• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarımda ki kepeklerle başım dertte :(

saçları kazıtmanın çözüm olacağını sanmıyorum. çünkü kepek deriden gelen bişey benim bildiğim. deriyide kazıtayım dersen o ayrı :D

Slm arkadaşlar hayırlı akşamlar :)
konudan da anlaşılacağı gibi saçlarım aşırı kepekli ve çoook fazla dökülüyor artık nefret ettim bu halinden :KK43: eşim sıfıra vuralım kepek de dökülme de gider dedi ama bilemedim bi de sizlere sorayım dedim hiç yapan var mı tavsiye eder misiniz? şimdiden teşekkürler :)
Bugün okudum limon damlat diplerine iyice ovuştur

Saçlarınızı kazıtmayın sakın bence kadını hoş gösteren birazda saçları benimde bi ara oldu dr gittim kepekli ürün çok kullanıyorsun dedi evet kepek ekmeği kepekli makarna sabahda yulaf krpeğinden omlet yapıyordum hatta gülmüşdü dr elma sirkesi ve özel kepek için şampuan birebir çözüm sağladı bana birde unutmadan bol bolda su iç susuzlukda yıpratıyor saçları hergünde yıkama buda yalnışmış 3 tane dr söyledi

Doktora git ilk önce canm. Ben zetion die şampuan kullanıyorum haftada bir eczaneden alıyorum. Birde gunluk şampuanımı johnfreda kullanıyorum kurtuldum gibi ama zetion kullanmayınca feri çıkıyor

Clear daha da arttırmıştı canım yaa :KK43: Head&Shoulders kullanıyorum şuan ama hala aynı sanırım şampuanın çok ötesinde bi sorunum var :KK43:
Cildiyeye gorun, hemen gecer doktorun tavsiyesiyle insallah.

Konu sahibi, çok büyük ihtimalle saç egzaması var sende. Stresten uzak dur. Ben Ketoral şampuanla geçirdim. Market şampuanlarını da bıraktım. Dökülme kesildi. Kollarını, enseni falan da kontrol et. Pul pul dökülme yapabilir deri o bölgelerde. Bol da su iç. Kazıtmanı asla tavsiye etmem.

Benimde kepek sorunum vardı bütün kepek şampuanlarıni denedim en son syoss kepek sampuani aldım çok iyi geldi 2 yıldır hâlâ kullanıyorum eskiden sanki derim soyuluyodu koca koca kepekler hergün yikasamda gecmiyodu şimdi gözle görülmeyecek kadar az ve küçükler 1 gün arayla saçlarını yıkamani tavsiye ederim saçların temiz tutulması da çok önemli

eşimin de aşırı derecede kepek sorunu vardı. Eczaneden şampuan aldım hemen kesti çok çok memnun. Şimdi bitirmek üzere tekrar alacağız aynısından BIODERMA NODE şampuan canım online eczane sitelerinden alabilirsin.

Saç derisinden kaynaklı olduğu için kazıtmak çözüm olmaz. Ben head&shoulders kullanıyorum. Kepek sorunum kalmadı ama bunu kullanıyormuşsun. Durulama için elma sirkesi karıştırılmış su kullan. Tekrar durulama. Hem yumuşaklık hem parlaklık sağlıyor. Nemlendirdiği için de kepeği önlüyor.

Saç dökülmen için de sarımsak yut her akşam bir tane. Dıştan değil içten beslemek lazım vücudu. Tek yönlü beslenmen varsa onu da düzenle. Bol bol su iç.

Saçlarınızı kazıtmaktansa bir doktora görünün bence, bu kadar ciddiyse. Eşiminde var kepek problemi, Head&Shoulders iyi geliyor onada.

Slm arkadaşlar hayırlı akşamlar :)
konudan da anlaşılacağı gibi saçlarım aşırı kepekli ve çoook fazla dökülüyor artık nefret ettim bu halinden :KK43: eşim sıfıra vuralım kepek de dökülme de gider dedi ama bilemedim bi de sizlere sorayım dedim hiç yapan var mı tavsiye eder misiniz? şimdiden teşekkürler :)

aynı sorun benede var berberime sordum berber dedim çünkü yıllardır erke berberine giderim aynı şampuan ve su sıcak yada soğuksa ondan olabilir dedi ben dalinden başka malesef kullanımıyorum çünkü kokuya dayanımıyorum rahatsızlığımdan dolayı

Back
X