Ebb96 Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2016 60 17 18 29 13 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellen3 #21 Siminru .!.: İşe yarar diye düşünüyorum. Hatta internetteki bir blogda gördüm. Biri doğal saçını mat yapabilmiş. Genişletmek için tıkla... mat derken yani turunculukları mı azalmış? Benim saçlarım bazen resmen turuncu görünüyor da
Siminru .!.: İşe yarar diye düşünüyorum. Hatta internetteki bir blogda gördüm. Biri doğal saçını mat yapabilmiş. Genişletmek için tıkla... mat derken yani turunculukları mı azalmış? Benim saçlarım bazen resmen turuncu görünüyor da
Siminru Canım üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.948 2.544 133 13 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellen3 #22 Ebb96 .!.: mat derken yani turunculukları mı azalmış? Benim saçlarım bazen resmen turuncu görünüyor da Genişletmek için tıkla... Aynen canım turunculuklar gitmiş. Ama hemen değil zaman içinde azalmış.
Ebb96 .!.: mat derken yani turunculukları mı azalmış? Benim saçlarım bazen resmen turuncu görünüyor da Genişletmek için tıkla... Aynen canım turunculuklar gitmiş. Ama hemen değil zaman içinde azalmış.
Ebb96 Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2016 60 17 18 29 13 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellen3 #23 Siminru .!.: Aynen canım turunculuklar gitmiş. Ama hemen değil zaman içinde azalmış. Genişletmek için tıkla... Benim saçlarım da bu renk canım inşallah işe yarar çok teşekkür ederim Eklentiler image.webp 14,7 KB · Görüntüleme: 42 image.webp 14,2 KB · Görüntüleme: 39
Siminru .!.: Aynen canım turunculuklar gitmiş. Ama hemen değil zaman içinde azalmış. Genişletmek için tıkla... Benim saçlarım da bu renk canım inşallah işe yarar çok teşekkür ederim