• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Her yaptığımda karıştırdığım yağları saç diplerime sürdüm, zeytinyağı da boy(boy da denemez:)) ve uçlara. Yarın yıkayacağım. cm olarak hep aynı çıkıyor :( kozmik bakım günlerinde aksatmadan yapmayı düşünüyorum. 3 Ağustos'ta dahil ve o akşam foto gelecek:) Tam 1 aylık fark. Her ayın 3'ünde düzenli olarak gelecek. Ekim'e kadar böyle ama Ekim'den sonra derslerim ve okul yoğun olabilir ondan sonrası için bir şey diyemiyorum. Tam 2,5 ay kaldı. Şimdilim hedefim 3 Ekim'de kestirmeden saçlarımın nereye kadar uzayacağı. Bu arada önümüzdeki bahar ya da yazın evleneceğim için saçlarımın uzaması lazım.

Her yaptığımda karıştırdığım yağları saç diplerime sürdüm, zeytinyağı da boy(boy da denemez:)) ve uçlara. Yarın yıkayacağım. cm olarak hep aynı çıkıyor :KK43: kozmik bakım günlerinde aksatmadan yapmayı düşünüyorum. 3 Ağustos'ta dahil ve o akşam foto gelecek:) Tam 1 aylık fark. Her ayın 3'ünde düzenli olarak gelecek. Ekim'e kadar böyle ama Ekim'den sonra derslerim ve okul yoğun olabilir ondan sonrası için bir şey diyemiyorum. Tam 2,5 ay kaldı. Şimdilim hedefim 3 Ekim'de kestirmeden saçlarımın nereye kadar uzayacağı. Bu arada önümüzdeki bahar ya da yazın evleneceğim için saçlarımın uzaması lazım.
Ooo hadi hayırlı olsun aybuss canım. Bu ne bereketli bir forum olmaya başladı böyle bebek haberleri sevdadan evlilik haberleri aybuss tan hadi bakalım inşallah şöyle sırma saçlı bir gelin olursun canım benim.

Ben evlenip çocuk çoluk işlerini kapadığımdan ben den ekstra müjde beklemeyin forum arkadaşlarım lütfen 3. Çocuk istemiyorum gari yeter ben sac uzataçağım.

Ben evlenip çocuk çoluk işlerini kapadığımdan ben den ekstra müjde beklemeyin forum arkadaşlarım lütfen 3. Çocuk istemiyorum gari yeter ben sac uzataçağım.
evet artik seninde sirma saclarini gorme zamani geldi 3. cocuk zor ya 2 en ideali :)))) ben böyle soyleyince esim hemen arkasindan 2. düşünmüyorsun degilmi yuregime indirme benim diyor :))))),

Her yaptığımda karıştırdığım yağları saç diplerime sürdüm, zeytinyağı da boy(boy da denemez:)) ve uçlara. Yarın yıkayacağım. cm olarak hep aynı çıkıyor :KK43: kozmik bakım günlerinde aksatmadan yapmayı düşünüyorum. 3 Ağustos'ta dahil ve o akşam foto gelecek:) Tam 1 aylık fark. Her ayın 3'ünde düzenli olarak gelecek. Ekim'e kadar böyle ama Ekim'den sonra derslerim ve okul yoğun olabilir ondan sonrası için bir şey diyemiyorum. Tam 2,5 ay kaldı. Şimdilim hedefim 3 Ekim'de kestirmeden saçlarımın nereye kadar uzayacağı. Bu arada önümüzdeki bahar ya da yazın evleneceğim için saçlarımın uzaması lazım.
merak.ettim valla :))) senin evin serinmi kuzum ben bakımsız yatmama rağmen sabaha kadar terden.sirilsiklam oluyorum heleki o yaglarla yatsam sabah muzelik olurum zannimca :)))

merak.ettim valla :))) senin evin serinmi kuzum ben bakımsız yatmama rağmen sabaha kadar terden.sirilsiklam oluyorum heleki o yaglarla yatsam sabah muzelik olurum zannimca :)))
Valla ev serin ama benim odam sıcak bazen ufoya uyuyorum :)) senin gibi sirma saclarim olsa bende yapmam üstadım :)) darısı başıma hem bebis hem d uzun saclar :KK200:

