Aşkım o adamın eskiden beri Gülben takıntısı varmış galiba, karısı da ona benzemek için estetik falan olmuş diyorlar bilemedim.Aklıma Gülben Ergen' ın Erhan Çelik' le evliyken kocasını Tolga Duğles ile... Adam aynı Erhan' a benziyordu. Garip olansa Tolga' nin karısı tıpkı Gülben idi...
Bu konuya sadece aklıma gelen olayı yaziyorum. Saçı beğenmiştir, begenmemistir bilemiyorum. Yorumsuz.
Beğenmiştir size de yakışacağını düşünmüştür abartmayın yaa böyle şeyleriMerhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aynen öyle canımAşkım o adamın eskiden beri Gülben takıntısı varmış galiba, karısı da ona benzemek için estetik falan olmuş diyorlar bilemedim.
O vakit fena.Aynen öyle canımözleştik di mi di mi?
Küt saç her kadına yakışmaz aksineÇok bilinmedik bir model de değilmiş. Ama demek ki eşinizin hoşuna gitmiş. Küt saç da hemen hemen her kadına yakışır. Belki de eşiniz size yakışacağını düşünmüştür. Hemen kalbinizi karartmayın.
Boyuna göre değişir. Özellikle bob kesimin yakışmadığı kadın görmedim.Küt saç her kadına yakışmaz aksine
Küçük yüzlü güzel kadınlara olur
Zor bir saçtır
Herkese gitmez yani
Bir de su var. Ben de birinin emsal gosterilip sacini soyle kestirsen denmesinden hoslanmam. Hele ki eşin is yerinden birini emsal gostermesinden. Sanirim beni boyle begenmiyor diye dusunurdum. Oysa insan her haliyle begenilmek ister. 24 saat bakimli olamayiz. Bizim gosterdigimiz bu hassasiyeti erkekler gostermiyor ama. Is yerinden birini emsal gosterip sacini soyle kestirsen desek onlarin tepkisi ne olurdu acaba? Hadi simdi diyelim ki gittin esin oyle istiyor diye o kadin gibi kestirdin. Sonra surekli esin nasil istiyorsa onun istedigi kaliba mi gireceksin? Bu cok sacma. Bence gurur kirici. Ben bir kaliba sokulmak istemem. Oldugum gibi sevilmek isterim. Esinin yaptigi bu durum insanda zamanla ozguvenin yok olmasini da saglar cunku.Söylediği öneri niteliğinde zaten ama ben de rahatsız oldum işte. Telefonu eşimin ortadadır. Aldatma söz konusu olduğunu düşünmüyorum ama beğeni varsa da samimi olmasını kaldıramam sonuçta.
Ben çok gördümBoyuna göre değişir. Özellikle bob kesimin yakışmadığı kadın görmedim.
Saç kesimini beğenmiş ne alaka şimdi bu şüpheniz çok yersizMerhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
erkeklerin beyni bu kadar ayrintici calismaz. adam kut kestir demistir, siz de esinizin is arkadaslrini stalkladiginiz icin yakistirmissiniz adamin dunyadan haberinin oldugunu sanmiyorum.Merhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?