Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı nasıl düzene sokabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Snms_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Snms_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
132
70
13
32
1483956607174-1360943591.webp merhaba kızlar banyoda şampuan ve saç kremi uyguluyorum çıkınca havluda on dakika kadar bekletip Elidor 7/24 sürüp bira bekletip kurutuyorum ama böyle gene :KK43: Elidor sürmesemde pek birşey farketmiyor sadece biraz yumuşatıyor.Her hafta zeytinyağıyla bakım yapıyorum ama gene uçlar hep kırık saçımsa süpürge gibi duruyor.zaten kabarık bebek saçımda çok fazla dikiliyor hepsi. Altı aydır falan sadece bir kez düzleştirici yaptım onuda çok kullanmıyorum gene böyle. Sizler neler önerirsiniz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1936587 merhaba kızlar banyoda şampuan ve saç kremi uyguluyorum çıkınca havluda on dakika kadar bekletip Elidor 7/24 sürüp bira bekletip kurutuyorum ama böyle gene :KK43: Elidor sürmesemde pek birşey farketmiyor sadece biraz yumuşatıyor.Her hafta zeytinyağıyla bakım yapıyorum ama gene uçlar hep kırık saçımsa süpürge gibi duruyor.zaten kabarık bebek saçımda çok fazla dikiliyor hepsi. Altı aydır falan sadece bir kez düzleştirici yaptım onuda çok kullanmıyorum gene böyle. Sizler neler önerirsiniz
Aynı sorun bendede var. Şimdi bende resim koyup yardım isteyecektim. Saçlarımdan nefret ediyorum artık

Elidorun şampuanı sac kremi iyi de bakim ürünlerini tavsiye etmiyorum ben.
Saç maskesi kullanin ve sık sık yıkamayın saçlarınız cok kuru görünüyor. Nem maskesi yapabilirsiniz. Sampuaniniza e vitamini atabilirsiniz

Eki Görüntüle 1936587 merhaba kızlar banyoda şampuan ve saç kremi uyguluyorum çıkınca havluda on dakika kadar bekletip Elidor 7/24 sürüp bira bekletip kurutuyorum ama böyle gene :KK43: Elidor sürmesemde pek birşey farketmiyor sadece biraz yumuşatıyor.Her hafta zeytinyağıyla bakım yapıyorum ama gene uçlar hep kırık saçımsa süpürge gibi duruyor.zaten kabarık bebek saçımda çok fazla dikiliyor hepsi. Altı aydır falan sadece bir kez düzleştirici yaptım onuda çok kullanmıyorum gene böyle. Sizler neler önerirsiniz

Canım sorunlu saçlar için mavi saç suyu var. Adı totex due mavi su diye geçiyo. Gitti gidiyordan bulabilirsin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Benim saçlarım seninkinde daha kötüydü ve çok şükür düzeldi yumuşacık parlak.

Back
X