- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.295
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yağlar sık kullanılınca gözenekleri tıkar daha çok saç dökülür zatenKullanmadığım saç bakım ürünü yağlar VS kalmadı diyebilirim. Bir kısmı kullanırken bir tık fayda etse de bırakınca yine aynı tablo. Farklı doktorlara da gittim. Hiç bir şey yok. Genetik desem aile de bir tek benim böyle. Bir arkadaşım da benim gibiydi o saç ektirdi baya fark etti ama zorlu bir süreç. Yağla falan olacağını düşünmüyorum artık. Belki ben de saç ekimi yaptırırım.
Sık sık açık renge boyatanlarda da dökülme oluyor. Ya da föne düzleştiriciye aşırı düşkün insanlardaSiz kendinizle biraz fazla mı uğraşıyorsunuz acaba?
Duymustum bunu bakayim ise yaradiysa
Sık sık açık renge boyatanlarda da dökülme oluyor. Ya da föne düzleştiriciye aşırı düşkün insanlarda
Bi ara abandim.biotin de kullandim yok dokulme durmuyorPerfectil tablet hem saça hem cilde hem tirnağa iyi geliyor ve bol bol kolojenli şeyler yiyin hatta direk hapınıda alabilirsiniz bide kratin bakim oneririm sacı yatıştırip onariyorkelle paçaya aban bacim
Yok kendimi begeniyorum ya hu sacim cidden dokuluyor ve yanlardan acildi.begenmeme degil birden gozume batmaya basladim diyelimŞu an benim de dökülüyor mesela. Konu sahibi önce dün yaşlandım üzülüyorum dedi, bugün saçlarım diyor ne bileyim hiçbirimiz VS meleği değiliz, öyle bir iddiamız da yok bu kadar kendini beğenmeme fazla geldi banaz
.
Neyle
Aynen o durumdayimKullanmadığım saç bakım ürünü yağlar VS kalmadı diyebilirim. Bir kısmı kullanırken bir tık fayda etse de bırakınca yine aynı tablo. Farklı doktorlara da gittim. Hiç bir şey yok. Genetik desem aile de bir tek benim böyle. Bir arkadaşım da benim gibiydi o saç ektirdi baya fark etti ama zorlu bir süreç. Yağla falan olacağını düşünmüyorum artık. Belki ben de saç ekimi yaptırırım.
Kullanmadığım saç bakım ürünü yağlar VS kalmadı diyebilirim. Bir kısmı kullanırken bir tık fayda etse de bırakınca yine aynı tablo. Farklı doktorlara da gittim. Hiç bir şey yok. Genetik desem aile de bir tek benim böyle. Bir arkadaşım da benim gibiydi o saç ektirdi baya fark etti ama zorlu bir süreç. Yağla falan olacağını düşünmüyorum artık. Belki ben de saç ekimi yaptırırım.
Bekar olduğu için beğenilme arzusu var . Güzel olursa iyi bir sevgili eş vs bulabileceğini düşünüyor. Haklı yönleri de varŞu an benim de dökülüyor mesela. Konu sahibi önce dün yaşlandım üzülüyorum dedi, bugün saçlarım diyor ne bileyim hiçbirimiz VS meleği değiliz, öyle bir iddiamız da yok bu kadar kendini beğenmeme fazla geldi banaz
.
Yaw kel teyze mi olayim soruyorum iate tavsiye aliyorum bazen bir sey birine fayda sagliyorBekar olduğu için beğenilme arzusu var . Güzel olursa iyi bir sevgili eş vs bulabileceğini düşünüyor. Haklı yönleri de var
Ahahahaha benimde hemen aklıma belden assagisi geldi oltaya geldik iyimiKullanan arkadaşlarım çok etkili ve güzel sonuçlar aldıklarını söylüyorlar:
Eki Görüntüle 2898379
Eki Görüntüle 2898381
:))))
Bence yaradı tırnaklarim hızlı uzadı ki çok zor uzar aldım gene bende içicemİşe yaradı mı sende peki? Ben 1.5 ay ara verdim tekrar alacağımmm
Kına kadar saçı kurutan yapısını bozan zarar veren şey görmedim en az açıcılar kadar kurutuyor saçı yıpratıyorSarımsağı bıçakla didikle sürün, saç dökülme değil ama saç kıran olduğumda ilaçlardan yağlardan çok daha iyi geldi.
Şu yeşil kiloyla aldığımız doğal kınalardan alıp saça yakabilirsin içine de istediğinizi katın
Konuyu yanlış yere açmış çünkümKonu sahibi neden banlandı
Bekarlıkla ne alakası var kız? Senin beğenilme arzun yok mu? 100 yıllık evliyim benim var vallaBekar olduğu için beğenilme arzusu var . Güzel olursa iyi bir sevgili eş vs bulabileceğini düşünüyor. Haklı yönleri de var
Bekar olduğu için beğenilme arzusu var . Güzel olursa iyi bir sevgili eş vs bulabileceğini düşünüyor. Haklı yönleri de var
Gittim dolgu bile yaptırdım hey yavrum heyBekarlıkla ne alakası var kız? Senin beğenilme arzun yok mu? 100 yıllık evliyim benim var valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?