Yok canım normal şampuanla yıkar gibi sürüyorum saçıma ama saçımı tepede sarıyorum ona dikkat et. Birde düzleştiriciyi bir süre bırak, ve 3 ay sonra kozmetikçilerde saç analizi yapıyorlar git oraya saç diplerinin açık olduğunu gözlerinle göreceksin ve tabii çıkan minik saçlarını
Hayır canım olur mu bende saçım azaldı dıye endokrine gittim o bana saçların troitten böyle olmuş dedi ilaç yazdı 50 lik bu ilaca başla yine saçların eskisi gibi olur dedi fakat ben dayanamadım ilacın etkisini göstermesine gittim eczaneye dert yanarken bana bunu önerdi ama inan hiç inanmaıştım böyle olacağına zaten eczacım tanıdık bana etkisini görmezsen para almayacağım bidakine dedi tabii ben müptelası oldum tatile çıkarken bile azalmışsa hemen stoklayıp gidiyorum bulamam belki diye
Bende yaklaşık 1 yıldır saç uzatmaya çalışıyorum aynı sizin gibi düşünüp kırıklarımı kendim alıyordum ama yine de uzamıyordu. 1 ay önce kuaföre gidip kestirdim. 1 ay geçmesine rağmen arkadaşlarım senin saçların mı uzamış diyor. Tabi badem yağı ve çamterebentin kullanıyorum onun da etkisi vardır mutlaka
Kıskanıyorum yapma böyle
Nazar etme güzelim çalış seninde olur
Ağustosta düğünüm var saçlarımı uzatamıyorum uzamıyorlar maşallah kilom sağlığım yerinde çok az b 12im eksik
saçlarımın ucu
kesinlikle biotin al.
B vitamini cesidi. Eger B12 eksikligin varsa buyuk ihtimal biotin eksikligi de vardir.
Benim mucizem oldu biotin. Sac dokulmem tamamen durdu. saclarim, tirnaklarim daha guclu, daha hizli uzuyor
şampuanın içine mi katıyorsun badem yağını ve çam terebentini
çam terebentinin kokusu rahatsız etmiyor mu ağaç reçinesi gibi kokusu var
Camterebentin bende aldim fakat sacima ne zarari ne de faydasi dokundu...
Cnm saclarin kiriklarini nadil kisaltmadan aliyor orasini anlamadim :26: bende her 3 4 ayda bir uclarini aldiririm kiriklari gitsin diye ama kisaliyorlar..
Ağustosta düğünüm var saçlarımı uzatamıyorum uzamıyorlar maşallah kilom sağlığım yerinde çok az b 12im eksik
saçlarımın ucu
kesinlikle biotin al.
B vitamini cesidi. Eger B12 eksikligin varsa buyuk ihtimal biotin eksikligi de vardir.
Benim mucizem oldu biotin. Sac dokulmem tamamen durdu. saclarim, tirnaklarim daha guclu, daha hizli uzuyor
aaa evet bak söylemeyi unuttum ben de biotin içiyorum belki ondan daha az kırılıyor saçlarım... ve daha hızlı uzuyor kesinlikle tavsiye ederim...
sinemeki otu kürü 3 ayda omuzdaki saçı bele uzattığı söylenir ve uzayan insanlarda vardırAğustosta düğünüm var saçlarımı uzatamıyorum uzamıyorlar maşallah kilom sağlığım yerinde çok az b 12im eksik
saçlarımın ucunda kırıklar var onları belli aralıklarla alıyorum kuaföre emanet edemem zaten uzamıyor onlarda iyice kısaltmasın
bi kuaför küt kestir demişti kırık sorun hepsi gitsin ama cesaret edemiyorum ağustosa kadar uzamaz diye düğünde kınalı yapıncak gibi olmayayım
şubat tatilinde istanbula geldim maşallah hatunların çoğunun saçı belinde çok hoş görünüyor imrendim uzatmak için ne yapabilirim hanımlar
Evet degisiyor demek.. herkes farkli algiliyordur :)Ben bir şişeye menekşe yağı, çamterebentin, badem yağı, bemix ampul koydum her banyodan önce saçlarıma sürüyorum. Çamterentin çok kötü kokuyor ama menekşe yağıyla etkisiz hale getiriyorum o kokuyu
Saçtan saça değişiyor demekki. Aslında faydasını gören çok kişi var ama.
sanslisin ozaman cok kirilmiyorsa :)çok fazla kırılmıyor benim saçım çünkü fönle falan uğraşmadığm için ucundan minicik birşey alıyor zaten çok canlanıyorlar toklaşıyor saç o bile yetiyor.. ama senin çok kırığın varsa kuaför ona göre alıyor olabilir sana göre de kısalıyordur o zaman...
Evet degisiyor demek.. herkes farkli algiliyordur :)
sanslisin ozaman cok kirilmiyorsa :)
saçlarımın ucunda kırıklar var onları belli aralıklarla alıyorum kuaföre emanet edemem zaten uzamıyor onlarda iyice kısaltmasın
bi kuaför küt kestir demişti kırık sorun hepsi gitsin ama cesaret edemiyorum ağustosa kadar uzamaz diye düğünde kınalı yapıncak gibi olmayayım
şubat tatilinde istanbula geldim maşallah hatunların çoğunun saçı belinde çok hoş görünüyor imrendim uzatmak için ne yapabilirim hanımlar
Kuafördemi bakimini yaptiriyorsun? Masallahvalla öyle önemli bi kırılma yıpranma olmasına fırsat vermeden biraz bile kırılsa aldırıyorum uçlardan bakımını yaptırıyorum sıkça sanırım onun da etkisi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?