Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

peki sadece renk açıcıyı kullansak ve üstüne boya atmasak çirkin mi durur????

bir şey sormak istiyorum bu arada saç renginiz çok güzel olmuş benim saçlarımda hiç boya yok ama siyaha yakın koyu kestane palette yoğun açıcıyı kullanıp üzerine herhangi bir renk boyasam tutarmı örn kumral ve bakır tonları gibi yardımcı olursanız sevinirim

güle güle kullan çok hoş duruyor saçının rengi bende kız kardeşime yaptım bunu onunkide böyle oldu gayet basit ve pratik ve ucuz kuaförlere para kaptırmayın boşe hemde kuaförlerin açıcısı saç derinini yakıyor ........sengözlerimebaksanab

kızlar ben de bişey sorucam LÜTFEN YARDIM.. sacıma röfle yaptırdım ardından bi kac kez boya yedi sonra palette ile(acıcı) tamamen acıldı en son olarak siyah boya yedi saclarım siyah baya baya aktı.. simdi ben sacımı tekrar sarı istiyorum.. moralim bozuluyo inanın.. şimdi saclarımı acıcıyla yine acsamm ardından nasıl bi sarıya boyamalıyım.. bugday tenliyim üstelik.. ne renk sarı daha ii gider... LÜTFENN YARDIM..

saç rengin çok güzel olmuş yaa ...bende beyaz tenliyim böyle yapsam acaba yakışır mı?

güle güle kullan cnm..gerçekten mükemmel..

valla bende beyaz tenliyim şimdiye kadar her rengi denedim herkes bunu yakışırdı sanada yakışır beyaz tenliysen

saçların simsiyahsa şimdi yapacak pek fazla birşey yok ama siyah akmışsa pallette ile bir aç yeniden sonra benim yaptığım gibi küllü kumral al turunculuğu alsın saçında açıcıdan dolayı turuncu olacak ben hemen arkasına küüllü kumral yaptım sonuç böyle oldu resimdeki gibi ama önemli olan pallete ile ne kadar açabileceğin ilk açıcı ile açtın çok fazla açılmadı diyorsan bir hafta sonra bir açıcı daha yaparsın sonra mutlaka istediğin renge dönersin özetleyim önce pallette açıcı al çıkan renge göre boya al .i istediğin kadar açamadıysan eğer bekle bir hafta sonra yine açıcı al açıldıktan sonra BOYA

EVET EN AZINDAN BUNUN SAÇA PEK ZARARI OLMUYOR

EVET ÇOK GÜZEL OLUR EVET AÇTIKTAN SONRA İSTEDİĞİN REGİ ALIP BOYAYAPABİLİRSİN BENİM SAÇIMDA BİR ÇOK BOYA VARDI VE KOYU BİR RENKTİ ÖNCE AÇICI İLE AÇTIM BAKIR OLDU SİBEL CAN VE EBRU GÜNDEŞİN SAÇ RENGİ GİBİ ,SONRA KÜLLÜ KUMRAL HEMEN ARKASINA BU RENK ÇIKTI

peki sadece renk açıcıyı kullansak ve üstüne boya atmasak çirkin mi durur????

CANI YA BENİM SAÇIM SADECE AÇICI İLE EBRU GÜNDEŞİN ŞİMDİKİ SAÇ RENGİ VARYA ÖLE OLDU BU BİR ZEVK MESELESİ TABİ AMA BEN KIZILDAN VE KOYU RENKTEN SIKILDIĞIM İÇİN BOYADIM İSTEYEN KULLANIR

bende bir defa açtım saçım siyah daha öncede kızıldı şimdi alttan kızıllar çıktı birkez daha açsam bu kızıllardan kurtulurum inş. yine umutlandırdınız beni hadi bakalım kolay gelsin

meldacım ben ne yapayım canım ya karar veremiyorum.saçımda çikolata kahve vardı bir iki ton koyu yapayım dedim.iki ton koyusu normal kahve dedi satış yapan kız.aldım boyadım siyah gibi oldu.hiç alışamıyorum.simdi bu renk açıcıyı kullansam;
1. saçımda yanma olurmu (boyayalı henüz 1 hafta oldu da)
2.Saçım sence ne renk olur?
ne olur bişey söyle ne yapsam..

bekle önce yeni boyamışsın 1 ay kadar .sonra yap yanma yok olmadı bende saçım benim de koyuydu benim renk gibi olur önce bir aç saçının rengini de

senağlamaMELDAM banada yardımcı olursan çok sevinirim yaa benimde saçım kızıl ve 8-9 aydır kızıl boyuyorum hep ama sıkıldım, ilk önce kahve rengine dönüp sonrada sarı yaparım dedim ama kuaföre gittim kahve rengi istiyorum dedim oda direk boyadı hiç açmadan, saçın yıpranır yavaş yavaş dön dedi bende tamam dedim ama ne biliyim kahvenin hiç tutmıyacağını ya ilk başka kahve gibi duruyodu ama dışarı bi çıktım kızıl yani hiç bi değişiklik yok sadece diplerim 2cm uzamıştı onlarda kahve değil çok açık bi kahve olmuştu iğrençtim yani ve hala da öleyim yaa ben napıcam şimdi bana ne önerirsin ya çok mutsuzum LÜTFEN YARDIM ET bende palette açıcıyımı kullansam ya ama korkuyorum alacalı bulacalı olucak die napsam acaba bana marka ve boya numarası sölersen çok sevinirim canım ya cevabını bekliyorum :..((senağlama

canım durumumuzda bir fark yok ben daha önce senin durumundaydım saçımız rengimiz aynıydı kuaför dünya para aldı. saçım kızıl kahve siyaha benzer bişeydi ben çok cesur değilimdir gitti pallette aldım. kesinllikle pallete açıyor diğerleri değil .saçım zaten bakır turuncu gibi oldu ebru gündeşle sibel can rengi gibi ertesi gün istediğin renge dönüştüre bilrsin hangi renk yapacaksın?açıcıyı la yaptığımda korkumdan önce uçları aldım diplere süremedim saçım alacalı bulacalı durdu ama çok güzel açıldı:teytey::teytey:hemen arkasına boyadım çok güzel oldu sende benim gibi yap olurr asçtıktan sanra kumral karamel kestane sarı yapabilirsin önce uçlara sonra diplere sür takip ediliyor saçında açılması öyle birden açılmıyor orıal gibi ben 50 dk bekledim saçım 5 ton açıldı sende birinin yardımıyla boya daha rahat olur

MELDACIM çok saol yaa palette açıcıyı alıp sürücem ve 50 dk. dekleticem ve ardından aldığım boyayı sürücem yuppiii ya bişey daha sorucam yani fikrini almak istiyorum meldacım, ben 19 yaşındayım ve tenim açık renkle buğday arası bişey ama açık renge daha yakın tenim, ve gözlerimde yeşil, ben saçlarıma sarılık vermek istiyorum yani röflemi yapsam yoksa hepsini sarı mı yapıyım karar veremiyorum, sarı yaparsam koyu sarı dore falan mı yapıyım bana fikrini sunarmısın LÜTFEN =) ve paletteyle açtıktan sonra direk sarı yapsam olur mu ki?

bu palette nin açıcısında oreal yokmu saçlarımız yıpranmazmı çok korkuyorum hiç daha önce boyamadım çünkü kalın telli saçlarım yok olcak diye telaşlanıyorum

summe valla bende aynen senin gibi telaşlanıyorum ama benim son carem palette malesef açıcı yani benimde kalın telli saçlarım inşallah bişey olmaz ya meldama yazdım cvp bekliyorum şimdi ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…