Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı Kestirmeden Kırıklardan Kurtulmam Mümkün Mü?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

papatya2104

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
56
0
286
Antalya
kızlar saçlarımı kestirmek istemiyorum ama farkındayım ki uçlarda çok kırık var..
sabah uyandığımda kırıklar yastığımda oluyor:(dökülüyor sanki..

kestirmek zorunda mıyım ..var mı bi önerisi olan..:(

bende de var aynı sorun canım,elidorun sac bakım maskesini aldım hiçbi yararını görmedim bilakis dökülmeye basladı saclarım bunu kulanınca ...yardım bekliorz kızlar hadi bi zahmet a.s

walla yanık gibi çok kırıksa kestirmek zorundasnz cnm ama çok kırık yoksa loreal elsev in sarı renkte kırık karşıtı şampuanı war belki iişnizi görür

ben suan pantene'in kırık ve yıpranmıs saclar için olan onarıcı sampuanını kulanıorum ama bilmiorum

Kızlar size 2 tavsiyem olcak birincisi,kırıkları acilen aldırmanız benim de öleydi aldırdım saçım canlandı ikincisi ise ne pantene ne de elidorun ürünlerini kullanmayın derim inanın saçları

Son düzenleyen: Moderatör:
mecburen kesilecek yani..eskisi gibi olsunda kestiririz napalım..gliss saç kremini heryerde bulabiliriz di mi..enkısa zamanda kuafördeyim..:(

teşekkür ederim izmirliii:)

kestir bence sadece uçlarından çok hafif saçını çok tarayan birisiysen asla üsten tarama daha fazla kırılmasına yol açıyor

YOOOOOOK kestircen,mınnacık ama sonra denilen bakımların içinden sec birtanesini kırıkların azalır

mecburen kesilecek yani..eskisi gibi olsunda kestiririz napalım..gliss saç kremini heryerde bulabiliriz di mi..enkısa zamanda kuafördeyim..:(

teşekkür ederim izmirliii:)

cnm önemli değil ne demek yerimseniben
gliss sıvı saç kremini marketlerde bulabilirsin cnm durulanmıyo zaten çok kullanışlı umarım benim gördüğüm etkiyi görürsün.öptüm seni

ben kestrmek istemiorm ama zaten gec uzuo saclarım,daha dogrusu sürekli fönden filan kırılıo ince telli oldugu içn sürekli uclarndan aldırıorum 2 senedr aynı boyda saclarm yaa senağlama baska bi yolu yok mu yani illa kestrmemiz sart mı

Evet cnm malesef kestirmeyince uzaması da duruyo çünkü saçlar uçlarından hava alırmış:çok üzgünüm: aynı sorun bende de var kestirmicem bu sefer diyorum bi bakıyom kırılmış uçları dayanamayıp uçlarından aldırıyorum :çok üzgünüm:

kızlar çok saolun..kesilecek öyle görünüyo..peki bişey daha sorayım aklıma şimdi geldi..neden oluyo bu kırıklar bilen var mı..neyi yanlış yapıyorum bileyim de ona göre davranayım bari:(

Arkadaşlar saç kökten uzadığına göre;kırıkları kestirmekle uzamasının ne alakası var?
Uçları canlanır,diri bir görüntü olur.
Onun dışında uzamasına bir etkisi olmaz ki..
Klasik bir kuaför uydurması,ticari taktik.

Saçı çok uzun olanlara soruyorum.Bunun tek yolu saç kestirmemek.
Belki çok çok az uçlarını benim yaptığım gibi kendi kırıklarını kendin temizleyebilirsin.

Arkadaşlar saç kökten uzadığına göre;kırıkları kestirmekle uzamasının ne alakası var?
Uçları canlanır,diri bir görüntü olur.
Onun dışında uzamasına bir etkisi olmaz ki..
Klasik bir kuaför uydurması,ticari taktik.

Saçı çok uzun olanlara soruyorum.Bunun tek yolu saç kestirmemek.
Belki çok çok az uçlarını benim yaptığım gibi kendi kırıklarını kendin temizleyebilirsin.

kesinlikle katılıyorum. bence bakım yapmak en mantıklısı. kestire kestire saçı istediginiz boya getiremezsiniz çok kötü görünüyosa uçlardan azıcık aldırmak yeterli

ewet katılıorum kesinlikle uzama hızıyla kestirmenin alakası yok saç dipten uzar kuaförler bayılıolar saçları kesip tavuk gibi yapmaya:oklava:çok sık kuaföre gittim mi hep saçlarım yıpranır,yazın 3 ay kuaföre gitmem o kadar denize havuza girerim bunlara rağmen saçım canlanır,kuaförler kesinlikle saç düşmanı benim içni yada ben ii bi kuaföre rastlamadım henüz:1closedeyes: bnde kırıklarım için gliss kullanıyorum memnunum,bide bugun mecitbey saç bakım yağı aldım onu kullanıcamtatlicadiarzu

kızlar ben bu sorunu kendimce çözüm getirdim biraz zahmetli ama..ben kuaföre giden bir insan değilim..eskiden bende üzülürdüm uzatamazdım kestirmek zorunda kalırdım..bizim lisedeki sınıfta bi arkadaş vardı saçları kalçasının üstünde süperdi saçları o önerdi..şimdi kızlar üzerinize siyah bişi giyin..bilirsiniz kırıklar siyahta daha belli olur..ışığa yakı bi yere oturun..oturduğunuz yerin altına büyük bişi serin..saçlarınızı küçük tokalarla tutam tutam ayrın..elinize makas alın zaten siyah üstünde belli olur kırıklar bulduklarınızı hemen halledina.s ee haliyle zor tabi ben 2 ayda bir bunu yapıyorum ve her yapmamda rahat 3 saatimi ayırıyorum..ama herkez bayılıyo saçlarıma..bide saçlarım benim açık kahve ve düz uzun ee haliyle kırıklar daha belli oluyo..valla ben beceririm saçlarıma düşkünüm diyosanız iki ayda bir bunu yapın...ve tavsiyem tülfen saçlarınıza her duyduğunuzu sürmeyin..olabildiğince kendine bırakın...

kızlar saçlarımı kestirmek istemiyorum ama farkındayım ki uçlarda çok kırık var..
sabah uyandığımda kırıklar yastığımda oluyor:(dökülüyor sanki..

kestirmek zorunda mıyım ..var mı bi önerisi olan..:(

Canım ben bir maske tarifi uygulayacağım az sonra inşallah işe yarar. Maske tarifi ;
3 su bardağı kaynamıs suya 2 adet orta boy rendelenmiş havucu koy. 25 dakika kaynat. kaynadıktan sonra ılınmasını bekle ılınınca içine tam 1 yumurtayı kır. bemiks ampul ve 1 kapak bakım yağı ekle. belki bu çözüm olabilir.

Back
X