Bir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
Duruyor :) geçen gün bende kestim kısacık tabi 3 no değil ama toplanmayacak şekilde. Bone de tutuyor :)Bende istiyorum fakat bone kafamda durmaz diye vazgeçiyorum. Sürekli kısaltıyorum sadece küçük bi tutam bırakıyorum bağlanacak. Üzülmeyin. Keyfini çıkarın. Bakın aklıma birisi geldi ismi Şermin Çarkacı. O da aynen kısacık saçlı. Bi bakın :)
Yaa:) Gözüm karadır yaparım ben bakın :))) Bone tutuyor demekDuruyor :) geçen gün bende kestim kısacık tabi 3 no değil ama toplanmayacak şekilde. Bone de tutuyor :)
Benim bonem kaymiyor niye kaysn ki bağlıyoruz sonuçta :) bir de rahat ki görmeYaa:) Gözüm karadır yaparım ben bakın :))) Bone tutuyor demek
Bandana kullansanız? Tam mevsimi. Marjinal bir ruj, havalı bir güneş gözlüğü, çiçekli etek spor kısa mont, süper olur. 1-2 ayı saç bakımı için de değerlendirin bence. Yeni evlendiğimde eşim askere gidince saçımı kazıtıp bakım yapmadığım için hep pişman olmuşumdurBir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
Bir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
Ooo kısa sacBir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?