bydrp peroksiti saçına nasıl uyguladın? yani saçına hangi aralıklarla sürdün?
%9 luk iki tüp peroksit aldım. saçımı 3 e ayrırıp sırasıyla yedirerek sürdüm. 1-2 saat bekleyip yıkadım. yalnız eldivenle sürmeni tavsiye ederim elleri kaşındırıyor çünkü peroksit
Ben de peroksit aldım ama tereddüt ediyorum fazla açar mı diye.
ne renk saçın normalde ? ben iki kez yaptım peroksit. yani ben de korktum çok açılıp yapmacık olur mu diye ama öyle olmuyor. zaten görüyorsun açıldığını. eğer daha fazla bekletirsen ( ki bekletme zarar verir saçına ) o zaman daha çok açılır. 1-2 saat içinde yıkarsan bişey olmaz
saçım aynen bu renk şuan Eki Görüntüle 492503 sadece uçları daha açık güneşten açıldı :))
o yüzden eğer açılırsa nasıl olur merak ediyorum biraz
benim saçım da böyleydi :) açılınca da hoş bi kahve oldu yani tam kahve diyemeyiz aslında ama güzel görünüyor ben beğendim
ben de deneyeyim o zaman içim rahatladı. teşekkürler :)
Bugün denedim uçlarına 20dakika falan bekledim sonra yıkadım hoşuma gitti yavaş açıldı:) yarın bi daha deneyeceğim daha fazla tutmayı düşünüyorum saçımda bugün biraz panik yaptım sanırım :))
Boyamıyorum saçlarımı mor şampuan deneyeceğim fakat boyasız saçta işe yarar mı bilemiyorumBoyanın içine su ve saç kremi katın
Şampuanın içine bir damla gıda boyası katarak mor şampuan evde üretilebilirmiş.Boyamıyorum saçlarımı mor şampuan deneyeceğim fakat boyasız saçta işe yarar mı bilemiyorum
Süpermiş ben de deneyeceğim bunu peki boyasız saçta işe yarar mı bi bilginiz var mıŞampuanın içine bir damla gıda boyası katarak mor şampuan evde üretilebilirmiş.
Mor gıda boyası yok da, maviyle deniyeceğim ben.
İşe yarar diye düşünüyorum.E
Süpermiş ben de deneyeceğim bunu peki boyasız saçta işe yarar mı bi bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?