Çok iyi bir kuaför bilmiyorum açikcasi , benim kuaförüm Antalyaya tasindiği için pek bir bilgim yok saç kesimi ile, işte neresi nasil keser bilgim yok ilk defa saclarimi kestirdim 12 yil sonra onda da böyle olduKesimi başka bir kuaför düzeltebilir belki.Paranız ve zamanınız olduğunda güvenilir bir kuaföre gidebilirsiniz.yine biraz kesmesi gerekecek tabi ama o kadar da kısa değilmiş zaten yani düzeltilebilirse kestirme payı var
Bence çok güzel ayrıca bu sıcaklarda saçı salık gezen varmıya
Ben hep topluyorum dayanamam çünkü sende topla kışa kadar uzar kısa diyince kısacık sandım bayağı uzun çıt çıt taktırıp mahfetme saçlarını
Işte en kotusu orasi bende isindim hatta şuan bu yorumlardan sonra baya isindim saçima ama gelin görin ki arkasi berbat surekli duzleştirici ile gezmek zorunda kalicam arkasi icin sanirim
Evet arkasini düz kesmiş öne doğru uzuyor saçlarim önler gayet güzel ama arkasi kötü sanirim orayi düzeltirsem baya bir ensem görünücek mecbur önleride kestirmek zorunda kalicam.sanıyorum ki arkayı düz küt kesti yoksa dışa kıvrılma yapmaz. bu modeli çok kullandım ense kısmını keserken inceltirler, o zaman zaten hiç dönmez.
bu nemli sıcaklarda düzleştirici geçici çözüm, kesimin düzeltilmesi lazım.
Evet arkasini düz kesmiş öne doğru uzuyor saçlarim önler gayet güzel ama arkasi kötü sanirim orayi düzeltirsem baya bir ensem görünücek mecbur önleride kestirmek zorunda kalicam.
Mecbur kişa kadar bu sekilde idare edicem ...aslında iyi bir kuaför eli değse çok güzel olur, bob kesim.
zaten sıcak toplayarak idare edin. önler uzun olduğu için ensede küçücük mandalla toplayın.
Mecbur kişa kadar bu sekildee idare edicem ...
Kisinda uzadiğinda biraz daha kestirip eşitliği sağlarim sanirim.
Ben seninkinden de kısa kestirmiştim gene ne yapıp edip topluyordum sıkıldığımda tel ve minik tokalarlaBende havalar çok sicak diye kestirdim , inan bana o kadar kisa geliyor ki saclarim tam ensemin orda olmasi daha da bunalttti beni bir de saclarim baglanmiyor o sorun oldu
Benim saçlarim çok geç uzuyor , ve bu aralarda aşiri dökülmeye başladi , bu şekil saclari bende seviyorum ama , istediğim gibi kesilmediği için şuan pişmanim. Biraz uzasa toparlarmi bilmiyorum , bir çok bakimda yaptiriyorum saçlarima ama sanki hiç bakim yapilmamiş gibi sonuk duruyor ...bende yıllarca avatarımdaki modelin benzerini kullandım, şimdi değişiklik olsun diye biraz rengini açtım ve uzattım, haliyle renk açılmasında yıprandı diye kesildi biraz kısa oldu. şimdi topuz yapıyorum ama üstler hala kısa. 1 aydır sabırla uzamasını bekliyorum.
Saçlarim pirasa gibi ayni tek kivrim dahi yok ne berbat bir saçtir anlam veremiyorum. Aksama tekrar kestirmeye gidicem insallah olurBen seninkinden de kısa kestirmiştim gene ne yapıp edip topluyordum sıkıldığımda tel ve minik tokalarlaki bu saç toplanır gibi
Saclarimi tekrar kestirmeye gidicem ordan sampuana bakip alirim kesin . Tek eczanelerdemi satilir ?Hızlı uzamasını isteyen arkadaşlar bioblassın sarmaşık özlü şampuanının etkisi var bence bi ara kullanmıştım
Hayır heryerde bulabilirsinSaclarimi tekrar kestirmeye gidicem ordan sampuana bakip alirim kesin . Tek eczanelerdemi satilir ?
Acaba arka kismi biraz daha kestirsem sizce kivrimlar gidermi
Bugün gittiğin kuaföre'de sordum çıt çıt tutmazmış. Saçlarımı iyice mahfettim...Kaynak kullandım asla tavsiye etmem. Birincisi ,saçınızı asla kurutmadan kendi halinde kuruyuversin deyip bırakamıyorsunuz,bırakınca dipler dolaşmaya başlıyor.
İkincisi, saçta kaldığı süre içerisinde ciddi anlamda yıpratıp kopartıyor saçı. Çıkartinca kısacık saçlar oluyor diplerde kopmadan dolayı,toparlayana kadar mahvoldum.
Üçüncüsü, ömrü kısa,saçlarınız birazda yumuşak yapıdaysa yada iyi sıkılmadiysa teker teker çıkıyor saçtan.
Dördüncüsü, hadi fazla fire vermeden 2-3 ay kullandınız diyelim dipten saç uzadıkça o saçta ciddi anlamda çirkin bir hal oluyor,toplasan toplayamıyorsun,fönlesen görünmeye başlıyor vs vs.
Çıt çıt sizin saçlarınızda dururmu onu düşünün derim,toka bile durmayan saçta çıtçıt durmaz.
Fotoğraftaki gibiyse zaten çok kısa değilmiş,bakım yaparak uzatirsınız 5-6 ayda.
Berbat ötesi oldu zaten saçlarım. Kestirdim tekrar düzelti ama baya enseme kadar kısaldı ...Kisaltirsan iyice kabarir ve kucukken kestirdigimiz küt sac gibi durur.. Dalgali kullan madem.. Duz olmasi şart degil
Bence biraz kullan boyle ellemeBerbat ötesi oldu zaten saçlarım. Kestirdim tekrar düzelti ama baya enseme kadar kısaldı ...
Keşke arka kısmını çok takmasaydım kafama, hem önden hem arkadan kesilmek zorunda kaldı eşitlendi ama bu sefer bu model gibi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?