- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
Bende sabırsızlanıyorumo vakit bekliyoruz merakla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sabırsızlanıyorumo vakit bekliyoruz merakla
hadi insallah canimKizlar saclarimda az da olsa uzama var, 3 agustosta fotoğraf geliyor![]()
Ooo hadi hayırlı olsun aybuss canım. Bu ne bereketli bir forum olmaya başladı böyle bebek haberleri sevdadan evlilik haberleri aybuss tan hadi bakalım inşallah şöyle sırma saçlı bir gelin olursun canım benim.Her yaptığımda karıştırdığım yağları saç diplerime sürdüm, zeytinyağı da boy(boy da denemez:)) ve uçlara. Yarın yıkayacağım. cm olarak hep aynı çıkıyorkozmik bakım günlerinde aksatmadan yapmayı düşünüyorum. 3 Ağustos'ta dahil ve o akşam foto gelecek:) Tam 1 aylık fark. Her ayın 3'ünde düzenli olarak gelecek. Ekim'e kadar böyle ama Ekim'den sonra derslerim ve okul yoğun olabilir ondan sonrası için bir şey diyemiyorum. Tam 2,5 ay kaldı. Şimdilim hedefim 3 Ekim'de kestirmeden saçlarımın nereye kadar uzayacağı. Bu arada önümüzdeki bahar ya da yazın evleneceğim için saçlarımın uzaması lazım.
evet artik seninde sirma saclarini gorme zamani geldi 3. cocuk zor ya 2 en ideali :)))) ben böyle soyleyince esim hemen arkasindan 2. düşünmüyorsun degilmi yuregime indirme benim diyor :))))),Ben evlenip çocuk çoluk işlerini kapadığımdan ben den ekstra müjde beklemeyin forum arkadaşlarım lütfen 3. Çocuk istemiyorum gari yeter ben sac uzataçağım.
merak.ettim valla :))) senin evin serinmi kuzum ben bakımsız yatmama rağmen sabaha kadar terden.sirilsiklam oluyorum heleki o yaglarla yatsam sabah muzelik olurum zannimca :)))Her yaptığımda karıştırdığım yağları saç diplerime sürdüm, zeytinyağı da boy(boy da denemez:)) ve uçlara. Yarın yıkayacağım. cm olarak hep aynı çıkıyorkozmik bakım günlerinde aksatmadan yapmayı düşünüyorum. 3 Ağustos'ta dahil ve o akşam foto gelecek:) Tam 1 aylık fark. Her ayın 3'ünde düzenli olarak gelecek. Ekim'e kadar böyle ama Ekim'den sonra derslerim ve okul yoğun olabilir ondan sonrası için bir şey diyemiyorum. Tam 2,5 ay kaldı. Şimdilim hedefim 3 Ekim'de kestirmeden saçlarımın nereye kadar uzayacağı. Bu arada önümüzdeki bahar ya da yazın evleneceğim için saçlarımın uzaması lazım.
Valla ev serin ama benim odam sıcak bazen ufoya uyuyorum :)) senin gibi sirma saclarim olsa bende yapmam üstadım :)) darısı başıma hem bebis hem d uzun saclarmerak.ettim valla :))) senin evin serinmi kuzum ben bakımsız yatmama rağmen sabaha kadar terden.sirilsiklam oluyorum heleki o yaglarla yatsam sabah muzelik olurum zannimca :)))
Yok canım daha en son attığım fotoyla aynı boyda çünkü iki kez kesim yaptım ya ben o yüzden hiç boşuna heveslendirmeyim sizi. Bir de bakim falan yoktu ama Ağustos sonu belki böyle bakim yapmaya devam edebilirsem bur foto atacağım size merak ettiğinizi bikiyorum ama hayal kırıklığına uğratmak istemem sizleri.evet artik seninde sirma saclarini gorme zamani geldi 3. cocuk zor ya 2 en ideali :)))) ben böyle soyleyince esim hemen arkasindan 2. düşünmüyorsun degilmi yuregime indirme benim diyor :))))),
yok kuzum olurmu oyle sey yazin yapılmıyor zaten sıcaklardan ağustosta start verirsinYok canım daha en son attığım fotoyla aynı boyda çünkü iki kez kesim yaptım ya ben o yüzden hiç boşuna heveslendirmeyim sizi. Bir de bakim falan yoktu ama Ağustos sonu belki böyle bakim yapmaya devam edebilirsem bur foto atacağım size merak ettiğinizi bikiyorum ama hayal kırıklığına uğratmak istemem sizleri.
amin amin inşallah kuzumValla ev serin ama benim odam sıcak bazen ufoya uyuyorum :)) senin gibi sirma saclarim olsa bende yapmam üstadım :)) darısı başıma hem bebis hem d uzun saclar![]()
Aynı zamanda saçlarımız kırılmasın ve yumuşacık olsunnn:)Kızlar bana sülfatsız bir şampuan önersenizz güzel bişey olsun amaa fiyat 30u geçmeyecekşampuanım bitti dermokil kullanıyordum
insight markasi var 500 ml 34 tl sanirim gratiste himalaya var pembe kutulu olani oneririm hask var yine gratiste oda iyidir otacınin meyveli şampuanları bide oju denemedim amaKızlar bana sülfatsız bir şampuan önersenizz güzel bişey olsun amaa fiyat 30u geçmeyecekşampuanım bitti dermokil kullanıyordum
Haskin argan yağlısı da geldi artık gratislereinsight markasi var 500 ml 34 tl sanirim gratiste himalaya var pembe kutulu olani oneririm hask var yine gratiste oda iyidir otacınin meyveli şampuanları bide oju denemedim ama