Ben de nerdeyse belimdeki saçlarımı boyle kestirmistim ve cok da severek kullandim.. Modern duruyor bi kere.. Cok da kisa degil ayrica.. Gecen de baska bi arkadasim kestirdi upuzun sacini boyle ve cok begendi herkes..Normalde hiç bu kadar kisa kestirmezdim uzun diye havalarda sicak diye bir anda bakip kestirdim. Ama suan cok ve cok pismanim....
Aslinda ne yalan söyliyim bende sevdim ama tek sevmediğim tarafı arka kisim.böyle disa doğru kivrildi berbat bir sekilde. O yüzden ya da dahamı kisaltiyim cok sinir bozucu yoksa model ile çok sorunum yok.Ben de nerdeyse belimdeki saçlarımı boyle kestirmistim ve cok da severek kullandim.. Modern duruyor bi kere.. Cok da kisa degil ayrica.. Gecen de baska bi arkadasim kestirdi upuzun sacini boyle ve cok begendi herkes..
Citcit filan basitlestirir.. Boyle kullan derim..
Dışa doğru kıvrılma sorunu şekillendirici fön vs ile düzelir.Aslinda ne yalan söyliyim bende sevdim ama tek sevmediğim tarafı arka kisim.böyle disa doğru kivrildi berbat bir sekilde. O yüzden ya da dahamı kisaltiyim cok sinir bozucu yoksa model ile çok sorunum yok.
Öne dogru uzayan model degil mi bu?Aslinda ne yalan söyliyim bende sevdim ama tek sevmediğim tarafı arka kisim.böyle disa doğru kivrildi berbat bir sekilde. O yüzden ya da dahamı kisaltiyim cok sinir bozucu yoksa model ile çok sorunum yok.
Saçlarimi evde düzlestirdim yikadimda da . Önleri çok güzel duruyor ama sanki arkadi bildiginiz duz makasla kesilmişte kalkmiş gibi duruyor. Çit çit ta tutarmi onada emin değilim ya da kesim kötü olduğu icin bu kadar sinirimi bozduDaha bugün kestirmişsiniz.şöyle bir yıkayın,güzelce bakım yapın,fönüydü,modeliydi artık ne yapıyorsanız biraz oyalanın.mesela yeni saçınıza uygun makyajlar saç modelleri keşfedebilirsiniz.İnsanın takacağı bir küpe bile farklı oluyor saç değişince.Gözünüz de alışacak bu arada.
Çıtçıt veya kaynak arkadaşın da dediği gibi basitleştirir
Güzel model ama dediğim gibi tek sorun arka tarafin disari dogru kivrilmasi yarimsaat önce ice doğru kivirdim suan gene ayniKaynak ve çıtçıt saçı yıpratıyor diye biliyorum.Onları takarsan saçını sağlıklı uzatamazsın.
Bence bu model ideal.Fönlü,maşalı,kırık fönlü,toplu her türlü kullanılır.
Acaba arka kismi biraz daha kestirsem sizce kivrimlar gidermiDışa doğru kıvrılma sorunu şekillendirici fön vs ile düzelir.
Çok güzel model,benim modelim de aynı.Uzadı ben de kestiricem.
Güvendiğin bir kuaföre sor önce.Acaba arka kismi biraz daha kestirsem sizce kivrimlar gidermi
Güvendiğin bir kuaföre sor önce.
Saç yapın nasıl.Dalgalı mı?
Güvendiğin bir kuaföre sor önce.
Saç yapın nasıl.Dalgalı mı?
Işte en kotusu orasi bende isindim hatta şuan bu yorumlardan sonra baya isindim saçima ama gelin görin ki arkasi berbat surekli duzleştirici ile gezmek zorunda kalicam arkasi icin sanirimçok kullanışlı model, hiç bir zaman modası geçmez.
arka kısmının kıvrılması da sanırım enseyi inceltmeden kestiği içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?