• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarımda ki kepeklerle başım dertte :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Slm arkadaşlar hayırlı akşamlar :)
konudan da anlaşılacağı gibi saçlarım aşırı kepekli ve çoook fazla dökülüyor artık nefret ettim bu halinden :KK43: eşim sıfıra vuralım kepek de dökülme de gider dedi ama bilemedim bi de sizlere sorayım dedim hiç yapan var mı tavsiye eder misiniz? şimdiden teşekkürler :)

konudan da anlaşılacağı gibi saçlarım aşırı kepekli ve çoook fazla dökülüyor artık nefret ettim bu halinden :KK43: eşim sıfıra vuralım kepek de dökülme de gider dedi ama bilemedim bi de sizlere sorayım dedim hiç yapan var mı tavsiye eder misiniz? şimdiden teşekkürler :)
Sıfıra vurdurmayı bilmem ama eskiden kepek sorunum vardı. Şampuan değiştirince olurdu dikkat ettiğim kadarıyla.
Benim kepek sorunuma Clear şampuan iyi geldi. Tavsiye edebilirim. Head&Shoulders ın da bu konuda iyi olduğunu duydum. Umarım işinize yarar.

Clear daha da arttırmıştı canım yaa :( Head&Shoulders kullanıyorum şuan ama hala aynı sanırım şampuanın çok ötesinde bi sorunum var :(

Kullandigin sampuandan kaynaklanabilir bende uzun yillar ricoys kullandim sonra sampuani yenilediler saclarim acayip kepek oldu bende degistirdim cleara gectim cok sukur bisey kalmadi yillarfir clear kullanirim birdaha hic boyle bir sorunum olmadi bi dene isrersen canim

Cleari denemissin sanirim simdi gordum bi cildiyeye gorun bence cilt hastaligi da olabilir.

Isırganlı suyla yıka ..Bitkisel şampuan al,içine çam terebentin koy ve onunla yıka ..Durulama suyuna da biraz elma sirkesi kat ..Lokman hekim gibi oldum ama çözüm bu şekilde :)

Kullandigin sampuandan kaynaklanabilir bende uzun yillar ricoys kullandim sonra sampuani yenilediler saclarim acayip kepek oldu bende degistirdim cleara gectim cok sukur bisey kalmadi yillarfir clear kullanirim birdaha hic boyle bir sorunum olmadi bi dene isrersen canim

şampuanım bitti zaten, tekrar bi deneyeyim o zaman canım

Isırganlı suyla yıka ..Bitkisel şampuan al,içine çam terebentin koy ve onunla yıka ..Durulama suyuna da biraz elma sirkesi kat ..Lokman hekim gibi oldum ama çözüm bu şekilde :)

not alıyorum çok sağol arkadaşım :)

not alıyorum çok sağol arkadaşım :)

bişi değil ;) Benimde ön tarafımda açılma vardı ,benim ki düşünmekten ama..Ben zeytinyağlı yumurtalı sarımsaklı maskede yapıyorum bunların yanında ..Yatık ,yatak saç oluyordu ama şimdilik yok gibi bakalım ..

bişi değil :KK66: Benimde ön tarafımda açılma vardı ,benim ki düşünmekten ama..Ben zeytinyağlı yumurtalı sarımsaklı maskede yapıyorum bunların yanında ..Yatık ,yatak saç oluyordu ama şimdilik yok gibi bakalım ..

hadi inşallah darısı başıma :)

Surekli sampuan degistirmeyin en iyisi elidor ama siz head shoulders kullanin hepege bire bir uzun sure kullanin etkisini oyle gorursunuz

Kepek sadece kepek olmayabilir. Önce bir doktora görünseniz keşke bitkisel şeyler uygulamadan...

Back
X