Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yandı :(

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
hanımlar siyah saçlarımı yıllardır siyah boyalıydı daha doğrısı dört numara boyalıydı evde açayım ve kendim yapayım dedim.
Açıcı aldım kuaför malzemeleri satan bir dükkandan sanırım fazla tuttum saçım şu an turuncu ve uçları artık yok :((((
Mısır püskülü gibi.kahveye bıyayacağım ama içine yağ bişiy önerebilir misiniz acaba saçlarımı kurtaracak

hanımlar siyah saçlarımı yıllardır siyah boyalıydı daha doğrısı dört numara boyalıydı evde açayım ve kendim yapayım dedim.
Açıcı aldım kuaför malzemeleri satan bir dükkandan sanırım fazla tuttum saçım şu an turuncu ve uçları artık yok :KK43:(((
Mısır püskülü gibi.kahveye bıyayacağım ama içine yağ bişiy önerebilir misiniz acaba saçlarımı kurtaracak
Saçlarını kestir çok kısa
Biotin hap desteği al
Sacına badem yagi sür

Boyanın içine zeytin yağı ya da badem yağı ekle, yanık yerleri kestir, profesyonel bir saç kurtarma seti kullan, uzadıkça uçlardan kestirip yanık yerlerden kurtul

Açıcı aldım kuaför malzemeleri satan bir dükkandan sanırım fazla tuttum saçım şu an turuncu ve uçları artık yok :KK43:(((
bence hemen üstüne boyama benimde böyle olmıuştu 1 hafta bekleyip kuaförde düzelttirmiştim. ama kuaför secimide cok önemli onlarda üstüne yakabiliyor

Hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz ama önce gidip kırık uçları kestirmeniz gerekir.
O yanıklar kendi kendine düzelmez çünkü

Saçımı hiç boyatmadım, o yüzden pek anlamam ama eğer saçlarım yansaydı; gider kestirebildiğim kadar kestirir, düzelene kadar kimyasal bir şey kullanmazdım saçlarıma.

Hanımlar saçlarım turuncu şu an böyle işe gidemem ki yarın.kuaföre kesime de yarın gidebikirim.elimde 7 numara boya var boyayım mı ypksa acil kuaföre mi gideyim

Kendin bir seyler yapmaya calisma artik, dogru kuafore git kisa kestir sonra boyat kahveye. Hindistan cevizi yagi, argan yagi, biotin icerikli sac urunleri vs kullan sonra.

Tekrar boya için kendin bir şey yapma, ancak kestirebilrsin sanırım kuaför de birkaç gün boyamaz yanık saçı..

Kuaföre git. Boyanacaksada o karar versin. Kendin birşeyler yaparsan daha kötü olmasın sonra.

Küllü renkler yeşil yapabilir .Bal köpügü olsa yine yanabilir :bicak:
Acıcı azda dursa cokta dursa saçı berbat ediyor .

Yaklasik 7 senedir koyu kahve boyadigim saclrimi actirmak istedim. Acildi ama oyle cok acik degil yani bakanin actirdigimi anlamasi icin iki kere bakmasi lazimdi. Ona ragmen sagliksiz lastik gibi oldu. Beyaziniz yoksa amaan actirmayin. Ben eski saglikli saclarimi ozledim ve birdaha da acik renk hevesine kapilmayi dusunmuyorum. Fonsuz su an cok kotu bence.

Bende esimde kuaforuz. O acicilar oyle basit seyler degil profesyonellik gerektiren seyler. Hicbir yag ise yaramaz su asamada. Lutfen kendiniz tekrar boyamayin ki zaten tek rengi yakalamaniz zor su asamada. Alaca bulaca bi renk cikabilir. Iyi bi kuafore gidip kestirin boyatin botox yaptirin bu biraz daha toparlayacaktir be duzenli nashi argan yagi kullanin sıkı toplamayin duzlestirici masa kullanmayin fon cektirmek istersenizde saci cok ezdirmeyin

Bakır kızıla boyası kuaför ve belimdeki saçı küt kesti :) ama güzel oldu ya hu iyi ki yakmışım

Back
X