Saçlarımı üçe vurdum

Benim bonem kaymiyor niye kaysn ki bağlıyoruz sonuçta :) bir de rahat ki görme
Ya çok heveslendim şimdi:) Boneyi bağlamayı aslında eşimde deneyeyim önce pratiklik kazanayım nasıl daha önceden düşünmedim ben bunu. Cesaretlendirdiniz beni

Saç nedir ki, uzama diye yalvarsan yine uzar. Sen yeter ki, kafanın ters bi zamanında geri dönülmez başka bir hata yapma..

Bir kadının en hassas yeridir saç, ondan vazgectiysen, bekleyeceksin.

Bir kadının en hassas yeridir saç, ondan vazgectiysen, bekleyeceksin.

kız liseye gidiyormuş. biraz destek tarzı yazsanız olmaz mı? ayrıca saç dediğiniz kıl tüy. uzar yine. niye en hassas yerimiz oluyormuş ki?

kız liseye gidiyormuş. biraz destek tarzı yazsanız olmaz mı? ayrıca saç dediğiniz kıl tüy. uzar yine. niye en hassas yerimiz oluyormuş ki?

Sen moralin bozukken nereye basvuruyorsun direk kuafor ya da alısveris. Lisede olup böyle cahilce davranan birine neden destek vereyim? Saçının ne günahi vardı? Kendisine zarar vermiş, bunun neresini destekleyeyim pardon ? Yani bilincli yapilmis bir hareket.

Bir kaç aya kaynakla uzatılacak boya gelir o zamana kadarda kısa saçın avantajlarını kullan. Şapka bandana çok yakışır kısa saça. Çok çok mutsuzsan bir peruk al. Ama herkes 3 e vurdurmaya cesaret edemez. Demekki güzel bir yüzün var ki buna cesaret edebilmişsin. Muhtemelen hissettiğinden çok daha çekicisin şu an. Güzel yüzlü kosa saçlı kadın cool luğu diye bir şey var.

Çünkü indanlar lisede cahilce davranır. Çünkü bilmezler hayatı. Çünkü hormonları onları farklı olmaya çalışmaya iter. Çünkü ellerinde olmadan hata yaparlar. Biz yetişkinlerde onları daha dibe gitsinler diye itmek yerine ellerinden tutar destek oluruz.

Lisedeki birinin her şeyi geçip saçını 3 e vuracak kadar psikolojik sorunu yok ise cahilce bir davranıs taraftarıyım.

İlkokul desen anlarım.

keşke 3 numaraya vurmasaydın ama yapcak bişe yok bekliceksin uzar illaki

liseye giden yaşının cahili olur hepimiz öyleydik..

iyi tarafından bak yazın oh mis gibi rahat edeceksin.. hem kökü sende uzayacak elbet.. bizim yaşlarımıza geldiğindede ah liseye giderken bir delilik yapmıştım diye güleceksin..

Lisedeki birinin her şeyi geçip saçını 3 e vuracak kadar psikolojik sorunu yok ise cahilce bir davranıs taraftarıyım.

İlkokul desen anlarım.
İnsanlar her yaşta cahildir her yaşta hata yapar kaldıki saç kestirmek bir hata değil. Ama konu sahibi hata olduğunu düşünüyor. O zaman ona sen cahilsin hata yapmışsın demenin anlamı da yok. Lisede bende şu ankinden bin kat cahildim. Şu an yapmayacağım birsürü şey yaptım. Herkes yapmıştır. Ama bugüne gelebildiysem bana sen cahilsin sonuçlarına katlan diyenler sayesinde değil beni anlayıp elimden tutanlar sayesinde geldim

Arkadasım herkes hata yapmistir elbette, sacin ne gunahi var da hırsını cıkarıyorsun manasında diyorum ben. Herkes profesyonel olamaz o yaşlarda elbette ama pohpohlamak da yersiz. Fikirlere neden saygı duyulmuyor bu forumda da hemen bir çıkışma derdine düşülüyor ? Ben desteklemiyorum itirazın var mı ? olamaz, ben senin fikrine saygı duyuyorsam sen de guzellikle duyabilirsin. Vay efendim sen nasil böyle konusursun diyemez kimse kimseye. Bu cumlelerimi kisisel de algilama burada bircok kadın senin tarzında cunku. Gereksiz münakaşa oluyor işte boyle

Konu sahibine gelirsek, yanlış yapmıssın bekleyeceksin baska caren yok, tekrar ediyorum. Hızlı sac uzatma yontemleri nette mevcut, girip arastırabilirsin.

Ve bu senin benim fikirlerime saygı duyan halin:) Tartışmakla kavga arasında fark var. Ben senin fikirlerine kendi fikirlerimle karşılık verirsem tartışma olur. Senin yaptığın gibi arkadaşım diye konuya girip genellemelerle suçlama yaparsam kavga olur. Tartışma olmalıdır bu forumda da her ortamda da. Kavga ise bu forumda olmasa iyi tabi ama kısmet...

Seninle kavga nasıl olur degil konumuz, arkadasim ibaresi de senin algilama tarzın, bak kardesim desem daha hatalı olurdu... sen benim fikrimi alıntılayıp şöyle yap böyle yap dersen tartışmayı başlatan sen olursun, neyse uzatmayacagim gereksiz bir mevzudan seninle tartismaya hic vaktim ayiramam, fikir ozgurlugu ve saygınlıgı lugatı olsa keske de herkes fikirlere saygı duymayi ogrense diyorum ve sahsen konuyu kapatiyorum, kendimce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…