- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Ya çok heveslendim şimdi:) Boneyi bağlamayı aslında eşimde deneyeyim önce pratiklik kazanayımBenim bonem kaymiyor niye kaysn ki bağlıyoruz sonuçta :) bir de rahat ki görme
Bir anlık kararla saçlarımı üçe vurdum..sebebi yok... Şimdi bir etek bir elbise yakıstiramiyorum kendime bir yere gidesim yok evden çıkasim yok özgüvenim çok düştü fotoğraf çekilmiyorum makyajsız çıkamıyorum.Öyle içimi dökmek istedim...
Ya çok heveslendim şimdi:) Boneyi bağlamayı aslında eşimde deneyeyim önce pratiklik kazanayımnasıl daha önceden düşünmedim ben bunu. Cesaretlendirdiniz beni
Bir kadının en hassas yeridir saç, ondan vazgectiysen, bekleyeceksin.
kız liseye gidiyormuş. biraz destek tarzı yazsanız olmaz mı? ayrıca saç dediğiniz kıl tüy. uzar yine. niye en hassas yerimiz oluyormuş ki?
asodklsdlak tamam sakin olunSen moralin bozukken nereye basvuruyorsun direk kuafor ya da alısveris. Lisede olup böyle cahilce davranan birine neden destek vereyim? Saçının ne günahi vardı? Kendisine zarar vermiş, bunun neresini destekleyeyim pardon ?
Ben sakinim :)asodklsdlak tamam sakin olun
Çünkü indanlar lisede cahilce davranır. Çünkü bilmezler hayatı. Çünkü hormonları onları farklı olmaya çalışmaya iter. Çünkü ellerinde olmadan hata yaparlar. Biz yetişkinlerde onları daha dibe gitsinler diye itmek yerine ellerinden tutar destek oluruz.Sen moralin bozukken nereye basvuruyorsun direk kuafor ya da alısveris. Lisede olup böyle cahilce davranan birine neden destek vereyim? Saçının ne günahi vardı? Kendisine zarar vermiş, bunun neresini destekleyeyim pardon ? Yani bilincli yapilmis bir hareket.
Çünkü indanlar lisede cahilce davranır. Çünkü bilmezler hayatı. Çünkü hormonları onları farklı olmaya çalışmaya iter. Çünkü ellerinde olmadan hata yaparlar. Biz yetişkinlerde onları daha dibe gitsinler diye itmek yerine ellerinden tutar destek oluruz.
İnsanlar her yaşta cahildir her yaşta hata yapar kaldıki saç kestirmek bir hata değil. Ama konu sahibi hata olduğunu düşünüyor. O zaman ona sen cahilsin hata yapmışsın demenin anlamı da yok. Lisede bende şu ankinden bin kat cahildim. Şu an yapmayacağım birsürü şey yaptım. Herkes yapmıştır. Ama bugüne gelebildiysem bana sen cahilsin sonuçlarına katlan diyenler sayesinde değil beni anlayıp elimden tutanlar sayesinde geldimLisedeki birinin her şeyi geçip saçını 3 e vuracak kadar psikolojik sorunu yok ise cahilce bir davranıs taraftarıyım.
İlkokul desen anlarım.
İnsanlar her yaşta cahildir her yaşta hata yapar kaldıki saç kestirmek bir hata değil. Ama konu sahibi hata olduğunu düşünüyor. O zaman ona sen cahilsin hata yapmışsın demenin anlamı da yok. Lisede bende şu ankinden bin kat cahildim. Şu an yapmayacağım birsürü şey yaptım. Herkes yapmıştır. Ama bugüne gelebildiysem bana sen cahilsin sonuçlarına katlan diyenler sayesinde değil beni anlayıp elimden tutanlar sayesinde geldim
Ve bu senin benim fikirlerime saygı duyan halin:) Tartışmakla kavga arasında fark var. Ben senin fikirlerine kendi fikirlerimle karşılık verirsem tartışma olur. Senin yaptığın gibi arkadaşım diye konuya girip genellemelerle suçlama yaparsam kavga olur. Tartışma olmalıdır bu forumda da her ortamda da. Kavga ise bu forumda olmasa iyi tabi ama kısmet...Arkadasım herkes hata yapmistir elbette, sacin ne gunahi var da hırsını cıkarıyorsun manasında diyorum ben. Herkes profesyonel olamaz o yaşlarda elbette ama pohpohlamak da yersiz. Fikirlere neden saygı duyulmuyor bu forumda da hemen bir çıkışma derdine düşülüyor ? Ben desteklemiyorum itirazın var mı ? olamaz, ben senin fikrine saygı duyuyorsam sen de guzellikle duyabilirsin. Vay efendim sen nasil böyle konusursun diyemez kimse kimseye. Bu cumlelerimi kisisel de algilama burada bircok kadın senin tarzında cunku. Gereksiz münakaşa oluyor işte boyle
Konu sahibine gelirsek, yanlış yapmıssın bekleyeceksin baska caren yok, tekrar ediyorum. Hızlı sac uzatma yontemleri nette mevcut, girip arastırabilirsin.
Ve bu senin benim fikirlerime saygı duyan halin:) Tartışmakla kavga aradında fark var. Ben senin fikirlerine kendi fikirlerimle karşılık verirsen tartışma olur. Senin yaptığım gibi arkadaşım diye konuya girip genellemelerle suçlama yapardam kavga olur. Tartışma olmalıdır bu forumda da her ortamda da. Kavga ise bu forumda olmasa iyi tabi ama kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?