Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı açtım siz yapmayın güvenmeyin sakın

barbie1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
52
8
98
39
merhabalar benim başıma geldi kimse yanmasın diye bu konuyu açıyorum. Evde kendi kendime saç açmayı denedik dün akşam kızkardeşimle beraber. burdan efassor adlı boya siliciden aldık ve aynen uygulanması gerektiği gibi yaptık kızkardeşimin saçları mahvoldu yandı uzun saçlarını kısa kestirmek zorunda kaldı ve istediği gibide açılmadı dünden beri bir sürü paramız gitti ayrıca yaptığımız işlemler hiçbir işe yaramadı. Aynen bende saçlarımı açtım bendede çok yıpranma oldu. Yıpranma olmaz, yanmaz diyenlere kandık siz sakın denemeyin.

Araştırırken denk gelenlere belki faydası olur diye yazmak istiyorum, bu tip ürünler yalnızca saçtaki boyayı çıkartırlar, doğal saçın rengini açmazlar. Fakat saçınızı kendi renginden açık bir renge boyamışsanız (diyelim ki saçınız kumral, siz sarıya boyadınız) ve daha sonra bu sarının üstüne siyah boyamışsanız, siyah akar, alttaki sarı saç çıkar. Kendi saç renginizden daha açık boyaları saçınızdan boya akıtıcıyla akıtamazsınız. Açık renge boyayıp pişman olduğunuz saçları düzeltmenin yolu, saçlarınızı istediğiniz herhangi bir koyu renge ya da eski saç renginize boyamak.

:) Açım işlemine göre değişiyor o canım.
Ben saçımı bu denli açmak için 2 yıl uğraştım ve yavaş yavaş döndüm.
Saçımda yıpranma yada yanma olmadı...
Ama siyah yada kahverengi düşünüyorum bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…