- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Tahlil yaptırın önce kan tahlili,tiroid,vitamin değerleri,kansızlık vs bunlar var ise dökülülür.Konu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı
Çok sıkı bağlıyor olabilir misin. Şimdi mevsimsel sac dökülmesi de olabilir.Konu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı
Çok nadir toplarım saçımı. Bir süredir böyleÇok sıkı bağlıyor olabilir misin. Şimdi mevsimsel sac dökülmesi de olabilir.
Bence önce bir cildiyeye görünün. Onun haricinde çam terebentinin saç dökülmesine iyi geldiğini duymuştum. Bir de schwarzkopf bonacure, loreal proffesional, kerastase’ın saç dökülmelerine özel seriler var. Accık paaalı ama kullananlar bayağı etkili olduğunu söylüyor.Konu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı
Acımaya birşey diyemem bende tiroid hastasıyım dökülüyordu hala dökülür ama ilk çıktığı gibi değil önlerden de dökülmeye başlamıştı şimdi düzeldi ilaca başlayınca,önce tahlil yaptır ona göre bakarsın tahlil yaptırmadan evde bakım vs yapma eğer kansızlık vs var ise yine aynı olur çünkü. Dahiliye doktoruna yada aile hekimine gidebilirsin.Sağolun en kısa zamanda yaptıracağım. Ama bu diplerinin acıması söz konusu olunca nedeni başka mı acaba diye düşündüm.
Sağolun en iyisi önce doktora gitmek sanırımBence önce bir cildiyeye görünün. Onun haricinde çam terebentinin saç dökülmesine iyi geldiğini duymuştum. Bir de schwarzkopf bonacure, loreal proffesional, kerastase’ın saç dökülmelerine özel seriler var. Accık paaalı ama kullananlar bayağı etkili olduğunu söylüyor.
Konu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı
Isırgan otu iyi geldi bana taze mevsiminde kaynatıp o suyla yikadrdim haftada 1 2Konu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı
Duzlestirici masa bunlar kullanıyorsan önce ısıya karşı koruyan bakim kremi kullan... guneslenmeden önce güneş kremi sürmek gibi düşünSağolun en iyisi önce doktora gitmek sanırım
Aynen bende çok sıcak suyla yıkanırımÇok sıcak suyla banyo yapıyorsanız eğer saç dipleriniz acıyabilir. Benim başıma gelir bu durum sıkça.
Geçmiş olsun size de. Ay inşallah öyle değildir.Saçında azalma varsa erkek tipidir yani genetik benimde aynı sorunum var minoksille erteleme çalışıyorum en azından dökülmesi azaldı psikolojik olarak rahatladım en azından.
Sağolun bakıyım biSaçların nezle olmuş bence. Saç nezlesi diye ara internetten
Peki diplerde yara sivilce kabuklanma var mı. Benim diplerde ağrı olurdu önce sonra yaralar çıkardı. Aşırı dökülme olurdu.Çok nadir toplarım saçımı. Bir süredir böyle
Çam terebentini kullanmanı tavsiye ederim bir araştır istersen bende işe yaradıKonu saçlarım. Saçlarımın ön kısmının diplerinde acıma oluyor ve bariz çok fazla dökülüyor. Ön kısmının diplerde açılma da oldu. Neyden kaynaklanır, ne iyi gelir, denedim iyi geldi dediğiniz birşey var mı?Bayağı bayağı bu durum moralimi bozmaya başladı
Hayır yok. Kızarıklık falan hiçbirşey yokPeki diplerde yara sivilce kabuklanma var mı. Benim diplerde ağrı olurdu önce sonra yaralar çıkardı. Aşırı dökülme olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?