Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı Uzattımmmm :))

deger1274

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
223
62
98
36
Merhaba Kızlar , tabiki de kuaför faciasından sonra saçlarımı uzatmak için herşeyi yaptım. Çok iyi verim aldıklarımı aşağıda ayrıntılı olarak yazacağım. Sizinde deneyip çok memnun olduğunuz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Göz kararı suyu tencerede kaynatıyorum. 1 kuru soğanı 4 e bölüyorum 3-4 tane sarımsağı da ortadan bölüp kaynamış suya ekliyorum.Ve 10 dak kaynatıyorum. Sonrasında ağzı açık bir şekilde 15-20 dak demlemeye ve soğumaya bırakıyorum. Sonrasında bu suyu fısfıslı şişeye koyuyorum.Ayrıca saf zeytinyağının içine 4-5 tane sarımsak rendeleyip bekletmiştim.Bu yağdan da göz kararı soğanlı suyuma ekleyip dipten uca saçlarıma yediriyorum. Bu işlem fix herzaman bu şekilde yapıyorum. Hem evde bulunan şeyler hesaplı hemde gerçekten saçlarımı uzattı.Ve en önemlisi normalde aktardan aldığım yağları tek başına kullandığımda saçlarımı yıkarken çok dökülüyordu. Bu şekilde ilk denemenizde bile göreceksiniz saçınız dökülmüyor. Benim öyle oldu ki benim olduysa sizin de olur diye düşünüyorum.Çünkü oluk oluk saçları dökülen biriyim.

Ben sadece soğan sarımsakla yetinmiyorum. Arkasından tüm saçıma hindistan cevizi yağı uyguluyorum. Ya da Barcelino yağı o da bitmişse dax supergro .Elimde hangi ürün varsa. Bu aralar aktardan aldığım sarımsaklı ve e vitaminli saç bakım yağını kullanıyorum. Benim memnun olduğum ve sürekli uyguladığım saç uzatma günlüğüm bu şekilde ya sizin önerileriniz nelerdir ??

Keske fotoğrafta koysaydınız
En verim aldığım dax ve karisik bakim yağları oldu.sogan suyunu bende kullanıyorum ama durulama suyu olarak hardal kürü yapıyorum birde

hardal kürünü tam olarak nasıl yapıyorsun ?? Birazdan resim koyucam aklıma gelmemişti teşekkürler

2 Ayda bu kadar uzadı sizce uzama hızı nasıl ?

Eklentiler

• 20160304_140020.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 1.084
  • 20160304_140031.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 1.054
senin konuyu da gördüm canım bende çok kestim hala daha her ay ucundan ufak ufak alıyorum

senin konuyu da gördüm canım bende çok kestim hala daha her ay ucundan ufak ufak alıyorum

Ben 22 ocakta kestirdik.
1 hafta sonrasında yalnızca yan taraftaki saçlarımın ucundan aldım.
Bida da ellemedim.
Ayın 22 sinde foto paylaşıcam.
Hem de yeni konu acıcam.
Yeniden başladığım için uzatmaya

Ben 22 ocakta kestirdik.
1 hafta sonrasında yalnızca yan taraftaki saçlarımın ucundan aldım.
Bida da ellemedim.
Ayın 22 sinde foto paylaşıcam.
Hem de yeni konu acıcam.
Yeniden başladığım için uzatmaya
Çok merak ediyorum bir an önce konu açıp paylaş :)

Yarın ölçerim.Ama bana göre farketti diye düşünüyorum.Çünkü ne yaparsam yapim saçlarım çok az uzuyordu .2 ayda dip boyuyordum normal insanın 1 ayda çıkan dibi bende 2 ayda cıkıyordu. Bu şekilde 2 ay boyatmadan zor dayandım o derece rahatsız etti diplerim.

Banyodan sonra nashi argan yağı kullanıyorum. Sanki baya farketti gibi saçlarım toparlandı

Haklısın canım tabiki öyle ama ben kendi rengini kullanmayı düşünmüyorum kullananlara helal olsun :))
Saçınızın boyu nekadar çok güzel uzamış bu arada,ve dibinide ölçerseniz net bir sonuç çıkar tahmin edersiniz nekadar uzattınızı,ve bnde kaç ay geçti bilmiyorum ama, 10 cm uzadı diplerim, dip boya yapmıyorum uzadını bu şekilde görüyorum,hiç bir bakım uygulamıyorum,ama bakıma başladım ,diplerini besliyorum, benim tarifim de su,karışık bakım yağı natürel marka,havuç ve kayısı yağı 2 gün kullanıyorum,gliserin suyla karıştırıp nemli saça bunlara başladım parlaklık kattı şimdilik bakalım nolucak,bakıma bu hafta başladım daha yeni yani ama saça iyi geliyor. bakım yaları kesinlikle,

Haftasonu boydan fotoğraf çekip koyucam.Nasıl dayanıyorsun dip boyası yapmadan canım..benim 2 ayı geçti zor dayanıyorum haftaya boyarım muhtemelen :))

Haftasonu boydan fotoğraf çekip koyucam.Nasıl dayanıyorsun dip boyası yapmadan canım..benim 2 ayı geçti zor dayanıyorum haftaya boyarım muhtemelen :))
Kendi saçımın çıkmasını istiyorum ben o yüzden,uzatmaya çalışıyorum ,niyetim inşallah doğal rengine dönmek,belime kadar uzatmak,ve katlı kesimden kurtulmak düz kesim yaptırmak inşallah ,sarı saçıda seviyorum ama çok yıprandı düzleştiricide kullanıyorum,saçlarımda,kopmalar oluyo haliyle sarı saçın bakımı zor oluyo

bende belimin biraz üstünde uzatmak istiyorum. Ama doğru düzgün bir kuaföre denk gelemeyince saçlarımı sürekli kestirmek zorunda kalıyorum.Zaten zor uzuyor böylelikle hiç istediğim boya gelmiyor. Bakalım bu sefer ki kuaförümden umutluyum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…