Bu sac baya acik bir renk bunu küllü sari + mavi boya ile boyamak hic akillica degil dogrusu ama olan olmus artik simdi mavilikleri kapatmaya bakalim. Sana demiyorum sana akil verene diyorum yanlis anlama...
Cok acil boyaman gerekiyor sanirim. Bu resimdeki gibi mi acikligi. Eger böyleyse 9.3 uygun, bu dore sari demek yani altin yansimali sari. Tabi senin saclarin mavimsi oldugu icin altin yansimali tutmayacak bu renk. Nasil ki turunculugu kapatmak icin mavi kullaniyoruz, maviligi kapatmak icin de altin tonlar uygun olur.
Bazi markalar renkleri farkli numaralandiriyor. Schwarzkopf'un boyalari (igora, palette vs.) altin yansimayi noktadan sonra 3 olarak degil 5 olarak ifade eder. Yani eger Igora alacaksan 9.5 almalisin. Ilk boyamada tam olarak kapanmayabilir merak etme bir kac boyamaya oturacaktir renk.
merhaba benim saçlarımda bal sarısı turunculuklar yogun haliyle dore-bakır yansıyor.bundan da hic memnun degilim burdan aldıgım tavsiyelerle majirel küllü açık kumral yada marijel küllü sarıyla boyayıp turunculugu gitsin diye düşündüm arkadasın basına bole birsey gelmis :S acaba yanlıs mı dusunuyorum sadece 0.22 igora mi yapmak lazım:S