- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Flörtün başlarında bütün erkekler mükemmeldir....Önemli olan evlendikten sonra devam ettirebilmesi sevgiyi, şefkatiii.Çapkın hovarda hızlı aynı anda 5 kişi ile cıkan zamanında banada yazılan ama çapkınlığını bildiğim içim yüzvermediğim bi cocuk var polis kendisi. Arada yazardı cvp vermezdim bu sefer ben yazdım gel dedim uzuun zamandır istediğin kahveyi içelim sırf kafam dağılsın die. Madem sevgilim aldatıyo bende aldatayım dedim..
Kahve içtik anlattım onada başımdan geçenleri felan çok dolmuşun dedi filan sonra eve bırakacakken arabayı durdurdu kenara çektik
Ne oluyoruz dedim
Sana çok iyi gelecek bişey yapacağım dedi
sakın dedim fırsattan istifade edip beni öpmeye felan kalma dedim kızdım..
Hayır dedi saçlarımı okşamaya başladı..
Okadar değişik bi duygu olduki bende ağlamaya başladım oda dakikalarca saçımı okşadı başla hiç bişey yapmadı..
Şevkate ne kadar aç olduğumu farkettim
Bu benim gerizekalı sevgilim asla bana ne sevgisini gösterdi ne şafkatini sadece aldattı ve affettim die hala aldatmaya devam ediyor..
Ondan birka daha nefret ettim..
En muhteşem zamanı bulduğum an kıçınaöyle bi tekme basmak istiylrum ki ah o en doğru zamanı bulsam...
bu arada bu polis cocuga hiç birşey hissetmiyorum
Çapkın hovarda hızlı aynı anda 5 kişi ile cıkan zamanında banada yazılan ama çapkınlığını bildiğim içim yüzvermediğim bi cocuk var polis kendisi. Arada yazardı cvp vermezdim bu sefer ben yazdım gel dedim uzuun zamandır istediğin kahveyi içelim sırf kafam dağılsın die. Madem sevgilim aldatıyo bende aldatayım dedim..
Kahve içtik anlattım onada başımdan geçenleri felan çok dolmuşun dedi filan sonra eve bırakacakken arabayı durdurdu kenara çektik
Ne oluyoruz dedim
Okadar değişik bi duygu olduki bende ağlamaya başladım oda dakikalarca saçımı okşadı başla hiç bişey yapmadı..
Bu benim gerizekalı sevgilim asla bana ne sevgisini gösterdi ne şafkatini sadece aldattı ve affettim die hala aldatmaya devam ediyor..
En muhteşem zamanı bulduğum an kıçınaöyle bi tekme basmak istiylrum ki ah o en doğru zamanı bulsam...
Allah iyiligini versinBenim saçım da okşanmiyor, çok kıvırcık elleri içinde kalır![]()
Aldatan adamı affedersen aldatır. Bu hep böyledir. Ben burada evli olup da aldatıldığı halde evli kalmaya devam eden kadınlara hayret ediyorum sen bırak evli olmayı nişanlı bile değilsin. Derdin ne kendinle. Ayrıca sen de aldatınca rahatlayacak misin sanıyorsun. 1 sen kendine saygını kaybedeceksin, 2 sevgilini aldattigin adam sana saygısını kaybedecek, 3 çok da dert olmasa da aldattigin adam sana saygısını kaybedecek.Çapkın hovarda hızlı aynı anda 5 kişi ile cıkan zamanında banada yazılan ama çapkınlığını bildiğim içim yüzvermediğim bi cocuk var polis kendisi. Arada yazardı cvp vermezdim bu sefer ben yazdım gel dedim uzuun zamandır istediğin kahveyi içelim sırf kafam dağılsın die. Madem sevgilim aldatıyo bende aldatayım dedim..
Ne oluyoruz dedim