evet artik seninde sirma saclarini gorme zamani geldi 3. cocuk zor ya 2 en ideali :)))) ben böyle soyleyince esim hemen arkasindan 2. düşünmüyorsun degilmi yuregime indirme benim diyor :))))),
Yok canım daha en son attığım fotoyla aynı boyda çünkü iki kez kesim yaptım ya ben o yüzden hiç boşuna heveslendirmeyim sizi. Bir de bakim falan yoktu ama Ağustos sonu belki böyle bakim yapmaya devam edebilirsem bur foto atacağım size merak ettiğinizi bikiyorum ama hayal kırıklığına uğratmak istemem sizleri.

Yok canım daha en son attığım fotoyla aynı boyda çünkü iki kez kesim yaptım ya ben o yüzden hiç boşuna heveslendirmeyim sizi. Bir de bakim falan yoktu ama Ağustos sonu belki böyle bakim yapmaya devam edebilirsem bur foto atacağım size merak ettiğinizi bikiyorum ama hayal kırıklığına uğratmak istemem sizleri.
yok kuzum olurmu oyle sey yazin yapılmıyor zaten sıcaklardan ağustosta start verirsin

Kızlar bizim mutfakta ve benim odamda ufak ucak böcekler çıktı, bakımı 23 24ünde yapabilirim eğer gezmeye gidersem yapamam, böcekte diyemeyiz çünkü çok küçük ayakları bile belli olmuyor ama insan huylanıyor birazdan ilaçlama gelecek Allahım kurtulalım şu ufak ama mide bulandıran dertten

Kızlar bana sülfatsız bir şampuan önersenizz güzel bişey olsun amaa fiyat 30u geçmeyecek :KK70: şampuanım bitti dermokil kullanıyordum
Aynı zamanda saçlarımız kırılmasın ve yumuşacık olsunnn:)

Saçlarıma karıştırdığım saç bakım yağını benmarıi usulü eritip sürdüm(+dax,+nane yağı, +kabak ç yağı,+çam terebentin e,+proderm gold,+zeytinyağı) yarın yıkarım

Kızlar bana sülfatsız bir şampuan önersenizz güzel bişey olsun amaa fiyat 30u geçmeyecek :KK70: şampuanım bitti dermokil kullanıyordum
insight markasi var 500 ml 34 tl sanirim gratiste himalaya var pembe kutulu olani oneririm hask var yine gratiste oda iyidir otacınin meyveli şampuanları bide oju denemedim ama

insight markasi var 500 ml 34 tl sanirim gratiste himalaya var pembe kutulu olani oneririm hask var yine gratiste oda iyidir otacınin meyveli şampuanları bide oju denemedim ama
Haskin argan yağlısı da geldi artık gratislere

En son 3 Temmuz'da fotoğraf atmıştım, o zaman attığım kuru saçlarımdı. Şimdki attıklarım saçlarımın hafif ıslak hali. 3 Ağustos'u bekleyemedim:) Uzama var biraz, ama ne kadar tam anlaşılmıyor, kuruyuncaki haliyle karşılaştırma yapmak lazım. Saç uçlarım gördüğübüz gibi inceldi çünkü akıllı kuaför yanan saçlarkma ara makas atmıştı hala uzamalarını dipleri gibi aynı gürlükte olmasını bekliyorum. Upuzun olunca uçlarını düzelttirebilirim ancak şimdiki hedef uzatma. Bir yandan yağlarda çok döküyor, yağ bakımını bırakıp kendi haline mi bıraksam? Yağlarım bitince? Yoka yağların uzamaya etkisi mi olmuş? sevdabuzer sevdabuzer Miniveronikaa Miniveronikaa izole izole @ecca Blackcatt1 Blackcatt1 0mayra 0mayra elf0 elf0 Sevilla3434 Sevilla3434 withoutyou withoutyou S siir

Eklentiler

• IMG_6979.webp
    IMG_6979.webp
    14 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_6977.webp
    IMG_6977.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 100
Back
X