Saçlarımı üçe vurdum

Bence birazcık uzayana kadar sabredip , Ema Aydın modeli kullanabilirsiniz. Ben çok özeniyorum ama benim saçım çok. Papaz gibi duruyor kısa kestirince.Çok hoş değil mi sizce de? :)

Ya da maddi durum iyiyse nano kaynak yaptırabilirsiniz. Videoyu ekliyorum.

Fotoğraf çıkmamış.

vala süper yapmışsın yaz günü çeşit çeşit bandana, fularla o kadar sevimli oluyor ki. kamuda çalışmasan yeminle ben de istiyorum. hem saçlarım da çok cılız gürleşir diyorum..

Eminim çok havalı olmuştur çok rahatsız oluyosan şapka takarsin ki bence hiç gerek yok

Depresyonda olabilir misiniz?

Yine de bence her kadın küçükken bile olsa kestirmeli. Daha sağlıklı uzar diyorlar.

Bu hayatımda mutlaka denemek istedigim bir seydi. Yaşınız küçükse erkenden yapmışsınız cok güzel ve rahatlatıcı bir şey bu. Değişiklik her zaman iyidir. Uzama aşamasında kendinize en çok yakışan saç boyunu da öğrenmiş olacaksınız.

birşeye mı kızdın moralın mı bozuktu ya da kafan karsııktı hıncı saçlardan almak ıstedın

kökü sen de uzar. ayrıca insanlar ne zaman dış görünüşü yadırgamayacak ya, ne zaman geleceğiz o zamanlara merak ediyorum. yadırgarsan yadırgamamayı öğren n'apalım yani?

Bence fazlasıyla cesaretli bir kadınsın. Yani bende düşünüyodum bi ara ama yapamadım elbet uzar farkediceksin. Hem eminim üzerinden yük kalkmıştır :)

Duruyor :) geçen gün bende kestim kısacık tabi 3 no değil ama toplanmayacak şekilde. Bone de tutuyor :)

Nedeni olmak zorunda değil illa, yapmak istemişsiniz yapmışsınız. Kristen Stewart, Cara Delevingne de saçlarını 3e vurdurdular daha yeni ve tarzları da çok havalı, çok yakışmış. Moda bile olabilir artık. Bakıp fikir alabilirsiniz onlardan, kökü sizde nasılsa beğenmediyseniz elbette uzayacak. Pişman olup hayatı zindan etmeyin kendinize.

Ben üniversitede çok yapardım bunu. Uzun uzun küpeler tak. Boynunu açarsan çok güzel olur.

Bandana kullansanız? Tam mevsimi. Marjinal bir ruj, havalı bir güneş gözlüğü, çiçekli etek spor kısa mont, süper olur. 1-2 ayı saç bakımı için de değerlendirin bence. Yeni evlendiğimde eşim askere gidince saçımı kazıtıp bakım yapmadığım için hep pişman olmuşumdur

Ben kazitmistim hemde eşime permatikleben saçlarıma kizmistim çok dökülüyor diye ama tam aksine değişik bir seksilik kattığını dusunuyorum ,giyim tarzimida değiştirmistim farklı olmuştu

Ay bence hiç Mutsuz olma inan bende mi yaptırsam diye düşündüm şimdi 5 sene önce falan belim den asagida olan saçımı kendi kendime bi tarafini küt kesip öteki tarafı bırakmıştım ama resmen sinir krizi anında yaptım onu bunu bilinçli olarak yapabilirim üzülme uzar koku sende

Ooo kısa sac
Keserim gider .1 ay once birine kızıp uclardan kendim kestim sonra da gittim kısacık kestirdim
3 mü 5 mi numara nedir bilmiyorum lakin cok yakıştı
pratik , her türlü elbise ile etek ile giyerim bu kafayı
hiç sorun yapma aksine mutlu ol fön ile harcanacak yarim saati sen 5 dk da dilediğince kullanacaksin
bir toka bir tac bir fular ile renklendirebilirsin kendini
Kök sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…