Saçlarımı arkadaşı gibi kestirmem istedi

ysmnbaby

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
333
230
123
35
Antalya
Merhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Olur mu öyle şey ya. Belli ki kadının saç modelini beğendi, size yakışacağını düşündü. Neden ona benzetmeye çalışsın 2 ay önce gelmiş kadın alt tarafı.

Ben de yıllardır hiç bilmediğim birine benzetilmeye çalışıyorum o zaman tüh. Omuz hizalarını çok da geçmeyen modeller sever eşim hep o boylara geldiğinde yakışıtırır. Siz yine bulabilmişsiniz kime benzetilmek istendiğinizi.

Belki kısa saç seviyordur eşiniz, arkadaşının saç modeli de hoşuna gitmiştir.

Eşim de kısa saç sever, saçlarım omuzlarıma değdiği an " Ne zaman kestiriyorsun?" diye sorar.

Ne var ki bunda beğenmiştir o modeli
Sadece saç modelini beğenmiş olma ihtimali yok mu?
Olur mu öyle şey ya. Belli ki kadının saç modelini beğendi, size yakışacağını düşündü. Neden ona benzetmeye çalışsın 2 ay önce gelmiş kadın alt tarafı.
Yapı olarak kıskanç biriyim ondan belkide bilmiyorum. Ben olsam ya arkadaşında böyle felan diye örneklendireceğim için eşimden de aynı şekilde bekledim sanırım.

Zaten eşiniz gibi sürekli kısa kes dese bana bu şekilde bir konu açmazdım tahmin edersinizki.

Daha önce böyle bir talebi olmamış mıydı?

Belki kısa saç seviyordur eşiniz, arkadaşının saç modeli de hoşuna gitmiştir.

Eşim de kısa saç sever, saçlarım omuzlarıma değdiği an " Ne zaman kestiriyorsun?" diye sorar.
Sürekli kısa kesmemi istese dert etmezdim ama böyle sadece model olarak aynısını deyince Bi rahatsız oldum. Zaten normalde de kıskanç biriyim abartmış olabilirim bilmiyorum.

Standart bir erkek ruyasinda belirli bir sac modeli gorup söylemeyecegine gore illa birilerinde gorup size yakistirip söyleyecektir. Evet belki sac modeli hosuna gitti, sizde de guzel olacagini dusundu. Sizin tavrinizi bildigi icin x'in saci cok yakisir sana diyemedi.

Hayır mesela uzayınca kestirsem mi dediğimde bana bırakır. Dediğim gbi direk model verdiği için rahatsız oldum. Yoksa kestirsene saçını desede rahatsız olmazdım.
Peki o iş arkadaşıyla samimiyeti ne düzeyde? Belki de kadında görünce beğenmiştir. Kadını beğendiği için değil, saç modelini beğendiği için size söylemiştir. Biz de dışarda birinin üzerinde görüp beğendiğimiz bir şeyi eşimize alırız mesela. Bu o kişiyi beğendiğimiz için değil, üstünde gördüğümüz şeyi beğendiğimiz içindir. Ya da belli bir saç stilini, sakal stilini beğenir, eşimize de bunu söyleyebiliriz. Bunların hiç biri kötü bir niyet içermez.

Evet bunun olma ihtimali yüksek. Benim kendi alanım var eşime rahatlıkla arkadaşlarımla olan muhabbetlerimden bahsedebiliyorm ama o anlattığında daha kıskanç yaklaşıyorum. Buda çocukluk travması. İşte bu yüzden de emin olamıyorm. Belki sırf tepkimi bildiği için o şekilde söyledi emin olamıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…