Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.829
348
Konu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı

Tahlil yaptırın önce kan tahlili,tiroid,vitamin değerleri,kansızlık vs bunlar var ise dökülülür.

Çok sıkı bağlıyor olabilir misin. Şimdi mevsimsel sac dökülmesi de olabilir.

Bence önce bir cildiyeye görünün. Onun haricinde çam terebentinin saç dökülmesine iyi geldiğini duymuştum. Bir de schwarzkopf bonacure, loreal proffesional, kerastase’ın saç dökülmelerine özel seriler var. Accık paaalı ama kullananlar bayağı etkili olduğunu söylüyor.

Sağolun en kısa zamanda yaptıracağım. Ama bu diplerinin acıması söz konusu olunca nedeni başka mı acaba diye düşündüm.
Acımaya birşey diyemem bende tiroid hastasıyım dökülüyordu hala dökülür ama ilk çıktığı gibi değil önlerden de dökülmeye başlamıştı şimdi düzeldi ilaca başlayınca,önce tahlil yaptır ona göre bakarsın tahlil yaptırmadan evde bakım vs yapma eğer kansızlık vs var ise yine aynı olur çünkü. Dahiliye doktoruna yada aile hekimine gidebilirsin.

Sağolun en iyisi önce doktora gitmek sanırım

Çok sıcak suyla banyo yapıyorsanız eğer saç dipleriniz acıyabilir. Benim başıma gelir bu durum sıkça.

Isırgan otu iyi geldi bana taze mevsiminde kaynatıp o suyla yikadrdim haftada 1 2

Saçında azalma varsa erkek tipidir yani genetik benimde aynı sorunum var minoksille erteleme çalışıyorum en azından dökülmesi azaldı psikolojik olarak rahatladım en azından.

Sabahları 1 adet haşlanmış yumurta kesinlikle yemelisiniz Dr .lar ilk söylediği bu .Troid şeker sonuçlarında sorun yoksa o halde bu kürü uygulayın 2 haftada 1 kere.
bepanthen ,bemiks ,evigen içine bir kaç damla çamterabentin(aktardan temin edebilirsiniz)Asla market şampuani kullanmayın derim .Eczaneden saç dökülmesine karşı sülfat ve patabensiz silikonsuz bir şampuan alın bitkisel içerikli olsun içerisine yine bir kaç damla camterabentin damlatın onunda fakat çok değil 10 damla yeterli 200 ml bir şampuan icin birazda yapmadan önce saç diplerine 5 dk masaj yapın farkı göreceksiniz

Çam terebentini kullanmanı tavsiye ederim bir araştır istersen bende işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…