- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
- Konu Sahibi Pembe-kedi
-
Yves rocher mağazalarından bulabileceğiniz bu yağı tavsiye ederim.
Doğal bi çözüm isterseniz de hindistan cevizi yağı kullanın derim. Her ikisinden de çok memnunum. Ama en çok bu yağdan.
Tesekkur ederim bu yağı bir arastıracağımYves rocher mağazalarından bulabileceğiniz bu yağı tavsiye ederim.
Doğal bi çözüm isterseniz de hindistan cevizi yağı kullanın derim. Her ikisinden de çok memnunum. Ama en çok bu yağdan.
Gercektenmi bunu da bi arastırıyım aslında bir tanıdığım kullandı cam terebentin saç diplerinde kocaman yaralar çıktığını filan söylemişti ama gözüm korkuyo acıkcası ondandaCam terebendin yağıni kullandığın şampuana katip kullanırsan oda gurlestiriyor ve dökülmüyor da saçlar benim de saçım ısıdan çok zarar gormustu bu eczaneden aldığım 5 liralık yağ toparladı sacimi
Yeni saç da çıkarttı var olan saçımı da besledi. Hayli kuru ve kabaran saçlarım vardı. Tabii çok da kırılıyordu. Şimdi alnımdaki bebe saçları bile uzamış durumda ve saçım parlıyor.Yeni sac cikmasina yardimci mi oluyo yoksa var olan saclari mi besliyo acaba?
Keske erkek gibi bende kestirebilsem cesaretim olsa 1 dakika durmamVe tabi kestirmenin de faydası var ona herkez cesaret edemiyor ama ben erkek saçı gibi kestirip toparlandiginida bilirim
Saçınız yağlı bi saç mı yoksa kuru mu? Bu yağ benim zaten kuru olan saçlarımı daha da kurutmuştuCam terebendin yağıni kullandığın şampuana katip kullanırsan oda gurlestiriyor ve dökülmüyor da saçlar benim de saçım ısıdan çok zarar gormustu bu eczaneden aldığım 5 liralık yağ toparladı sacimi
Bol suyu ihmal etmiyorum tırnaklarım ve saçlarım gec uzuyo hatta tırnaklarım hic uzamıyor diye cildiyeye de gittim kan testi istemişti onuda yaptıramadım o güm öyle kaldı ama hala aklım da en kısa zamanda yaptıracağımSizin yanlış uygulamalarınız olmuş ama belki metabolik bir sebebi de vardır.
Kadınlarda demir eksikliği zaten sık rastlanır bir durum.
Yakınlarda bakılmadıysa bir kan tahlili yaptırıp demir başta olmak üzere değerlerinizi öğrenin, dışarıdan destek en fazla mevcut saçı canlı gösterir, onun da etkisi ilk yağmurda, duşta biter, saç kanınızdan, içten beslenir, bunun en canlı örneğiyim, ne zaman demir takviyesi alsam saçlarım coşar, gürleşir.
İyi beslenme ve bol suyu da ihmal etmemek lazım tabi.
Yağı haftada kaç gün uyguluyorsunuz sacınızaYves rocher mağazalarından bulabileceğiniz bu yağı tavsiye ederim.
Yeni saç da çıkarttı var olan saçımı da besledi. Hayli kuru ve kabaran saçlarım vardı. Tabii çok da kırılıyordu. Şimdi alnımdaki bebe saçları bile uzamış durumda ve saçım parlıyor.
haklısın gerçekten kuaför bulmakta şans ,canım inş kısa sürede toparlanır saçların bilirim çok kötü yapıyor insanıKeske erkek gibi bende kestirebilsem cesaretim olsa 1 dakika durmamkestirdim saçımı aslında omuzlarıma kadar ama onu uzata kadar neler yaptım bir brn birde allah biliyor saçım çok gec uzar benim bide derler ya kuaförun kesiminede bağlı diye benimkiside öyle şanssızlığıma geldi
yağlıya yakın haliyle iyi geldi bana ,kuru saçı olan mümkün mertebe uzak dursun bu yağdan yada kremle kullansınSaçınız yağlı bi saç mı yoksa kuru mu? Bu yağ benim zaten kuru olan saçlarımı daha da kurutmuştu
Canım ben de 3 4 aydır dökülme yaşıyorum dogumdan sonra 1 yıl dökülme tu tekrardan başladı eski saçlarım kalmadı tabi doktora gttm kanszlik ddi 3kutu ilaç kullandm bide yanında biotin hapi kullandm 2ay smdi bir kutu daha alcm 3ay da etkisini gösteriyormuş biotin saca cilde tırnağa çok faydaliyms üstelik bitkisel karaciğere zarar da vermiyoms onu dene derim bide ben hindistan cevizi yağı aldım soğuk pres katı büyük kavonozda hem bakim yapio hem parlatiyo yumusack yapio saçları bnm sadece uçlarda ombre var dipleri boya sürmuyorum uzun zamandır boyalı yerler yumusack parlak oldu bunuda dene derim ve uzatma etkiside varms ek bilgide veriyim bu yağı göz cevremede sürüyorum müthiş bi nemlendirici zaten çok amaçlı kullaniliyorkızlar bir derdim var konu başlığına çok bakıldığı için buraya yazıyorum konum hemen taşınmazsa çok sevinirim, saçlarım 3 yıl öncesine kadar çok gür çok güzedi ancak benim hatalarımdan ısı kullanımı olsun yanlıs saç kesimi olsun saclarım küstü, gürlüğü gitti bana verebileceğiniz gürlesmesi için uzaması için saç maskesi tarifi varmı yada şampuan önerileriniz, vitamin filanda olabilir saç ve tırnaklar için.. Önerilerinizi bekliyorum
Üzerinde yazıyor olmalı, ben şişeyi attım hatırlamıyorum malesef. Ama ilk aldığımda haftada iki kez yapıyordum sonra azalttım önce haftada bir yapmaya başladım, sonra ayda iki.Yağı haftada kaç gün uyguluyorsunuz sacınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?