2 Ayda bu kadar uzadı sizce uzama hızı nasıl ?
senin konuyu da gördüm canım bende çok kestim hala daha her ay ucundan ufak ufak alıyorum
Çok merak ediyorum bir an önce konu açıp paylaş :)Ben 22 ocakta kestirdik.
1 hafta sonrasında yalnızca yan taraftaki saçlarımın ucundan aldım.
Bida da ellemedim.
Ayın 22 sinde foto paylaşıcam.
Hem de yeni konu acıcam.
Yeniden başladığım için uzatmaya
Canım çok teşekkür ederim. Ama bu saçla dışarı çıkmak çok zor. Bu hafta dip boyatıcam :)Uzama hızı çok iyi bence çok iyi uzamış maşallah
Çok merak ediyorum bir an önce konu açıp paylaş :)
İki ayda normal uzama.Sanırım 3,5 cm falan .Bi ölcün dipten bakalım2 Ayda bu kadar uzadı sizce uzama hızı nasıl ?
kendi saçın çok daha güzel görünüyo, nekadar parlak,anladımki boyalar, saçlarımızı gerçekten matlaştırıyor.2 Ayda bu kadar uzadı sizce uzama hızı nasıl ?
Haklısın canım tabiki öyle ama ben kendi rengini kullanmayı düşünmüyorum kullananlara helal olsun :))kendi saçın çok daha güzel görünüyo, nekadar parlak,anladımki boyalar, saçlarımızı gerçekten matlaştırıyor.resimdeki farka bakın
Saçınızın boyu nekadar çok güzel uzamış bu arada,ve dibinide ölçerseniz net bir sonuç çıkar tahmin edersiniz nekadar uzattınızı,ve bnde kaç ay geçti bilmiyorum ama, 10 cm uzadı diplerim, dip boya yapmıyorum uzadını bu şekilde görüyorum,hiç bir bakım uygulamıyorum,ama bakıma başladım ,diplerini besliyorum, benim tarifim de su,karışık bakım yağı natürel marka,havuç ve kayısı yağı 2 gün kullanıyorum,gliserin suyla karıştırıp nemli saça bunlara başladım parlaklık kattı şimdilik bakalım nolucak,bakıma bu hafta başladım daha yeni yani ama saça iyi geliyor. bakım yaları kesinlikle,Haklısın canım tabiki öyle ama ben kendi rengini kullanmayı düşünmüyorum kullananlara helal olsun :))
Haftasonu boydan fotoğraf çekip koyucam.Nasıl dayanıyorsun dip boyası yapmadan canım..benim 2 ayı geçti zor dayanıyorum haftaya boyarım muhtemelen :))Saçınızın boyu nekadar çok güzel uzamış bu arada,ve dibinide ölçerseniz net bir sonuç çıkar tahmin edersiniz nekadar uzattınızı,ve bnde kaç ay geçti bilmiyorum ama, 10 cm uzadı diplerim, dip boya yapmıyorum uzadını bu şekilde görüyorum,hiç bir bakım uygulamıyorum,ama bakıma başladım ,diplerini besliyorum, benim tarifim de su,karışık bakım yağı natürel marka,havuç ve kayısı yağı 2 gün kullanıyorum,gliserin suyla karıştırıp nemli saça bunlara başladım parlaklık kattı şimdilik bakalım nolucak,bakıma bu hafta başladım daha yeni yani ama saça iyi geliyor. bakım yaları kesinlikle,
Kendi saçımın çıkmasını istiyorum ben o yüzden,uzatmaya çalışıyorum ,niyetim inşallah doğal rengine dönmek,belime kadar uzatmak,ve katlı kesimden kurtulmak düz kesim yaptırmak inşallah ,sarı saçıda seviyorum ama çok yıprandı düzleştiricide kullanıyorum,saçlarımda,kopmalar oluyo haliyle sarı saçın bakımı zor oluyoHaftasonu boydan fotoğraf çekip koyucam.Nasıl dayanıyorsun dip boyası yapmadan canım..benim 2 ayı geçti zor dayanıyorum haftaya boyarım muhtemelen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?