saç rengin çok güzel olmuş yaa ...bende beyaz tenliyim böyle yapsam acaba yakışır mı?
güle güle kullan cnm..gerçekten mükemmel..
kızlar ben de bişey sorucam LÜTFEN YARDIM.. sacıma röfle yaptırdım ardından bi kac kez boya yedi sonra palette ile(acıcı) tamamen acıldı en son olarak siyah boya yedi saclarım siyah baya baya aktı.. simdi ben sacımı tekrar sarı istiyorum.. moralim bozuluyo inanın.. şimdi saclarımı acıcıyla yine acsamm ardından nasıl bi sarıya boyamalıyım.. bugday tenliyim üstelik.. ne renk sarı daha ii gider... LÜTFENN YARDIM..
güle güle kullan çok hoş duruyor saçının rengi bende kız kardeşime yaptım bunu onunkide böyle oldu gayet basit ve pratik ve ucuz kuaförlere para kaptırmayın boşe hemde kuaförlerin açıcısı saç derinini yakıyor ........sengözlerimebaksanab
bir şey sormak istiyorum bu arada saç renginiz çok güzel olmuş benim saçlarımda hiç boya yok ama siyaha yakın koyu kestane palette yoğun açıcıyı kullanıp üzerine herhangi bir renk boyasam tutarmı örn kumral ve bakır tonları gibi yardımcı olursanız sevinirim
peki sadece renk açıcıyı kullansak ve üstüne boya atmasak çirkin mi durur????
cnm boyayı saç rengini açtıktan hemen sonramı yaptın ?
meldacım ben ne yapayım canım ya karar veremiyorum.saçımda çikolata kahve vardı bir iki ton koyu yapayım dedim.iki ton koyusu normal kahve dedi satış yapan kız.aldım boyadım siyah gibi oldu.hiç alışamıyorum.simdi bu renk açıcıyı kullansam;
1. saçımda yanma olurmu (boyayalı henüz 1 hafta oldu da)
2.Saçım sence ne renk olur?
ne olur bişey söyle ne yapsam..
senağlamaMELDAM banada yardımcı olursan çok sevinirim yaabenimde saçım kızıl ve 8-9 aydır kızıl boyuyorum hep ama sıkıldım, ilk önce kahve rengine dönüp sonrada sarı yaparım dedim ama kuaföre gittim kahve rengi istiyorum dedim oda direk boyadı hiç açmadan, saçın yıpranır yavaş yavaş dön dedi bende tamam dedim ama ne biliyim kahvenin hiç tutmıyacağını ya ilk başka kahve gibi duruyodu ama dışarı bi çıktım kızıl yani hiç bi değişiklik yok sadece diplerim 2cm uzamıştı onlarda kahve değil çok açık bi kahve olmuştu iğrençtim yani ve hala da öleyim yaa ben napıcam şimdi bana ne önerirsin ya çok mutsuzum LÜTFEN YARDIM ET bende palette açıcıyımı kullansam ya ama korkuyorum alacalı bulacalı olucak die napsam acaba bana marka ve boya numarası sölersen çok sevinirim canım ya cevabını bekliyorum :..((senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?