Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı doğal yollarla küllü yapma imkanım var mı?

Ellen3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
130
0
26
İstanbul
Kizlar dogal sac rengim hafif kizilimsi boyamak istemiyorum dogal yollarla sac rengini acmadan kullu yapma imkanim var mi

pek anlamam saç boyalarından falan hiç boyamadım saçımı ama buradan okuduklarımla peroksit sürdüm. küllü dediğin tam olarak nasıl bişey bilmiyorum ama doğal ve hoş oldu saçım

bydrp peroksiti saçına nasıl uyguladın? yani saçına hangi aralıklarla sürdün?

%9 luk iki tüp peroksit aldım. saçımı 3 e ayrırıp sırasıyla yedirerek sürdüm. 1-2 saat bekleyip yıkadım. yalnız eldivenle sürmeni tavsiye ederim elleri kaşındırıyor çünkü peroksit

%9 luk iki tüp peroksit aldım. saçımı 3 e ayrırıp sırasıyla yedirerek sürdüm. 1-2 saat bekleyip yıkadım. yalnız eldivenle sürmeni tavsiye ederim elleri kaşındırıyor çünkü peroksit

Ben de peroksit aldım ama tereddüt ediyorum fazla açar mı diye.

Ben de peroksit aldım ama tereddüt ediyorum fazla açar mı diye.

ne renk saçın normalde ? ben iki kez yaptım peroksit. yani ben de korktum çok açılıp yapmacık olur mu diye ama öyle olmuyor. zaten görüyorsun açıldığını. eğer daha fazla bekletirsen ( ki bekletme zarar verir saçına ) o zaman daha çok açılır. 1-2 saat içinde yıkarsan bişey olmaz

saçım aynen bu renk şuan sadece uçları daha açık güneşten açıldı :))

o yüzden eğer açılırsa nasıl olur merak ediyorum biraz

Bugün denedim uçlarına 20dakika falan bekledim sonra yıkadım hoşuma gitti yavaş açıldı:) yarın bi daha deneyeceğim daha fazla tutmayı düşünüyorum saçımda bugün biraz panik yaptım sanırım :))

baya panik yapmışsın yarın 1 saat falan tut bari

Konunun üstünden 4 sene kadar geçmiş ama benim de derdim bu peroksitle karıştırılabilecek bir şey var mı turunculuğu azaltsın diye bir de silver şampuanlar boyasız saçta işe yarar mı acaba

Saç rengimi de akşam atacağım yardımcı olun lütfen bıktım turunculuklardan

Boyamıyorum saçlarımı mor şampuan deneyeceğim fakat boyasız saçta işe yarar mı bilemiyorum
Şampuanın içine bir damla gıda boyası katarak mor şampuan evde üretilebilirmiş.
Mor gıda boyası yok da, maviyle deniyeceğim ben.

E
Şampuanın içine bir damla gıda boyası katarak mor şampuan evde üretilebilirmiş.
Mor gıda boyası yok da, maviyle deniyeceğim ben.
Süpermiş ben de deneyeceğim bunu peki boyasız saçta işe yarar mı bi bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…