çook güsel bi renk olmuşş..ama akar mı ki bu??umarım akmaz =(
valla canım akma olmadı ben önce açtım hemen 1 gün sonra boyadım akmadı pallette ileaçtıktan sonra gün aşırı yıkamamm gerekti ama saçım kızıl olduğu için bakır oldu hemmen küllü kumral yaptım biraz bekleyip küllü kumral yapsam olacaktı ama olsun kızıldan kurtuldum sayılır
saçında hiç yıpranma olmadı mı yani? peki bu palette yoğun açıcıyı evde uyguladığımızda yanma gibi bi risk söz konusu mu yoksa normal boya gibi mi? ben ilk defa duyuyorum da o yüzden iyice öğrenmek istiorum. uzun zaman orille saçımı açtırıyordum ve malesef çok yıprandı. şuan kızılım ama olur da bigün sıkılıp saç rengimi açmak istersem yine orialle açtırmiyim bunu kullanırım bari :)
cnm benimde saçımda bakır kızılı vardı üstüne kumral yaptım ama kumralı aktı kızıl sarıya dönük bi renk oldu şimdi röfle yaptırmak istiom olurmu ki ya
üzerine benim gibi pallette açıcı al ve sarıya dönmek istersen KÜLLÜ açık kumral al küllü renk ve açıcı kızıılığı alıyorrr
arkadaşım bi şey merak ettim,saçı ypratmaz mı ya da dökmez mi acaba bu açıcı?daha önce duymuştum bu açıcıyı ama kullanan birini duymamıştım.ben iki yıl önce saçlarımı sarı yapıcam diye kuaförde hem upuzun saçlarımdan oldum hem de nerdeyse kel kaldım,sarı rengi de tutturamadı üstelik
bende sacımı röfleliyken palette renk acıcıyla acmıstım gayet güzel acıyo yanma falan olmuyo simdilerde sacımda siyah boya var bayada bi aktı boya... ama cesaret edemiyorum bu kez acmaya ne dersiniz deniyeyim mi...CADIARZU
cnm boyayı saç rengini açtıktan hemen sonramı yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?