gercekten mi ? , su ana kadar herkes cok iyi geldigini soylemisti , hangi marka kullaniyorsun bilmiyorum ama organik olmasini tavsiye ederim , yagin kendisinden kaynaklida olabilir . :)bu hindistancevizi yağı bi tek benim saçı mı elektriklendiriyor yaaa
Feda olsun tabiki feda olsun.sonuç alacaksak feda olsun.Googlede yaz cikar arkadasin soylediginden ayni ambalajda fiyati da 35 tl gibi bir sey uzuycaksa feda olsun:)
Sagol canım benim.bakarım hemen.nasıl kullandığını da okurum.Ah gecmis olsun Canim :) Ben yurtdisinda yasiyorum organik hindistan cevizi yagi kullaniyorum , yanilmiyorsam onceki sayfalarda bir uye kendi kullandigi hindistan cevizi yaginin resmini atmisdi istersen bakabilirsin :)
Hic bi fikrim yok gercekten ilk defa duyuyorum desem kizmazsin insallah , ama iyi durulayamiyor musun acaba cunku yag birazda olsa kalirsa elektriklenme yapabiliyor .souk pres yağ yeniliyor da
balen markası...ya bana çok iyi geldi
ama yıkadıktan bir kaç saat sonra o gün saçım elektrikleniyor...
normalde öyle sorunum yok...
olabilir çünkü bazen de uçlarına da sürüyorum banyodan sonra ...ama sürdüğüm iki tırnak ucu etmez...:)Hic bi fikrim yok gercekten ilk defa duyuyorum desem kizmazsin insallah , ama iyi durulayamiyor musun acaba cunku yag birazda olsa kalirsa elektriklenme yapabiliyor .
Merhaba canim benim saclarda cok kirik var camsizda bu hindistan ceviziyle baden yagini birlikte mi suruyorsun bide saclarin dibimede mi suruyoruzHerkese merhabalar ! . Baslikta belirttigim gibi saclarin uzamiyor ustelik cokta cansiz ve kirik doluysa kendi uyguladigim %100 sonuc aldigim uygulamayi anlaticam . Saclarim zaten uzundu ama daha da uzammasi icin yabanci internet sitelerinde iyice bir arastirma yaptim ve hindistan cevizi yagindan bur suru bayanin memnun kaldigini ogrendim bende internetten siparisini verdim badem yagiyla birlikte cunku badem yaginin faydasini gorebilecegimi dusundum . Herneyse haftada bir kez hindistan cevizi yagi ve badem yagini surdum sacima strec filmle 3-4 saat beklettim . Bu sekilde 2-3 ay boyunca devam ettim ve saclarimda ciddi uzama ve kalinlasma gordum . Su an iki haftada bir yapiyorum ama muhtesem bir sey yazmakla bitiremem sanirim. Hindistancevizi yagi ilk alindiginda donmus bir kivamda oldugundan once hindisatn cevizini sonradan da badem yagini kullandim . Herkese tavsiye ederim . Bunu gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim cunku herseyiyle dogal birsey . Umarim merakinizi gidermistir . Sorunz varsa cekinmeden yazabilirsiniz .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hindistan cevizi yagi kati badem yagida sivi bir yag oldugu icin karistiramiyorsun istesende :) , ilk basta hindistan cevizi yagini sonradan badem yagini suruyorum canim :)Hindistan cevizi yağı ile badem yağını karıştırıp mu uygulayorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?