Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın orantısız boyu ve kırıklar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.748
13.996
248
29
Arkadaşlar saçlarım genel olarak yumuşak sağlıklı omuz hizamin biraz altında ama saçlarımın tepesinde kısa saçlar var uçları beyaz inanılmaz kırık yıpranmış bir avuç kadar ve kulak hizamdalar dolayısıyla kestiremiyorum çok kısa olacak diye ne yapmalıyım

Sarımsak özlü şampuan kullan, uzatır.

Hint yağı aynı şekilde, hem dökülmesini engeller, hem de uzatır.

Ve son olarakta vazelin.

Sarımsak özlü şampuan kullan, uzatır.

Hint yağı aynı şekilde, hem dökülmesini engeller, hem de uzatır.

Ve son olarakta vazelin.
Sarımsak özlü sampuan Kullandım zamanında bioblas ve dalanın fakat hiç ise yaramadığı gibi bir de sertlestirdi.
Hint yağı yerine organik zeytinyağı kullansam olur mu ? Bir de vazelini nasıl kullanacağım

Zeytin yağı sadece bakımını yapar, uzatır mı, emin değilim. Uzatsa bile ne denli uzatır.

O söylediğin markayı bilmiyorum, benim kullandığım marka "FIYTO". Gayette olumlu sonuçlar aldım.

Ben olsam kısa modern bişey kestiririm yanıklar gider sonra sağlıklı sağlıklı uzatırım saçımı.O yanık görüntü çok kötü çünkü, yanık ve uzun olması manasız bana göre, kısa ve sağlıklı olmasını tercih ederim.Saç bu kökü sende, nasılsa uzayacak.Yanmış saçı hiçbir bakımın düzeltmediğini deneyimledim geçmiş yıllarda.Çok müdahale ettirmemek gerek saça, güzelleşicem diye sık sık kuaföre gidip bi ton para döküp saçlarımızı mahvediyoruz.
Ne kadaraz işlem, o kadar sağlıklı saç.

Yanık değil de genetik gibi ben kensimi bildim bileli tepedeki saclarim hep yipranik kısa saç hiç yakışmıyor asla sacim uzamiyor da o yüzden cesaret edemiyorumkivircik sacli olduğum için disaridan belli olmuyor beyaz uçlar ama ben genede rahatsizim zaten 2 ayda bir gidip kırıkları hafif aldiriyorum bu sürece destek olacak bi sey arayisindayim

benim saçlarım hindistan cevizi yağıyla çok toparlandı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…