Saçlarımı üçe vurdum

Orta sonda ben de kısacık kestirmiştim saçlarımı oğlan gibi, liseye öyle başladım. Hazırlığın bitmesine yakın küçük bir atkuyruğu yapabiliyordum ancak.

Artık yapmışsın bir kere, dönüşü yok, o nedenle bu şekilde sevmeye bakacaksın. Sağdan soldan gelen yorumları çok takma, büyütürsen kendinden uzaklaşırsın. Yakıştığına eminim. Üstelik çok rahat da oluyor, uzarken hele karman çorman, yataktan kalkmış gibi yapar çıkarsın evden ferah ferah. Valla özledim şu an o günleri. Zibidilik gençlikte güzel oluyor, iyi yapmışsın boşver.

Seni buna iten sıkıntıların var mı bilmiyorum ama bana heves etmişsin gibi geldi. Perukların önceden de var mıydı, bu olaydan sonra mı edindin? Saça meraklı biriysen normal bunu yapmış olman. Yapmadım demezsin artık.

Yaaa benim bi arkadasim da yapmis allahim kiza be guzel olmus nasil yakismis inanamadim hele ufak ufak uzadi anaam bi özendim ki sorma yüz hatlarim biraz dhaa toplu olasa bende yapardim

eğer yüzün güzelse muhteşem olmuştur hiç merak etme ayrıca inanılmaz cesur ve stil görünürsün.
ben asla cesaret edemedim ama hep bayılmışımdır o kadar kısa saça...
alışamayacağım dersen de, zaten önümüz yaz çabuk uzar.

Bende istiyorum fakat bone kafamda durmaz diye vazgeçiyorum. Sürekli kısaltıyorum sadece küçük bi tutam bırakıyorum bağlanacak. Üzülmeyin. Keyfini çıkarın. Bakın aklıma birisi geldi ismi Şermin Çarkacı. O da aynen kısacık saçlı. Bi bakın :)

Sıhhatler olsun
Nude tonlarda makyaj ve mutlaka takı öneririm. Yüz hatları uygunsa gayette yakışıyor hanımlara

Üniversitede yıllarca öyle gezdim ben,çokta rahattı. Ohh,yıka çık.. şimdi uzun uğraş dur. Ortam el verse dakika düşünmem kestirirm.. hem ortam hem eş izin vermiyor.

Bende arada yanlış saçlarıma bakıp hepsini tutup 3 e vurasım geliyor dediğim zamanlar oluyor.
İyiki yapmamışım demekki pişmanlık oluyormuş :)

Yillar once ben de saclarimi sifira vurdum . Peruk takmistim o zamanlar. Bazen yapmayi yine dusunuyorum belki kimbilir.

ben de bi tarafi kazitmayi dusunuyorum, rihanna'nin bi zamanlar kullandigi gibi ama cesaret edemiyorum

Ben hep kısa kullanıyorum, hiç o kadar kısaltmadım ama bir ayda o ilk kestirdiğim hali kalmıyor zaten, aynı bıyda kullanmak için 2 ayda bir düzelttirmek gerekiyor kısa saçta.
Yani çabucak uzayacak, bence şu haliyle bol bol foto çekin, anısı kalsın. Saçınıza eşarp da takabilirsiniz, ben çok severim.

olan olmuş üzülmeyin keyfini çıkarın. önümüz yaz. duş almanız çok pratik olacak. dışarı çıkarken hazırlanmanızda.

benım saclarım hep uzundur kalcama kadardır
bı kere bende 4 e vurdurdum
sonra okadar guzel oldukı sacım ve daha guzel sekıller yaptım ne gıysem daha modern durdu

cok guzel kısa sac modellerı var dagıtın sacınızı tarz bı gozluk alın

ınanın bu sene cok rahat edeceksınız seneye kadar küt olur

gıyın ustunuze beyaz kalın askılı bluz altına jean ve loofer ayakkabı dagıtın sacları seftali tonunda ruj gozde sadece rımel bıttı gıttı

gece kıyafetı gıyecegınız zaman girik kol yanı yuzucu kol dız boyunda vucudu saran kalem elbıse

bence kısa sac cok iddalı ve guzel herkes tasıyamaz kendınıze yakıstırabılırsınız

bakın kısa sac boyle guzel duruyor ıste
keske bende boyle kısa kestırecek kadar ozgur ve güçlü ruhlu olsam kendıme guvenım yok :)

Lisedeyken ben de öyle yapmıştım tabi 3 numara değildi ama kısacıktı. Çok avantajı var ama ben sevemedim... İnsan bi anlık cesaretle yapıyor işte. Uzatana kadar tüm aile seferber olduk. Sonra okuduğum okulda herkes benim gibi kestirmeye başlamıştı. Belki arkadaşların da yaptırır

Saç bandı, bandana gibi aksesuarlar havanı değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…